.

Виж резултатите на анкетата: Bihte li stanali ot drugiq pol za 1 den?

Гласували
53. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • da,shte bude zabavno

36 67,92%
  • ne,nikoga

12 22,64%
  • ne znam

5 9,43%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Супер фен
    НЕ!
    Сега всеки ще каже, че иска да е от отсрещния пол ама няма как милички ще сме такива каквито сме се родили. Аз не искам да съм момче ... аз се харесвам като момиче можем да носим къси полички, да се гримирваме, да изглеждаме по-добре от тях. Единствения недостатък или по-точно единствената причина заради която може да искам да съм момче е.. да не ме ебат ами аз да еба :P
    И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    xexexe,mnogo qsno,4e bih iskala da buda mom4e za 1 den
    kakvo 6tqh da prava li ... mmm kakvo li ne
    bih se razbila ot sex ..
    bih si nabila nqkolko 4ikii,za da razbera kvo tolkova mom4etata(12-16g) obi4at da se samozadovolqvat
    bih si namerila nqkoq macka,koqto da mi vrutne nqkolko svirki da vidim dali verno e tolkova qko ..
    a i da vidim koe dostavq nai golqmo udovolstvie na mom4etata
    bih svalqla si4ki jeni .. da vidim dali 6te imam uspeh pri svalkite,ako sam mom4e
    bih se sbila s nqkoq mom4e
    ammmm bih oti6la na striptiiz
    bih se napila mnogo zlobno ... ne,4e sega ne moga,ama .. az ne piq .. puk,ako stana mom4e moje i da piq znam li
    ammm drugo ne se se6tam ...
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Ami az obi4am da praq glyposti koeto ne mi se otdava mnogo 6tot sum momi4e i trqbva da sum nejna, sladka i taka natatuka.4estno da si kaja vinagi sum zavijdala na mom4etata.. No i da si momi4e si ima svoite pliusove.. Abe iska mi se da bqh mom4e za edna sedmica i da praq vsi4ko koeto praqt te. 6te buda... abe nema da opisvam 4e...

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    axxa shto puk ne qko she e ... momche ma samo za edin nai mnogo dva dena shtoto samo za edin edva li shte moga da se pozabavlqvam kakto si mu e reda.. be nekvo qko she e

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Bи било много забавно... Първо ще зарадвам мама и тати, че имат син (мечтата им, след три дъщери все ощще неосъществена), направо ще си пукнат от кеф.
    После ще се изпикая до някоя стена, ще го изтръскам, ще си обуя гащите и когато отида на публично място, ще започна да си чеша ташаците .Естествено, ще искам да спя с някоя, да видя какво е, ще повикам на помощ една приятелка дето все казва, че ако съм мъж, веднага би спала с мене... Да видим дали говори истината или се прави... :P Ще казвам с чисто сърце "Да та е*а" "Яж ми *уя" и други подобни без да ми се казва "Нямаш с какво"... И ще разбия мутрата на един бивш мой колега, който яко дразни!
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Супер фен
    Град
    Baaaah! Vsi4ki sa pisali "In Hell"! E, kak ne sme se zasi4ali?!
    Bi bilo golqm fun, ama iskam samo za edin den! Ne pove4e! 6te napravq golemi prostotii, 6te nabiq nqkolko tupaka i nqkolko kurvi, deto ne sa mi v kategoriq. Nikoy nqma da me poznae i za tva 6te si napravq vsi4kite daskalki na salata! 6te stro6a stuklata na edno kafe, seto ne ni puskata ve4e s edni friendove i 6e bqgam. I bez tva na dr den ve4e pak 6te sum si az. 6te svalq i 6te zareja edna ku4ka ot daskaloto, samo za da i pospadne malko samo4uvstvieto... Mn ne6ta 6te svur6a! I nay- vajnoto! Publi4no 6te unijavam bif6eto mi gadje zavurzan za nqkoe durvo!!!

I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...

Супер фен
    Град
    Варна
    Определено ще ми е яко да съм момче за 1 ден.
    Най-забавно ще ми е щот' ще си имам х*й . И аз като Роска ще си чеша ташаците на публични места, "ще правя жълти кръгчета в снега" (както се казваше в една култува песен), ще се уригвам звучно и силно (не че и сега не го правя понякога, ама понеже съм момиче и всички ме гледат много шашнато като направя някое такова изпълнение)...
    Хм какво ли друго бих правила? Ммммдааа ще правя секс с момиче, с няколко момичета (даже съм си набелязала вече жертвите ) ииии да ще гледам като ставам момче и Роската тогава да е момче, че да й помогна в набиването на въпросния колега
    Ей това ще е денят на най-върховното изпростяване в живота ми...
    Две точки във безкрайността
    сред хорския безброй-
    там някъде се движи тя,
    а там се движи той...

Супер фен
    Град
    твоето легло=)
    е не супер много искам да съм момче за 1-2 дена за да видя как мислят тел :P но ай-вече искам да разбера фо е да пикаеш прав :P

iskam da si buda mom4e!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от pinK_Baby
    Дааа би било интересно наистина...Щях да се напия,щото не мога да издържам на пиене иначе,а ако съм момче тва ми дава по-големи шансове Ще намеря някоя мацка да ми духа,за да разбера какво точно им харесва най-много на мъжете...След тва щях да намеря някоя джофра дето не мога да я трая и ще се ебавам с нея...Щях да свиркам по улиците след всяка фуста....Щях да се оригам звучно(ахахаха тва беше бъзик) Ще псувам като каруцарка и ще правя простотии...Щях да отида на стриптийз....Щях да карам бясно кола....Определено няма да ми е скучно И определено за един ден искам да съм момче...Ще имам много успех сред мацките щото ще знам на кво се кефят
    imenno
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    МНОГО ЯСНО!Ако бях мъж за един ден щях да се изпикая!И да си ударя една чекия!Щях...щяха да ме земат за гей заради походката!хахахахха
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Еми, да...би било яко! Ако бях момиче...щях да видя какво е да ходиш на токчета, щото ми се вижда много трудно .....също ще си сложа неква супер секси рокля, да ми се виждат циците и ще ги гледам в огледалото!!хаххахаха...оф, тва е зловещо - добре си ми е и така...
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Голям фен
    Град
    Somewhere in Pavlikeni
    еми да искам да си ударя
    чикиика и да вида кфо е усещането
    хаха

Фен
    Град
    nowhere
    6te e zabavno :P

Цитирай Първоначално написано от SEXtreme
    Ако бях мъж за един ден щях да се изпикая!И да си ударя една чекия!

Че ти сега стискаш ли? Или жените нямаме право да правим пиш?!
    Изумена съм.

Напред Армейски Лъвове!

Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Абе момче съм и ми е много добре!

Момиче да стана за няколко дни, защо не....хем цици ще гледам, хем ще видя какво толкова се кефят на тея шпакли!

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    хем ще видя какво толкова се кефят на тея шпакли!
    предполагам, че същото като свирката...

Напред Армейски Лъвове!

Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от illy
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    хем ще видя какво толкова се кефят на тея шпакли!
    предполагам, че същото като свирката...
    Сигурно! Кой знае...

Ако съм ще си барам циците...по цял ден и ще си гледам пичката в огледалото :P

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Голям фен Аватара на Iliqn4eto
    Град
    534
    хм,да би било интересно да бъда момче за ден,но защо не и за няколко дни,но най-много седмицане повече.. защото все па ние сме по нежните създания
    А и мисля,че за един ден не ше мога да направя толкова много неща
    Но най-ще ми бъде интересно да се изпишкам,да правя сеКс с някоя мацка,та да видя Те на какво се кефят ,на футбол ше ходяи други неща характерни за момците
    Opitvam se da ne mislq,
    no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
    Obi4am te tova boli,
    obi4am te vsi4ko e salzi
    no znai,4e poslednata salza
    6te kapne ot tvoite o4i
    za6toto bez da znae6
    OBI4A6 me i TI!!!

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Оо 100% бих, ама за един ден. И през този ден искам да целуна момиче, да спя с момиче разбира се, да се напия и ...ъм... може би да се сбия или да направя нещо яко с мускулите си (нали ще съм момче) .
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    OOO az vinagi sum me4tala da sum muj.Samo hodq i praskam nekvi ku4*i(to sega po4ti vsi4ki 4algarki sa-kurve*a).6te e pove4e ot zabavno

Повече от фен
    Град
    Somewhere... In Da Middle Of Nowhere...
    Не, никога! Да ми виси нещо между краката Ужас! А и да не забравяме най-лошото - винаги може да се разбере дали си възбуден Да си вървиш по коридорите на даскало и да ти стане Или пък да си до гаджето и да не ти става Абе, сигурно им е весело на момчетата :P

Nymphetamine
    Nymphetamine Girl...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си