- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Кажете си никовете във IRC
Ммм![]()
qgodka_
![]()
![]()
Е сега малко подробности че напоследък съм най-често qgodka^sad или qgodka^mn^sad но няма да коментирам
П.С. Към Qgodka_ интересно ми е ако влизаш в чата къв ти е ника![]()
Ashantitu mi e osnovniq nick , imam i drugi , no davate seen na IP-to ako vi trqbvam i gotovo :P~
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
nai 4esto stel4eto__ no ponqkoga i cTeJIeTo ili Spicy` v #botevgrad
I was lost and I'm still lost...
iLito^^^,TempTaTioN^F
DeSiT0o
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Wild^Girl or Lonely^Girl![]()
California^love
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
mILoTo_GiRl-4e_![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Най-често съм Sladk{}^angel4e ама се случва да съм и K_I_S_S_.[/b]
Master_88
DJuNiaR
Bloody^Rose^^ <==== s toq nick moje da me vidite mnoo rqdko veche! Smoke`n`Fly`f tva mi e segashniq nick.
Знай,най,най от понеделнишки
обичам да стартирам безделнишки знай,най.
Никовете са ми -> xaxo_xixi,himilkar,CartelColumbia,hamilcar,FuryWol f,Were_Wolf,xaxo-xixi,nema`net,Winter_Fury,но най-често съм с xaxo_xixi и himilkar.
DeVoi4eTo![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
[color=
^Shogo^, Shogi, HavE`a^BrEaK
TaKe OFf YoUr CloThES...RelAx oN YoUr bEd,ClOsE YoUr EyEs AnD OpEn YoUr LeGs As MuCh As You CaN..It'S TiMe FoR.....PAMPERS!
http://textove.com/text.php?song=4775
VAMP_GIRLSad`Melody
Get me,
Roll me,
Light me,
Smoke me!
Spider-Man^_^
^-ScooTeR-^
ThePierceOfPain
sLqPo`noHu
![]()