- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Iskate li da ste ot drugiq pol?
НЕ!
Сега всеки ще каже, че иска да е от отсрещния пол ама няма как милички ще сме такива каквито сме се родили. Аз не искам да съм момче ... аз се харесвам като момиче можем да носим къси полички, да се гримирваме, да изглеждаме по-добре от тях. Единствения недостатък или по-точно единствената причина заради която може да искам да съм момче е.. да не ме ебат ами аз да еба:P
И чашите бяха опразнени, и бутилката с гърло разбито, и вратата беше заключена, а леглото широко открито. И безбройни звезди от стъкло ни предсказваха щастие в тая като в приказка великолепна, отдавна неметена стая.
xexexe,mnogo qsno,4e bih iskala da buda mom4e za 1 den![]()
kakvo 6tqh da prava li ... mmm kakvo li ne![]()
bih se razbila ot sex ..
bih si nabila nqkolko 4ikii,za da razbera kvo tolkova mom4etata(12-16g) obi4at da se samozadovolqvat![]()
![]()
bih si namerila nqkoq macka,koqto da mi vrutne nqkolko svirki da vidim dali verno e tolkova qko ..
a i da vidim koe dostavq nai golqmo udovolstvie na mom4etata![]()
bih svalqla si4ki jeni .. da vidim dali 6te imam uspeh pri svalkite,ako sam mom4e![]()
![]()
bih se sbila s nqkoq mom4e![]()
![]()
ammmm bih oti6la na striptiiz![]()
![]()
bih se napila mnogo zlobno ... ne,4e sega ne moga,ama .. az ne piq .. puk,ako stana mom4e moje i da piq znam li![]()
![]()
ammm drugo ne se se6tam ...![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ami az obi4am da praq glyposti koeto ne mi se otdava mnogo 6tot sum momi4e i trqbva da sum nejna, sladka i taka natatuka.4estno da si kaja vinagi sum zavijdala na mom4etata.. No i da si momi4e si ima svoite pliusove.. Abe iska mi se da bqh mom4e za edna sedmica i da praq vsi4ko koeto praqt te. 6te buda... abe nema da opisvam 4e...![]()
Bи било много забавно... Първо ще зарадвам мама и тати, че имат син (мечтата им, след три дъщери все ощще неосъществена), направо ще си пукнат от кеф.
После ще се изпикая до някоя стена, ще го изтръскам, ще си обуя гащите и когато отида на публично място, ще започна да си чеша ташаците.Естествено, ще искам да спя с някоя, да видя какво е, ще повикам на помощ една приятелка дето все казва, че ако съм мъж, веднага би спала с мене... Да видим дали говори истината или се прави... :P Ще казвам с чисто сърце "Да та е*а" "Яж ми *уя" и други подобни без да ми се казва "Нямаш с какво"... И ще разбия мутрата на един бивш мой колега, който яко дразни!
![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Bi bilo golqm fun, ama iskam samo za edin den! Ne pove4e! 6te napravq golemi prostotii, 6te nabiq nqkolko tupaka i nqkolko kurvi, deto ne sa mi v kategoriq. Nikoy nqma da me poznae i za tva 6te si napravq vsi4kite daskalki na salata! 6te stro6a stuklata na edno kafe, seto ne ni puskata ve4e s edni friendove i 6e bqgam. I bez tva na dr den ve4e pak 6te sum si az. 6te svalq i 6te zareja edna ku4ka ot daskaloto, samo za da i pospadne malko samo4uvstvieto... Mn ne6ta 6te svur6a! I nay- vajnoto! Publi4no 6te unijavam bif6eto mi gadje zavurzan za nqkoe durvo!!!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Определено ще ми е яко да съм момче за 1 ден.
Най-забавно ще ми е щот' ще си имам х*й. И аз като Роска ще си чеша ташаците на публични места, "ще правя жълти кръгчета в снега" (както се казваше в една култува песен), ще се уригвам звучно и силно (не че и сега не го правя понякога, ама понеже съм момиче и всички ме гледат много шашнато като направя някое такова изпълнение)...
Хм какво ли друго бих правила? Ммммдааа ще правя секс с момиче, с няколко момичета (даже съм си набелязала вече жертвите) ииии да ще гледам като ставам момче и Роската тогава да е момче, че да й помогна в набиването на въпросния колега
![]()
Ей това ще е денят на най-върховното изпростяване в живота ми...
Две точки във безкрайността
сред хорския безброй-
там някъде се движи тя,
а там се движи той...
е не супер много искам да съм момче за 1-2 дена за да видя как мислят тел :P но ай-вече искам да разбера фо е да пикаеш прав :P
iskam da si buda mom4e!
Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.
МНОГО ЯСНО!Ако бях мъж за един ден щях да се изпикая!И да си ударя една чекия!Щях...щяха да ме земат за гей заради походката!хахахахха
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Еми, да...би било яко! Ако бях момиче...щях да видя какво е да ходиш на токчета, щото ми се вижда много трудно.....също ще си сложа неква супер секси рокля, да ми се виждат циците и ще ги гледам в огледалото!!хаххахаха...оф, тва е зловещо - добре си ми е и така...
It's not the age that matters - it's the life in your years...
еми да искам да си ударя
чикиика и да вида кфо е усещането
хаха![]()
Първоначално написано от SEXtreme
![]()
Че ти сега стискаш ли? Или жените нямаме право да правим пиш?!![]()
Изумена съм.
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!
Абе момче съм и ми е много добре!
Момиче да стана за няколко дни, защо не....хем цици ще гледам, хем ще видя какво толкова се кефят на тея шпакли!![]()
![]()
![]()
предполагам, че същото като свирката...Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Напред Армейски Лъвове!
Болката е голяма, Любовта по-силна-ЦСКА завинаги!!!
Сигурно! Кой знае...Първоначално написано от illy
![]()
Ако съм ще си барам циците...по цял ден и ще си гледам пичката в огледалото :P
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
хм,да би било интересно да бъда момче за ден,но защо не и за няколко дни,но най-много седмицане повече.. защото все па ние сме по нежните създания
А и мисля,че за един ден не ше мога да направя толкова много неща
Но най-ще ми бъде интересно да се изпишкам,да правя сеКс с някоя мацка,та да видя Те на какво се кефят ,на футбол ше ходяи други неща характерни за момците
![]()
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!
Оо 100% бих, ама за един ден. И през този ден искам да целуна момиче, да спя с момиче разбира се, да се напия и ...ъм... може би да се сбия или да направя нещо яко с мускулите си (нали ще съм момче) .![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Не, никога! Да ми виси нещо между кракатаУжас! А и да не забравяме най-лошото - винаги може да се разбере дали си възбуден
Да си вървиш по коридорите на даскало и да ти стане
Или пък да си до гаджето и да не ти става
Абе, сигурно им е весело на момчетата :P
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...