- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Колко често ви се прави(иска)секс?
КОлко често ви се иска секс?
Всеки ден-мали
Вендъж седмично
Веднъж месечно
Не правя такива неща
Още ми е рано
Ако може пол и възраст да драснете.
КОйто го смущава, може да не отговаря.
ми на 18 съм мъж съм :P
ми ко да кажа .... вечер супер много ми се прави секс направо ....сутрин ми се прави по малко което е малко страно но караи то аз рано сутрин по скоро ще гушна жената до мен само за да ми е топличко и мекичко за повече няма и да се сетя просто сутрин .... не ми се прави грам секс
по обедно време пак съм така .... кат хапна и пина и после ми требе само да целуня някоя и да я гушна и да заспя ... ама вечер ....сичко се компенсира имам желание за секс кат за 5 жени на опашка наредени чакащи пред леглото ми
:P
![]()
Опс сорка, ако някой модератор се сети да го премести...
честичко![]()
Keep smilin'
Сбъркал си форума, братчет.
Ама ей сега ми се прави секс.![]()
![]()
![]()
Горди сме, че сме пловдивчани и с това, което правим за града си!!!
Admin-Coki:
Големината на снимката в подписа ти е недопустима!
Кви са тия седмици месеци бе пенсионериии. Начи имам две "фитнес" програми, или секи ден по веднъж, или един ден -два пъти , един ден - почивка.
az da vi kaja mnoo sam sramejliv ama neshto mi porastvat atributite i nemoaa da malcha ok de pak pochnah da govora nekvi gluposti 4 pati sedmichno ako ima takova otgovorche
КАЗВАМ ГУ САМУ ДА ЗНИТИ
ДЕМЕК БЕЗ ДА СЕ МАИИТИ /маете/
ДА НЕ КАЖЕТЕ ЧЕ НЕ САМ ВИ ПРЕДОПРЕДИЛ
АКО С НЕЩО САМ ВИ ДОСАДИЛ
ТУИИ Е ЩОТ САМ СЕ НАПИЛ
DEMEK STIHOPLETEC SAM GOLQM
DA ZNAISH IMAM JELANIE DA TE IZQM
razli4nokogato imam jelanie i kogato ima 4ovek s koito da si dostavim udovolstvie
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
А ти правила ли си го изобщо?Първоначално написано от stasi_girl
ъмм..ф момента...и ф моментите преди момента
и ф моментите които предстоят пак ще ми се прави.
ей мисля че съм нимфоманка моля към кого да се обърна
и какво да направя помогнете ми отчаяна съм подпис палавата секси мекси пинки гърл
Ми всеки ден ми се прави, ама няма с коя...
Често...мдам дооста често...Или аз по-скоро мисля много често за секс,но не ми се прави чак толкова често...Всичко е на определени моменти...Да го кажем веднъж дневно...На 17 съм момиченцеи май още ме пере хормона ахахаха
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Лошо момиче, не те е срамПървоначално написано от pinK_Baby
.
ми ела при батка сиПървоначално написано от pinK_Baby
да го задоволим тоз хормон
![]()
Аз бях първиПървоначално написано от Firefoxxx
.
Много често!!На ден по2-3 пъти!!!
Добре ,че си хванах гадже..иначе на сухо не се траеше!!!![]()
Miami Beach Mansion Tour Cruise
Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras
Никак даже....Аз съм си ангелче...Откъде го измисли тва лошо момиче...Питай всички тва ще ти кажатПървоначално написано от Oyama-no problem
![]()
*ThE~WorLd~Is~MinE*
Да истински ангел еПървоначално написано от pinK_Baby
![]()
![]()
Keep smilin'
Всеки ден, всеки час, всяка минута!![]()
ami...momiche sum si na 17![]()
ami chesto mi se pravi sex...to si e normalno predpolagam na tea godini...puk i osobeno ako ima predpostavki za tova da mi se pravi![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Mi sq da si kaja 2 puti v sedmicata.. Prosto mi se pravi... Kat se nastroq stava stra6no,ina4e sum kroti4ka.A nekoi put kat me prasne lesbiiskata vulna.. Dobre 4e e po-rqdko![]()
Както си и мислех, и на ф-четата и м-четата им се прави, въпросът е какво се прави и какво не по въпроса.Нема да говоря повече, защото мисля че е излишно.Разбрах каквото ми трябваше.Само не и как да си поискам.Нали това ни е проблема, как да си поискаме.
ami na men tova ne mi e problem az znam kak da si poiskam....Първоначално написано от stra6niq
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...