Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
chupacabra (а и някои други), никой не ви задължава да гласувате, гласува само този, който иска и който мисли, че това е правилният избор. Темата е направена, предполагам, с цел да разберът хората, които наистина харесват сайта, че могат да го поткрепят, защото повечето сигурно дори незнаят за тази възможност.
А и това не е услуга за никой, ако сайта спечели награда - печелим всички. (не говоря за материални придобивки).
И още нещо - на всяко действие, с противодействие (сети се за какво говоря).

Аз мисля, че можем да си направим форума едно място за приятно прекарване на част от свободното време...стига да има такова желание от страна на всички, но...има ли?
1. да - никой не ме задължава. аз изказах причините, поради които няма да гласувам.
2. печелим всички? кои всички ? и какво печелим ?
уважение ? -значи трябва да направя нещо за някой, за да има той елементарно уважение към мен.
ще спечеля по-приятни минути тук? -с какво? с админ, триещ, всичко което не му е изгодно, който се смята за по-висш ? - да, да.........
не искам да печелят тези админи, които се стараят да ни е максимално неприятно тук
3. пише се разберАт
4. мисля, че 'предложения, похвали ........' се е напълнил главно с много добри предложения.
нещо да се прави по въпроса сайта да стане по-добър ?
аз не виждам, ако ти виждаш ми кажи.