- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Егоисти ли са единствените деца ?
единствено дете съм. мне, не съм егоистка...може би съм доста себична, но това не е следтвие от това, че нямам братя и сестри.
идивдуално еаз например преди като живях с брат си...не прентендирах за нищо. сега живея без него и не съм в разгара си вси4ко да искам и полу4авам на момента
![]()
Първоначално написано от kristi_90
=D>
Аз си имам братче, но никога не съм живяла с него, така че мога да се пиша към единствените деца. Мда, има голяма доза егоизъм в нас. Наскоро започнах да го осъзнавам, но си е така. Както каза kristi_90, способна съм да се раздавам на приятели и на нуждаещи се, добричка съм и състрадателна като всеки нормален човек, НО стане ли въпрос за мен ставам много егоистично настроена. Свикнала съм да получавам всичко почти веднага, въпреки че са ме ограничавали за някои неща, и когато не си получа нещото ми е кофти. Факт. Щом си реша нещо, то трябва да стане на момента. За много неща това ми и помага де, казвам и действам. Пример: преди време реших, че искам собствена стая - хванах се сама и за 2 седмици беше готова. Реших, че искам картинки по мебелите (бели са) - хванах се и в момента ги правя. Реших, че искам нов телефон - света обърнах, но намерих начин да го получа. Реших да ходя сама на море - постигнах го с инат пак.
Така де, мисълта ми беше, че след като съм свикнала да получавам нещото на момента, се стремя да го получа по един или друг начин. Проблем става, когато нещото зависи от други хора...![]()
ДА Аз съм единствено дете на наще и си признавам че съм голяма егоистка![]()
I`ll give you all that you need and more ... it can be yours!!!
точно това е думата - "глезени", не "егоисти"..., то и най-малките деца в семейството попадат в тази категория, но...Първоначално написано от miloto_girl-4e
Това дали единствените деца са егоисти зависи от възпитанието на родителя.Ако мама и тате са ти купували всичко като малък, то е ясно, че ще си някъв разглезен егоист. Мен така са ме възпитали, че да не съм егоистка.![]()
ШшШшт тОвА нЕ е За фСеКи...ГлЕдА нИ лУнАтА и МиГа уНеМяЛа..ТаКиВа ЦеЛуВкИ тЯ дО дНеС нЕ е ВиДяЛа..тОвА сЕ кАзВа сТрАсТ..Не ПоМнЯ кОя сЪм аЗ,Но зНаМ чЕ нЕщО сУпЕр Се СлУчВа МеЖдУ нАс...
egoisti egoisti egoisti!!!!!!!!
ДА!!!Глезени,егоистчета(само някой-разбира се)
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Зависи не от броя на децата,а от възпитанието и характера![]()
da i az podkrepqm mnenieto 4e zavisi ot 4oveka.. az mislq 4e momi4etata sa po golemi egoistki kogato sa edinstveni deca..ili moje bi ne to4no egoistki a ligli![]()
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
Според мен всяко дете се различава по нещо от другото.Зависи от характера и психиката на детето,зависи как са го възпитали.
Аз съм единствено дете.Не съм егоистка и не смятам да ставам.Не се сърдя и не се цупя за най-малкото или като не стане на мойта.
Аз ценя това което имам,винаги мога да поискам да си взема това което искам,но когатоне е моментът да стане винаги може да се почака.
Е много ясно че са егоисти 100% при тва...! и са доста по-разглезени...! Се едно... много по-различно е кат аз примерно цял живот живея и деля с още 2 сестри всичко.... ; ) има голямо значение!
гледаш на някъде и очакваш нещо да се случи.а като се замислиш се случват неща на които ние казваме,че нищо не се случва! е извинявайте ама вятъра също се случва...!?
Az nqmam nito brat,nito sestra ,no proqvqvam egoizum v nqkoi momenti![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
a we tva si e do roditelsko vuzpitanie!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
tva ne e dali e edinsteno dete a ot vaspitanieto ...gadjeto mi e edinstveno i vaob6te ne e egois daje obratnoto gleda dr da sa dobre
spored men sa egoisti,zashtoto kato nqmat nito brat ili sestra i svikvat da polu4avat vsichko za sebe si i po tozi nachim stavat glezeni deca,no razbira se ne vsichki sa takiva zavisi i ot vazpitanieto koeto sa polu4ili
Зависи. Винаги има изкючения. Познавам 1 момиче без сестра, което е мн капризо и иска всичко да е на нейното, а 1 фр пак е самичка и винаги гледа другите да са добре. 1 момиче , което има малка сестра е голям егоист и така. Мога да давам още мн примери. Зависи от възпитанието![]()
мии да егоисти са съдя по себеси е не че сам мн голямо егоистче ама някой път прекалявам![]()
Не,не мисля.Има такива,които са,други,които не са.Или пък аз съм идеален пример за второ дете,което не е отраснало само,а е страшен егоист :P
Walk go home boy...
Не е вярно! Всичко зависи от родителите. Може да имаш и 5 братя и сестри и ваще пак да им купуват всичко което поискат. И обратното.
И аз мисля, че зависи от родителите... Може и 10 деца да имаш пък те да си харесват само едно най-много... може да си едно дете и да им е безразлично... все пак... всякъкви ги има...
![]()
![]()
С тоя скутер най-много да ми седнеш в скута.
---->ЦЪК<----