.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 144 от общо 144

Град
    Pink Paradise
    Всичко зависи от това, как родителите възпитават детето си.
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    mi spored men ne sa prosto sa k1smetlii 4e nqmat nqqkooi koito da gi drazni i da gi zanimava s glupostiii
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

ne,vaob6te daje.estestveno sigurno ima i takiva det sa no pove4eto opredeleno ne sa

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Ами ние сме две деца,аз съм на 16(дете ли съм ),а братчето на 2 и днеска като ядяхме той бръкна в мойта чиния и ми взе кюфтето,удари ме такъв смях,ама си го взех обратно(все пак той си имаше негово),тъй че сигурно си зависи от човека,а не от това дали си само дете или не. е това беше шега де,ако беше едно кюфте щях да му го дам.

Зависи от възпитание, родители, социален статус. Това не зависи от характера на човека. Да бъдеш егоист или не се учи. Смятам, че повечето егоисти обаче са точно единствените деца на родителите си. Не казвам, че няма единствени деца, които не са. Ако родителите задъшават едниственото си отроче и му дават на минутата всяко нещо, което пожелае, то винаги ще иска да си получава неговото. Просто това е от психиката на родителя, който иска да даде всичко нужно на детето си и няма обективна причина - примерно липсата на пари - да не дава на детето си. Обаче тоя родител не знае кога прекалява. Друго е с две или повече деца. Особено в България, където няма пари да гледаш две деца . Родителя чупи шоколада на две, защото обича децата си поравно, заделя равни, но далеч по-малки части от бюджета, за да даде джобни на децата си и така те се учат, че всичко се дели.
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ами децата без братя и сестри получават това което искат защото просто няма друго дете в семейството което да иска нещо! Може би тези деца не са свикнали да се съобразяват напълно

П.П Сега да не ме изядете Изразявам просто лично мниние

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    zavisi ako tehnite sa go nauchili da poluchava vsichko koeto iska..

0biChkam SlyNcEt0 :}

az ne sam ot egoistite, makar ce izpitvam samo leka naslada i shastie ce niamam brat ili sestra,niakoi koito da me drazni ili s niakoi koito da se sarevnovavam she bude umoritelno i dosadno za mene. Taka predpolagam,neznam.Sigorno ima dosta polujitelni kacestva na tova da imash brat ili sestra,no vse oshe sashestvuva zavistta,nedovolstvoto i prenebregvaneto taka ce... .Poznavam 2ma bratq koito vse gledat ediniq da precaka drugiq,primerno ako dvamata iskat da igraqt na Kompa
    samo po golemiq sedi,а malkiq gleda otstrani ili uspqva da sedne na kompa samo kogato golemiq brat go niama.Законьт на джунглата.

Ако малкия брат си хване гаджи кво ли ще стане?!

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Аз пък смятам,че когато в семейството детето е едно то е егоист.Жив пример е едната ми братовчедка.Леля ми разсъждаваше за какво и е братче или сестриче като така ще получава всичко само за нея.Да не е луда.И така братовчедка ми израстна,като не обича да си дава нещата,иска си.. ТОва са деца,които са свикналида получават всичко на момента,глезени са, просто нямат с кого да делят,,докато когато са две деца едното гледа да има и за другото... друг пример пак от братовчеди са- едното е някъде 4годишно, другото е на годинка и на по-голямото му дават шоколадче и то казва аз ще остава половината да има и за бати.Е какво да ви кажа... кажете че това дете е егооист.Въпреки това, това случаи само за себе си и всичко си зависи от детето.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

zavisi i roditelite kak shte v1zpitat decata si ,no opredeleno tezi koito nqmat brat ili sestra sa po-golemi egoisti ot ostanalite.

хммм ако кажа, че съм егоист ... ще се подценя ... добавте "малко" алчност, наглост и арогантност ... но повярвайте ... не бихте искали да видите сестра ми в този случай така че не мисля, че единствените деца са по-големи егоисти
    Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй

Някои хора казват,че е така и може би в някои случаи е така.Но не важи за всички.Има единствени деца,които въобще не са егоисти,но аз съм егоистка,а имам сестра.

според мен въобще не е така
    Не са...
    Винаги съм на ръба,но никога не падам

Град
    LuNaTa
    М да имам познати,които нямат брат или сестра и пове4ето са много разглезени,искат вси4ко,и наистина когато им откажеш нещо се цупят,защото са свикнали си4ко да става както искат те,но ест не си4ки са такива..
    това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от ycMuBkaTa
    и аз съм единствено дете и определено се хващам, че на моменти проявявам егоизъм, но никога не е било толкова фрапиращо, така че съм съгласна, че си е до типа характер

омг, сега се усещам защо правя някои неща И все пак не съм проявявала егоизма си при сериозни неща..

Град
    #mainatown
    Глупости.Аз съм единствено дете и познавам много хора които имат брат или сестра и са по големи егоисти от мен.
    Обичам само един човек и това съм аз.

не мисля , че когато нямаш брат или сестра това те прави егоист !!!
    е има отделни случаи
    Как да ме е страх да не ме наранят,
    когато до мене е ангел,който с усмивка
    ми дава кураж въпреки моите грешки
    без страх напред да вървя.

аз съм единствено дете и мисля, че не съм егоист, или поне съм виждала доста по-големи егоисти от мене, без значение дали са с братя и сестри или без.
    SMILE FOR ME NOW

Не просто са свикнали да не делят с никой нищо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си