Първоначално написано от
BroozY

Първоначално написано от
А.Белов
Псевдо скеъйтърите са най-големите смешници. Приличат на клошари, остават тъпи цел живот, сега се мислят са гъзари, щото мама и тате дават пари, но след някоя друга годинка ще разберат какви подлоги са. А да не забравяме, че са ебати хилките, дето се насират като видят някой по здрав на улицата. Големите гангстери, пушили 5 пъти през жалкия си живот джойнт, ама не.
Ама са ебати мизерниците, 18-19 годишни такива ( мои познати, срам ме е, че ги знам ) киснат по цял ден пред НДК на по една Ариана и се мислят за тарикати. Някои карат коли вече на тия години, а тея индивиди правят т'ва дето са го правили, когато са били в 4а клас.
На мене ми е много интересно, да го кажем въпрос към сички такива индивиди тука: Цял живот ли ще ходите с DC, Globe и такива лайна?
Първо че ти кажа едно не всички са тъпи, богати, клошари както ти ги описваш.
Второ относно физическа гледна точка всеки сам решава какъф да бъде и това зависи и доста от природата.
Трето ами за марките можеби никой няма да ги носи цял живот, но си зависи от човека.
Четвърто ти ли ще решаваш кой трябва да взима книжка и кой не?
П.П. Аз имам много приятели чалгари, но никога не съм им казвал че ме е срам от тях, защото не ме е!
1. Квот искаш си мисли, ама след 5 години съм сигурен, че ще се чудиш защо си бил такъв идиот.
2.Е да, като си хилка, няма как да облечеш НОРМАЛНИ дрехи ( нямам предвид новата серия ХАРИСОН, или пък култовите нацепени дънки Енерджи ), тогава обличаш смъкнатите (които между другото са турски, ама луд на шарено се радва, щом има етикет DC, значи е марково ).
3.Прочети 1.
4. Не аз решавам, ама е смешно "човек" на 20 години да пейкарства по цял ден с Арианата в ръка.
П.П. Значи всеки, който не е размъкнат е чалгар, така ли?
Някой каза, сега е фешън, да си "анти-фешън"...
Вие позьорите, можете да мразите "модерното", ама се сeтете преди 2-3 години какво беше - последна мода да си вземеш новите DVS-ки, Globe.... май тогава бяхте на по 12-13 години и бяхте далече от тия неща а?