- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обличате ли се както ВИЕ искате?
az se obli4am ne fe6unski ili 4algarsi,nosq punkarsi drehi(6iroki pantaloni(ne hip-hopursi estestveno)no mnoo se keha i na metula taka4e nosq i kubinki,awe obli4am se mnoo qko(spored mene)i mnoo se kefa na stila si na obli4ane i na muzikata koqto slu6am(na koito ne mu haresva da si go na*uka)Vajnoto e 4e mene me kefi,mislq 4e dadoh baq kompetenten otgovor na vaprosa xaxa![]()
не разбирасе..ако не е мама незнам
какфо ше прая..![]()
![]()
И от кога пънкарите ходят с широки дрехи?Първоначално написано от lina15
Az puk se razmotavam v 4erno, po4ti samo i edinstveno... Imam i dosta maskirova4no zeleni i 4erveni ne6ta... Kakto i edno- dve tumno sini, ama gi slagam rqdko. Obi4am rqzani i otka4eni ne6ta. Imam si edna HIPER lubima pola, koqto sam sama sum si q pravila ot dunki... Visqt konci, zaka4ila sum s bezopasni igli par4eta plat po neq. Imam si i edni poorqzani dunki i te sa mn qki. Ot vsi4ko nay mn obi4am da katerq bluza v/u bluza, potnik v/u riza, teniska v/u bluza, pola v/u pantalon... Otrqzaha mi finansite za kubinki, vupreki, 4e si bqh izbrala edni veliki, ama za smetka na tva si vzeh temati4ni botu6ki! Nucki! Ob6to vzeto se obli4am po klo6arskata, ama me kefi!!! (((: Ne se 4uvstvam komfortno ako izglejdam normalno... Ne se pravq na interesna, prosto s klasi4eskoto 'dunki i bluza' se 4uvstva... TUPO!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
obli4am se mnogo iako po moi vkus mrazia vsi4ki fe6anski drehi i aksesoari
Ne zabraviai minaloto, to suzdade bude6teto!
Black Metal rules!
estestveno!!!vinagi slagam tova s koeto mi e udobno i se 4uvstvam dobre!
Искам да се обличам с костюм и вратовръзка, ама не може.