Смело мога да кажа, че lina15 най-много ми грабна окото от тук присъстващите, но това не я прави по-голяма фенка на Приятели от мен! 

А за другите: Стига сте си отправяли един на друг комплименти, някак си много педалско и лигаво е 

Правете го само ако наистина го мислите, а не за да се подмажете(не че някой ще си признае, но аз да си кажа).
Oyama-No-Problem, пич, не искам да ти лепвам някакви етиките без да те познавам, затова просто ще кажа, че начина по който си губиш времето в тоя проклет форум въобще не говори добре за теб! Не мисля, че аз съм човека, който трябва да ти дава съвети, но нека поне дам идея(може пък такава да липсва) - намери си някакво интересно хоби, чрез което да оставяш нещо полезно след себе си. Това време, което прекарваш в бълване на безмислена простотия тук, в този форум, може да бъде много по-полезно оползотворено!
Иии накрая.. Аз снимка няма да слагам, нямам желание да ме гледат всички от тоя форум(за който имам много лошо мнение)!
Ако някой иска снимка нека драсне едно лично съобщение... Опс, забравих, че нямам регистриран профил в тоя пропаднал форум, който чета само заради забавлението