.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

лингвистична психология

аз съм на 17 години, и имам само елементарни общи познания за лингвистичната психология. много искам да прочета повече за нея, и прилагането на методите, моля за информация за нужната литература. ще съм многоблагодарна ако някой ми посочи някакво заглавие или автор.
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Guest
    ебах му майката... вие сте някви сумер затъпяващи мозъчета май...
    как може на тема :"отивам да пикая" да има 8 мнения, а на тази
    като хабер си нямате за какво става въпрос, поне от любопитство някой можеше да попита...тц тц тц, на тема:" напиши 1-вото нещо което чцуеш", 250 мнения. тука да не са ви избирали с кастинг-"който няма мозък, и му се занимава с тъпи въпроси-крачка напред...

Guest
    боже ти не си ли минал и ти през кастинга 10 x 1000000000 % че щеше да спечелиш (да дигнеш летвата нависоко)

Повече от фен
    Град
    Varna
    Съжалявам, но нямам никакви познания в областта.
    Само мога да те посъветвам да пуснеш един google search, ако вече не си го направила, и да намериш форуми за психология, където се събират хора, които се интересуват точно от такива работи.
    Също така можеш да отидеш в библиотеката и да видиш дали има раздел със книги по психология - и там да потърсиш каквото те интересува.
    Заповядай и два сайта като за начало:
    http://www.psychology-bg.com/
    http://www.psychology.mvr.bg/
    Материята е интересна, надявам се да постигнеш успех в изучаването й!
    Животът е прекрасен

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Не се ли казва Психолингвистика, защото лингвистична психология за първи път чувам и няма.
    'Увод в ортодоксалната психоанализа на развитието' на Просвета, Иван Димитров. Тя е по-обща, но има зесегната и психолингвистиката.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си