- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
hahahahahahaha
абе ЛЕНА!
ти ако постигнеш толкова колкото Kill_Zone на тая възраст , просто родителите ти ще те позлатят бе момиче!
и не ми говори за учене , университети и специализации щото докато сучеше баща ти ти купуваше памперсите нали?
ahh Neli pak kritiki 4uvam ot tebПървоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
тогава не е имало памперсиПървоначално написано от LiNkiN4eTo
[img][/img]
Admin-Coki:
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
няма значениеПървоначално написано от Lena
разбра за кво говоря!
HAHHAHA emi da taka e,ti Linkin4e,kaot ne si postignala ni6to v jivota,kakvo se sraviava6 s LEna,tva 4e si si slojila nekvi poziorski snimki,ne zna4i 4e si umnaПървоначално написано от Lena
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ахахаха групата на почитателите ми става все по-голяма мерси елеонорчеПървоначално написано от Eleonora
[img][/img]
Admin-Coki:
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
хахахахахахаххахахахахаха хаххаПървоначално написано от Eleonora
хахахахахахахахахахаххаха хахахха
хахахахаххахахахахаххаха
още като видях че си писала в темата и си викам " пак ще е казала някоя "мъдра" мисъл "
то си е така де
ти кво искаш да съм постигнала на 15 години ма пача проста?!
искаш вече да съм с 3 висши ли , кво ?!
въй ква си тъпа просто не е истина!
и къде се сравнявам с Лена а?
ти избщо чела ли си постовете по напред че коментираш ма а?
хахахах мн ме забавляваш честно!
а кво им има на снимките ми а? що са позиорски ?!?!?!!??!?!
кой е казал че с тях се прая на умна ?!!?!?
ти обаче както винаги си в час![]()
хахаха ебаси простата
A ti ot kude znae6 Lena kvo e postignala,4e tolkova se naduva6...aa.A sus snimkite iska6 da pokaje6 4e ima6 mnogo priateli,no tova ne zn4i 4e si NE6TO.Ne no prosto ne govori,kato ne znae6,se pak tia e po goliama taka.Ne se draj sas si4ki,kakto se durji6 na ulicata,savet ot men![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
за нея не знам
ама за Kill_Zone Знам затова говоря!
хахахаха
пък за снимките
кво кат имам много приятели!те просто са ми съученици (от моя клас) и се имам със сички!
кво ти пречи ?!
Ne vijdam na snimkite na Linkin4eto da pi6e "Vijte kolko priqteli imam". Mnogo e t1po da se opitva6 da razbira6 kakvo misli drugiq. A tva deto go ima Lena se nari4a Narcisiz1m. Takiva kato neq nqmat nikakvi priqteli i vikat samo "Vijte kva s1m hubava" "Nikoq ne e po-sexy ot men". Edno e da ima6 samo4uvstvie a s1vsem drugo da razpravq6 kolko si gotina, krasiva, umna i takiva raboti. Da, Lena, naistina izglejda6 dobre ama si mn t1pa.Първоначално написано от Eleonora
abe no coment КъФ ти е проблема с елеонора а?! такъв какъвто ти е с всички не си на неиното мнениеПървоначално написано от LiNkiN4eTo
всички сме различни и мислим различно
[img][/img]
Admin-Coki:
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
не говори защото не ме познаваш! имам приятели истински приятели на които мога да се доверявам да споделям,с които мога да се забавлявам и да се чувствам добреПървоначално написано от FrostMaster
откъде знаеш че съм тъпа,да не ме познаваш случаино?!
бтв gia_bs супер яки снимчици,много си сладка
[img][/img]
Admin-Coki:
Lena мерси много![]()
Ам..хайде вече да спрете с тези тъпи спорове...не им е тука мястото....:>>>
A kakvo spodelq6 s tqh ako ne e taina? Kolko si hubava i kakvo si postignala v jivota li??? 6tot dosega ne te 4uh da govori6 za drugo.Първоначално написано от Lena
опознаи ме после говори! нокога не говоря с тях за себе сиПървоначално написано от FrostMaster
[img][/img]
Admin-Coki:
Ne izgarqm ot jelanie da te opoznavam... Ve4e vidqh kakva siПървоначално написано от Lena
![]()
не не си незнаеш нищо за мен,нищо за това каква съмПървоначално написано от FrostMaster
[img][/img]
Admin-Coki:
Оффф ... съжалявам чв ще ви обидя но..сте точно като...стадо овце... "бе-е-е" каза едната и всички подир нея почнаха.... какво опознаване, какви глупости, кви 5 лева...*аси..някой въобще спомня ли си откъде тръгна всичко... я се спрете..като малките деца..тцтц....
Nqmam namerenie da sporq s teb. Misli si kvoto iska6, pravi kvoto iska6. ByeПървоначално написано от Lena
почна оттам където ме попитаха откъде го копая това самочувствие като съм толкова грознаПървоначално написано от gia_bs
това не са мои думи
![]()
![]()
[img][/img]
Admin-Coki:
О НЕ ... ЗНАЕШ ЛИ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ КЪДЕ Е ПОЧНАЛО..КАЗАХ ГО ЗАЩОТО..ОФФ КАКВО СЪМ ТРЪГНАЛА ДА ОБЯСНЯВАМ... ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СИ "БЕ-Е-Е"-КАТЕ ...Първоначално написано от Lena
А и Lena ти се харесваш нали? Има и хора които също те харесват и те ценят нали? Тогава какво ти пука какво мислят разни сульовци и пульовци????
мен не ми пукаПървоначално написано от gia_bs
чесно казано много слабо ме грее
но се дразня че хората съдят преди да познават не е само с мен така,има хора от форума които само ги плюят и никои не ги уважава особено.а всъщност тези хора са много приятни и забавни
[img][/img]
Admin-Coki:
ето ви мъничко и от мен снимчици
http://bgphoto.net/Start.aspx?UserId=9508
:P
Образът на милото дете,нявга озарило моя праг,в спомена възкръсва-чист и драг-и скръбта расте, расте, расте...
Винаги ще те помним,мила Ани!![]()