- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Сложете своята снимка ТУК
еее, така само ще загрозяваме гледката![]()
Don't hate me, I'm just blind.
хахаПървоначално написано от Tyler D.
така си е
вие не ходете...аз ще отида вместо вас![]()
![]()
Първоначално написано от graveyard_scream
Ti si deveti klas vuv 1 SOU! Az tw znam (((:
ami ne povqrvah ... ne ti lichatПървоначално написано от S8K
![]()
mqsash mi na 15-16ama se ne obijdai
graveyard_scream am skival sym te po glavnata
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Ти на колко си години?Първоначално написано от LP_girl_14
Много си яка!
Мдам ама не се казва яка си :P ами много си красива и чаровна направо ми скри шайбата е мой !Първоначално написано от Анонимко
10x!Скоро ставам на 15Първоначално написано от Анонимко
![]()
Голяма си сладурнака, верноПървоначално написано от LP_girl_14
!
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от exploitedteen
съвсем случайно да :P
Sinister4e дай твой пик да те видим
sinister doll li ?Първоначално написано от Tedka-Medka
аха тя![]()
tq snimki nqma ....abe se nqkoi den 6te se snimame zaedno kak pieme kafence deПървоначално написано от Tedka-Medka
i moje ako zaslujava foruma da dam snimka i ako tq mi dade de
a i tq ve4e ne pi6e v toq forum ako ne si zabelqzala ....ina4e e stra6na macka de mnogo si q haresvam as neq
![]()
Първоначално написано от korn___
Hey, merci mn (:
Dam, naistina ne vlizam... V4era vlqzoh po slu4aynost da vi razgledam snimkite, 6ot nqma6e ko da pravq i vzeh, 4e vidaqh edna, koqto mi e poznata... Pisah i tam ne6to i sa 4akam da vidq ko 6te otgovori (:
Ina4e ne si i pomislqy da puska6 moi snimki! Az sum vuzmojno nay- nefotogeni4noto su6testvo na tozi svqt i ti moje6 da potvurdi6 :P ...
Stra6na macka... Hmmm, ne go bqh 4uvala za sebe si ot edno izvestno vreme... Merci otnovo (((:
[img=http://img448.imageshack.us/img448/3049/dscn01262hd.th.jpg]
тука съм с една приятелка(аз съм в ляво)
[img=http://img448.imageshack.us/img448/5296/dscn02207vn.th.jpg]
тва е в автобуса на връщане от екскурзиятане приличам на нищо с тая шапка хахаха добре че не е моя
[img=http://img448.imageshack.us/img448/5641/dscn00616yz.th.jpg]
тука сме в Трявна ония ден...аз съм със синичкото яке
демек тва е малка част от снимките от екскурзията![]()
ahh DUPEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEПървоначално написано от DupLa
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимки в подписа, неподходяща снимка/насилие/ и обида към администраторския екип в подписа.
/забрана за ползване на такъв
Леле... Преди малко гледах последните страницина тая тема. Общо зето гледам и се мая!
1. Никой, абсолютно никой не говори по темата. Снимки се пускат по една две на страница!
2. Нагледах се на мазнене! То не бяха адските комплименти, не беше чудо! Добре, де, кефи те някого, ми кажи му го веднуж, бе! Къф е смисъла да напишеш 23748636534 мнения само за един човек? Нещо не го виждам!
3. Tedka-Medka , нищо против теб, но не ти ли писна да пускаш по 2-3 мнения на всяка страница, пълни или със снимки, или с флууд. Няма да казвам, че се опитваш да привлечеш внимание, не съм аз човекът, който ще знае дали е така или не. Но е малко изнервящо всяко второ мнение да е твое. Тея твоите снимки са навсякъде, бе! Сложи си ги на аватар по-добре! Нямам нищо против теб. Но по-добре си направи една фотосесия и си направи хиляди снимки, поне да не гледам всяко второ мнение с твои снимки. Просто е тъпо! И леко дразнещо, поне за мен. (това не се отнася само за теб)
4. С тоя Фотошоп направо се излагате вече! Не вярвах, че тази тема може да затъпее още повече, преди да ги видя!
5. Няма ли някой мода най-накрая да се сети, че тази тема трябва да се изтрие и да се пусне наново? Или поне да се изтрие целия този флууд...
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
ами точно бе мацка..щото никой не пуска снимки
а само глупости се дрънкат аз пускам
извинявай ама точно тука да търся внимание..3. Tedka-Medka , нищо против теб, но не ти ли писна да пускаш по 2-3 мнения на всяка страница, пълни или със снимки, или с флууд. Няма да казвам, че се опитваш да привлечеш внимание, не съм аз човекът, който ще знае дали е така или не. Но е малко изнервящо всяко второ мнение да е твое. Тея твоите снимки са навсякъде, бе! Сложи си ги на аватар по-добре! Нямам нищо против теб. Но по-добре си направи една фотосесия и си направи хиляди снимки, поне да не гледам всяко второ мнение с твои снимки. Просто е тъпо! И леко дразнещо, поне за мен. (това не се отнася само за теб)
не ти ли се струва тъпо аз си се снимам
и си слагам..кат не ти харесва не гледай
модераторите да ми трият мненията не си ти човека
дето ще казва че са ми прекалено много снимките..
[/quote]