- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
Първоначално написано от SkiT
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
пък относно PhotoShopa аз от скоро я имам тая програмка ама ще я разуча по подробно![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
аз съм луд на фотошоп...само кажи и веднага ще ти помогнаПървоначално написано от California
:P
![]()
"Да бъдеш напълно честен със себе си е хубаво упражнение."Фройд
ех избихме са :P
"I'll wait and bleed"![]()
пък аз точно обратното...аам тука се зарибих наистина с тази калифорния...![]()
ех...ама моля ви се![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
Чики, аз не знам кво толкова се 'бутате', 'мазните' или незнам как по друг начин да се изразя. Тфа 'пиче' (извинявам се на модераторите за леко нецензурният език) нито ще ви пусне, нито е това което е на снимките (фотошоп), а и само като я гледам някой като й напише, че била много сладка как се превъзнася ... леле майко, то се подразбира от километри какво що...но няма значение.
Айде престанете с тъпия флуд. Има ЛС-та най-малкото!
На някой достойнството им стига до толкова, че да пишат като гости!Първоначално написано от Анонимко
Тряа да има зарибявка фе...ся аз и тоз пич кво си мислим и кво прайм си наша работа...а относно айсикюта и други анално обемни...тва модератора може да ми го каже..."да ми се скара" вий сте абсолютно никви че да ми казвате на мене или на някой друг кво да праймПървоначално написано от MoM4e
...да не се засегнеш ся...тва си е чистата истина...
MoM4e
първо - не виждам някой да говори за "пускане"
второ - това което виждаш на снимките съм си точно това което съм наистина и ако поразгледаш предните страници от темата ще се убедиш сам в това!
трето - както преди мен казаха относно тва че си говорим с момчетата не е твой проблем
четвърто - какво ще кажеш за първите две?
mene mi e pod dostoinstvoto da se registriram v toq forum...ako nema da daam smisleni mneniq, nqma da se registriram oba4e kak da dade 4ovek smisleno mnenie, kato e full s idiotski temi i useri idioti?Първоначално написано от MoM4e
kato e tiq deto pishat s cvetno, hakat si v podpisite po 1000 snimki, avatarite im sa 500x500, a mozuka im e kolkot na hlebarka(ako vuobshte imat)
мерси за откровеното мнение,уважавам го но определено не мога да се съглася с негоПървоначално написано от дрЕБОсъчко
култ към голотата ли??? ами кажи ми какво освен гърба ми виждаш на тази снимка??![]()
Wh0 LeT ThE DoGs 0uT...
za6to togava ne si otreza par4e ot tortataПървоначално написано от Sinister_Doll
:P
'Култ към голотата'![]()
![]()
Като не знаеш какво да напишеш, по-добре не го прави, защото се излагашпървата снимка по добре не я показвай
2тората горе долу става, може да изрежеш черното няма смисъл да чакам 429856289 минути да ми се зареди снимката като ми е бавен нета
3тата е култ към голотата ли незнам какво ама итя незнам защоне ме кефи, а и махни тея тъпотии от снимките, само се загрозявашМомичето е постнало прекрасни снимки, показващи естествена красота, с гарнитура от интересни ефекти. Това, че на теб не ти допадат или на когото и да било, нея не би трябвало да я засяга по никакъв начин.
California
Бих могъл само да те посъветвам, че не е много уместно наистина това черно на втората снимка. Първо, наистина не виждам смисъла на цяла 'чернотия', за една малка снимчица, а и по този начин черното прави една асоциация, която е доста неприятна и неуместна![]()
Но пък иначе постига добър контраст между двете противоположности - черно /тъмно, неприятно/ на фона на една чаровна снимка.
Иначе първата и третата са трепач.![]()
Моят съвет към теб е същия, какъвто е и към автора на цитата в началото на поста ми. Като няма какво друго да правиш, недей говори глупостиПървоначално написано от MoM4e
И какво разбра ти от 'километри'?
Или може би и аз с този си пост и се 'мазних на пи*ето, щото искам да ми пусне'
![]()
![]()
Хайде със здраве и по-ларж го давайте![]()
Kvo vika6? Toku 6to se subujdam sled pianska no6t, ne o4akvay da mislq mn burzo...Първоначално написано от korn___
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ща изям!Първоначално написано от eXoti4nia
![]()
ооо Ноекс is back (MoM4e)![]()
"доказване" е много общо понятие...ако не ме лъже паметта ти започна да се заяждаш за снимките,нали? така че няма какво да говорим повече...Първоначално написано от MoM4e
machoka
мерси!
сега да разсясня за снимката с черния фон...тя просто е изрязана тъй като имаше и други неща на нея,които аз не сметнах за необходимо да показвам...и на мястото на всичко изрязано просто има черен фон...така че и да е е черно ще е друг цвят,пък на мен черното ми харесва така че..![]()
![]()
![]()
California, аз не видях къде съм се заял първиПървоначално написано от MoM4e
LiNkiN4eTo, много ясно![]()
Izchetoh vi i trite stranici.. no comment
Temata ne e "komplimenti i kritiki"![]()
Kogato haresash ( ne haresash ) nqkoi pishesh mu LS i se obqsnqvash..za kvo trqbva da se floodi v temata.
Az si haresah korn__ i mu pisah LS i sq sichko e 6 ..
California pusnala 3 novi snimki i daite 24554 stranici da gi obsyjdame.Aaaa
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Охооооооо !Първоначално написано от sherry
Много си готина бре.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!