- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подкрепяте ли FBI агентите за модератори?
Точно това щях да кажа.Ако наистина искат гласуване-в тема да се броят гласовете.И то само на регистрирани потребители.Първоначално написано от WannaBe
Е,няма да се въэдържа от личен коментар-НЕ ги подкрепям!Вярно е,че постоянно обикалят иэ форумите,но не мисля,че ще се отнасят сериоэно с работата си.![]()
А може би вие сте правили нови акаунти за "не" ?!?Първоначално написано от WannaBe
Модератори или не, желани или не, агентите на FBI ще са тук дълго време !
Така, че свиквайте малки рецидивисти![]()
Абе глупости...Тея олигофренясали идиоти ако станат модове направо нз...вчера си говорихме с тях мн са прости горките... И BTW аз съм абсолютнмо сигурна че поне половината от гласувалите за "да" са псевдо агентитe...
Абсолютно съм съгласна с теб. Даже не само 50% ама нищо и толкова можеЛеле, ако някой от тези стане мод сигурно едно 50% от потребителите ще напунат А дали ще стане мод си зависи от админа, а да не говорим че щом сте били банвани Абе, какво обсъждаме, като шанса ви е 1 на 34845858697790080809090937827627 И тези пръчки си ги заврете в ****!!!![]()
естествено че ги подкрепям![]()
hmmm ko da kaja...ni6to ne razbrah z akvo staa vapros,oba4e...mislq 4e 6te e dobre i teq da badat moderatori!!!...
![]()
Разбира се, че анкетата е нереална. Изобщо не си точете зъбки да ставате модератори, извинявай обърках се - да ставаш модератор. В началото беше забавен - ок ,ама вече се изтърка. Няма кой да ти даде такава власт при условие че се държиш толкова инфантилно.
Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
![]()
![]()
Da,pONe 6Te si Var6aT rabOtata![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
11 точка от правилника!
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html