.
Отговор в тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 144
    Guest
    единствено дете съм. мне, не съм егоистка...може би съм доста себична, но това не е следтвие от това, че нямам братя и сестри.

идивдуално е аз например преди като живях с брат си...не прентендирах за нищо. сега живея без него и не съм в разгара си вси4ко да искам и полу4авам на момента

Цитирай Първоначално написано от kristi_90
    Не обичам да обобщавам,затова ще кажа само за себе си,защото аз също съм единствено дете.Не смятам,че съм егоистка.Сега,скоро ще правим ремонт и си разчиствам стаята и попаднах на доста нови дрехи и обувки,които въобще не са носени и естествено ги раздадох на хора,които страшно много им се зарадваха.Също така на няколко деца подарих и играчки,а пък на една жена и един фотоапарат.Освен това в училище винаги услужвам на съучениците си с каквото им трябва...Обичам приятелите си и доста често им угаждам за някои неща.Въобще не смятам,че мога да се нарека егоист.Според мен всичко идва от това как ще те научат родителите ти и от самия характер на човека. Пък и познавам един случай,в който една приятелка има сестра и сестра й сега,понеже преди като малки навсякъде са ходели заедно,не може да излезе сама навън,не е никак самостоятелна,което много ще й вреди занапред...Единствените деца,смятам,че са много по-самостоятелни,защото са свикнали да се справят с доста неща сами,нямат помощта на брат или сестра,пък и ако родителите им са по цял ден на работа,съвсем.
    =D>

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ami az samata sam samo dete i se 4uvstavam malko egoist no ne do takava stepen 4e da se sardq za vsqko ne6to

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Аз си имам братче, но никога не съм живяла с него, така че мога да се пиша към единствените деца. Мда, има голяма доза егоизъм в нас. Наскоро започнах да го осъзнавам, но си е така. Както каза kristi_90, способна съм да се раздавам на приятели и на нуждаещи се, добричка съм и състрадателна като всеки нормален човек, НО стане ли въпрос за мен ставам много егоистично настроена. Свикнала съм да получавам всичко почти веднага, въпреки че са ме ограничавали за някои неща, и когато не си получа нещото ми е кофти. Факт. Щом си реша нещо, то трябва да стане на момента. За много неща това ми и помага де, казвам и действам. Пример: преди време реших, че искам собствена стая - хванах се сама и за 2 седмици беше готова. Реших, че искам картинки по мебелите (бели са) - хванах се и в момента ги правя. Реших, че искам нов телефон - света обърнах, но намерих начин да го получа. Реших да ходя сама на море - постигнах го с инат пак.
    Така де, мисълта ми беше, че след като съм свикнала да получавам нещото на момента, се стремя да го получа по един или друг начин. Проблем става, когато нещото зависи от други хора...

ДА Аз съм единствено дете на наще и си признавам че съм голяма егоистка
    I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от expl0de
    Не бих казал егоисти,просто сме свикнали да се задоволяваме с повече,в което няма нищо лошо
    su6tnost ima lo6o,za6toto v edin moment stavate adski glezeni
    точно това е думата - "глезени", не "егоисти"..., то и най-малките деца в семейството попадат в тази категория, но...

Град
    In YoUr DrEaMs
    Това дали единствените деца са егоисти зависи от възпитанието на родителя.Ако мама и тате са ти купували всичко като малък, то е ясно, че ще си някъв разглезен егоист. Мен така са ме възпитали, че да не съм егоистка.
    ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...

Guest
    egoisti egoisti egoisti!!!!!!!!

ДА!!!Глезени,егоистчета(само някой-разбира се )

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Зависи не от броя на децата,а от възпитанието и характера

spored men ne sa - i az sum 1 dete ama mislq 4e ne sum egoistka

da i az podkrepqm mnenieto 4e zavisi ot 4oveka.. az mislq 4e momi4etata sa po golemi egoistki kogato sa edinstveni deca..ili moje bi ne to4no egoistki a ligli
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Ам зависи от тфа как са ги възпитали още кат са били малки дали са ги глезели мноо или не ..

Според мен всяко дете се различава по нещо от другото.Зависи от характера и психиката на детето,зависи как са го възпитали.
    Аз съм единствено дете.Не съм егоистка и не смятам да ставам.Не се сърдя и не се цупя за най-малкото или като не стане на мойта.
    Аз ценя това което имам,винаги мога да поискам да си взема това което искам,но когатоне е моментът да стане винаги може да се почака.

Е много ясно че са егоисти 100% при тва...! и са доста по-разглезени...! Се едно... много по-различно е кат аз примерно цял живот живея и деля с още 2 сестри всичко.... ; ) има голямо значение!
    гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Az nqmam nito brat,nito sestra ,no proqvqvam egoizum v nqkoi momenti
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен
    Град
    Своге
    a we tva si e do roditelsko vuzpitanie!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

tva ne e dali e edinsteno dete a ot vaspitanieto ...gadjeto mi e edinstveno i vaob6te ne e egois daje obratnoto gleda dr da sa dobre

spored men sa egoisti,zashtoto kato nqmat nito brat ili sestra i svikvat da polu4avat vsichko za sebe si i po tozi nachim stavat glezeni deca,no razbira se ne vsichki sa takiva zavisi i ot vazpitanieto koeto sa polu4ili

Зависи. Винаги има изкючения. Познавам 1 момиче без сестра, което е мн капризо и иска всичко да е на нейното, а 1 фр пак е самичка и винаги гледа другите да са добре. 1 момиче , което има малка сестра е голям егоист и така. Мога да давам още мн примери. Зависи от възпитанието

Град
    Elit Way School
    мии да егоисти са съдя по себеси е не че сам мн голямо егоистче ама някой път прекалявам

Не,не мисля.Има такива,които са,други,които не са.Или пък аз съм идеален пример за второ дете,което не е отраснало само,а е страшен егоист :P

Walk go home boy...

Супер фен
    Не е вярно! Всичко зависи от родителите. Може да имаш и 5 братя и сестри и ваще пак да им купуват всичко което поискат. И обратното.

И аз мисля, че зависи от родителите... Може и 10 деца да имаш пък те да си харесват само едно най-много... може да си едно дете и да им е безразлично... все пак... всякъкви ги има...

С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
    ---->ЦЪК<----

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си