- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Tолерантни ли сме към различните?
Сега и аз да си отогворя на въпроса... Първо- да си толеранте не означава да си безгрешен или да си светец.Както и нетолерантността не те прави лош.
Аз нямам расови предразсъдъци- първото момче, с когото съм се целувала беше циганин. Бях на 13 и много го харесвах. НА село съм играла само с циганета. Осъзнавам, че сега в Бг има проблем с циганите, че имат привилегии и т. н. Но не мога и не искам да ги мразя- това е. Най-добрата ми приятелка сега ходи с турчин и мога да ви кажа че е супер точен пич.
Хетеросексуална съм, но съм спала с момиче. Не виждам нищо извратено в това да си обратен, а любимото ми местенце напоследък стана миксклуб "Александър"- там просто става супер купон, ходят и напълно нормални хора, а гейовете пък са страшни купонджии.Такъв як клуб няма, честно. За "курви" пък да не говорим - мен и най- добрата ни приятелка доста пъти са ни наричали "курви". това е толкова тъпо и закостеняло, че няма накъде...
Външния вид също не ми пречи, самата аз съм шошава(но се харесвам), 7-8- клас бях доста дебела и тогава съм изпитала доста нетолерантно отношение...Така че не бих дискриминирала някой за външния му вид, знам какво е...
И аз се дразня от диалектите, но в крайна сметка много малко хора в България говорят книжвен език ( аз не), така че не е повод за дискриминация (обаче ауууу, като чуя някой да казва млеко и хлеб и да сменя ударенията на казах, ходих и т,н мноо ме дразни тва). В общи линии всеки се дразни от диалектите освен от своя![]()
Нетолерантна съм обаче към скинари, античалгари, антиметъли, антирапъри и въобще всички, които проявяват някаква нетърпимост към другите. Тях ги дискриминирам азСъщо съм предубедена към прекалено красиви и суетни хора, мисля ги за надути - обаче не се гордея с тва, повечето се оказват пекани
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.