.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Град
    На една Поляна сам си слойил 1 ка6он и спя там

Не6то за Цигарите

аз пу6а пове4е от година ве4е ... и прес лятото .. пу6их по 2 котии на ден .. немойех без цигари ... и като запо4нахме даскало ... 3 седмици след запо4ване ре6их да избягам от 1 цял ден..... и отидох при ли4ната лекарка .. да си зема биле6ка .. и кфо стана тя ме пра6та да отида да си снимам белите дробове с самнение за ( Бронхит ) отидох снимах се и се оказа вярно ся сам с овредени бели дробове ... мн е гадно ... не ви казвам да спрете да пу6ите а да ги намалите малко !!!: ))

PeaCe ! !

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    kvo da ti kaja ...
    1.mnogo negramotna tema
    2.ni6to novo pod slunceto ne ni kazva6
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

ni6to novo

iskam da ti kaja 4e ne kazva6 koi znae kakvo 6toto to seki go znae 4e cigarite uvrejdat belite drobove,ama si prav da podkani6 horata da ponamalqt cigarite tova e mnogo hubavo,no i tova vseki go znae 4e tree da gi namali,ama nikoi ne iska,a koito iska ne moje,tyi 4e nqma smisal ot taq tema,a pyk i to na kutiite si pi6e vredata ot tqh vseki gi e pro4el,daje sigorno gi znaqt na izust,az gi znam na izust deto ne pu6a ta kamo li pyk te,pu6a4ite,no evala 4e iska6 da podtikne6 horata da namalqt cigarite,bravo.
    Emi ne znam kakvo da nap6a tuk,ako nqkoi go interesuva ne6to za men,moje da mi pi6e na e-mail-a ili na ICQ-to ili v mIRC(DeViL_DeAd_b{}y)mnogo{P} na vsi4ki pi4ki)

moje da ne kazva ni6to novo no pone ni pokazva dokade vodi.sigorno sega sujalqva6 e tova e kato poluka.o4ete se dokato ne stigne i po dale4e!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си