- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
i as da kaja ne6ti4ko .... i v taq tema si proli4a BULGARSKATA prostotiq i zavist![]()
![]()
prosto neam dumi .... moje i da ne mi e haresal 4oveka kak se e snimal no kazal li sum ne6to ?!? spored men ako 6te se pokazvat muskili da zastane nqkolko pozi4ki kat ot sustezanie po kulturizam sus edni leki opiti drehi no sam si re6ava de nali taka ?!? i za tva 4e ne mi haresva kak se e snimal trebe da po4vam da se podigravam s nego li ?!?
korn___ един здраво мислещ човек в този форум... Respect!
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
тош такаПървоначално написано от korn___
КВО лошо има във фотошопа? който може - си маха пъпките , който не може - се показва с тях , кво против тва имаш , Тедо ?
abe kolko sum zdravo misle6t samo as si znam no spored mene ... seki se snima i hva6ta opredelen krug ot hora ... det as kazah ako be6e nqkoi det se zanimava pove4e sus sport 6te6e da se snima vuv nqkoi mnogo krasivi naistina pozi vuv kulturizma i po zapoznatite hora 6te6e tva da im napravi vpe4atlenie .... kakto i pri men mi e malko po dulga vratovruskata ama ne mi dreme ...tuka ne e forum sus super umni i iziskani hora nali taka ... seki si podbira sredata kadeto 6te e i kak 6te e tam ... 4oveka pravilno e smetnal da se snima taka 6toto tuka nqma razbira4i momi4eta ta da ne napravi vpe4atlenie a ako be6e vuv nqkoi forum za fitnes nadali 6te6e da se snima ba6 taka .... i te vmesto dori da mu kajat 4e ne e tolkos simpati4en ... te direktno go obijdat ... tva e ke4estvo samo na na6ta naciq grozna i gadna !!! po omrazen i zavijda6t narod ot nas nqmaПървоначално написано от gia_bs
![]()
![]()
![]()
nqmah predvid tedo a toq det si e napravil gavra sus snimkata mu ... i as imam Corew Drow 11 na snimkite mi no sum go polzval za da mahna okolnata sreda okolo mene 6toto ima li smisal da mi se vijda vratat na hola primerno na snimkite mi sus kostuma mi a ? ili puk ima li smisal da se vijda prekaleno svetla snimkata ... pup4ici i as sum si mahal ot snimkite no spored mene e tupo nqkoq da me haresa i da se vidime i kat me vidi da seПървоначално написано от LiNkiN4eTo
za kakvo da luja horata za vida mi ?
po tupoto koeto e 4e ako se be6e snimal v nqkoq poza ot kulturizma ili puk as da se bqh snimal sus sako za 300-400 $ i s riza za 100 leva i vratovruska za suma ti pari 6teha da mi kajat sigorno 6to se prava na guzar nali taka .... ei tva sme nie bulgarite ... edni gadni su6testva ... 4udno mi e kak taka nqkoi kazvat 4e se gordeqt s tva 4e sa bulgari![]()
![]()
![]()
Еее, изпокарахте се в тази тема... И това само, за да се обсъжда даден човек... както по-горе казаха, всичко е заради завист! Да предположим, че и това мнение го пиша, защото завиждам за нещо? Внимание, ала-бала... много неща може да се изброят като причина. Но някой замисля ли се, защо озобщо казва нещо, което така или иначе няма да бъде прието като обида? Е, или целта е да стане малко спорче...
Don't hate me, I'm just blind.
Казвате че е гавра...значи добре съм си изпълнил замисленето хахаха...момчето не е казало нищо против никой...аз казал ли съм нещо против него....дали му завиждам...ако вие се гаврите само с хората на които завиждате аз се гавра с хората за които сметна че са подходящи
Това не е обида, това е гадна шега...обикновенно гадните шеги са смешни на всички освен на базикания
Това че на вас не ви е смешно сори....пича може да си е пич аз просто му сложих цици и му смених прякора
....не виждам какво толко трагично е станало? Щото си поиграх с Фотошопа вече му завиждам, типична българска простотия..3-та световна...както се гавра с няго така се гавра и с приятели..удължавам носове слагам косми по циците и обикновенно се смеем
Явно тука нещо е необикновенно...
Хахаха това съм аз и един прител!! Сега какво? Завиждам на себе си? Не критикувам ами обиждам себе си? Мисля че проблема не е в мене а в тези които не могат да го погледнат от другата страна на нещата..аз поне имам малко чувсво за хумор и ако някой си направи труда да ми сложи цици евала ше му направа, щото най-малкото знам колко е трудно! Отпуснете се малко не сме на събрание а да се повеселим...
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Ihaaa kakvo ne6to se predizvika tuka bahti raotata :P komentari ednod rugo ot si4ki bez da mi sa surdite i ubijdate korn__ si ma iskefi nai mnogobate kefi6 ma pe4en si
![]()
![]()
Браточка няма да ми биеш мангалчетата, после няма кой да ми копа на обекта
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
korn___
do nqkade si prav ...
samoche az govoreh za tova che e supe glupavo da se opravqt snimkite s photo-shop ... e avatara mu beshe super nedodqlyn - ryka - super nerealna ...
prosto e nevyzmojno da e toi ...
a vse pak ti go kaza che e po-dobre da ne si opravqsh snimkite shtoto kato te haresa nqkoq i kato te vidi vsyshtnost 4e gram prilika nqmash s ryka-ta 50sm ... i tqloto cqloto v plo4ki i t.n. ... shte se![]()
...
za t'va govoreh i az.
ami Neli ... slynce poqsnil sym vsi4ko po-gore ...Първоначално написано от LiNkiN4eTo
nqq smisal ot taq prostotiq ... za background ,okolna sreda i t.n. stava photo-shop-a ama mi e vtrysnalo v toq forum da gledam posledovateli na BLind_Boy/blind_girl(photo-shop - gadjeta)
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Чао и на теб, ще ти помогна даже ако желаеш да си тръгнеш по-лесно и бързоПървоначално написано от Mr.lova-lova
![]()
Еййй мачок един път да ме кефиш к'во казвашПървоначално написано от machoka
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
Еххх....хубава темичка си спретнахтеА онази гнусна бабичка направо ме хвърли в тъч... уааа убихте ми всякакви сексуални желания в близките 3 месеца
![]()
ЦЪКНИ МЕ - АЗ
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
ei kvo samo se ebavate s mom4eto![]()
koi kaza za gavrene na snimki ?
puskam 1 ama iskam gavra!
a navitaci ako ima - mogat da dobavqt neshto smisleno kato na keni-to
http://vampirefreaks.com/picview.php...x=10&d=6974061
na - 4e se vijdam po-dobre![]()
Admin-Coki:
em ei tva sum az
http://flirt4e.com/picgallery.php?u=138307
a tuk ima o6te moi snimki
Murderdoll много готино се е получила блузката![]()
Don't hate me, I'm just blind.
също така и това в неяПървоначално написано от Tyler D.
![]()
![]()
ei Maina teb sam te skival po glavnataПървоначално написано от TeroglisT4o
![]()
Admin-Coki:
освен да кажа че нямам фотошоп за да си оправя носа ама ше го преживеете![]()
![]()
Само аз ли мисля,че лъжеш като казваш,че веждата ти е пробита!?!!?Извинявай,но НИКЪДЕ не се вижда пиърсинг,а само някви черни точки...имайки предвид,че си се снимала от толкова близо![]()
Как на някои хора се вижда а при теб никога не се вижда?![]()