- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4oveka ot va6iq klas pu6at
abe ot klasa mi pu6ata vsi4ki bez 5 4oveka a texnite ne znaqt
v moq klas sme 26 4oveka.. i 13 ot tqh pushat to4no polovinata !vklu4itelno i mnogo ot u4itelite pushat zaedno s nas ponqkogga
![]()
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
от 25 човека 19 сме пушачите.. май на повечето ни знаят родителите.. ама се пак сме 12 кл хаха
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
5-6 човека и са само те.Само на един от тях родителите знаят[/b]
Бъди себе си-трудно е,но не и невъзможно!
ot moq klasec se pu6i ot celi 2 4oweka xaxa i ima nekwi neredowni pu6a4i zawisi kwo se pu6i de![]()
![]()
![]()
![]()
ami si4kite ot moq klas pushat i roditelite im znaqt zna4i samo 25 4oveka ot koito 2 ne pushat![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
Mi ot na6iq klas sa mn malko-okolo 3-4 i to sme samo momi4eta,ama i az pu6a...i na6te neznaqt...i po-dobre da si mul4a...
Сега съм в ново даскало, и пущат 1-2. Ама в старото- 24 от 29.![]()
Точно 4 и то момичета само-момчета ги отказаха![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
От нашия клас май само 4.Не съм сигурна.Даже не знам дали техните знаят,но определено пушат само момичета.
Еми ние сме 6-ти клас и сме 24 човека и всичките пушат. А преди всеки викаше, че никога нямал да пропуши и че ги е дразнел дима от цигари и че неможели да понасят дима а ся пушат и трева пушат даже.
те и за тревата така говориха но сега е друго
Първоначално написано от SoKU
as sam 10 klas,sega e na moda da gi otkazvash
![]()
не съм ученик, значи никой не пуши, но в университета по-малко от колегите пушат отколкото в даскало
80% от класа ми пафкат!
Абе направо е сектор задимен!![]()
мхммм...малко сме които пушим...някъде 5-6 човека..от 23 души останалите са примерни деца...мойте лично родители не знаят за пушенето,а за др нз..сигурно и техните не знаят..![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
еми само двама пушат от моя клас
Ne e ne6tastno momi4eto izgubilo lubovta na edin glupak a e ne6tasten glupaka izgubil posledniq 6ans da stane 4ovek
Pochti polovinata klas![]()
мNоГо ЛиЦа СмЕNиХ .. В мNоГо LоШи ХоРа DоБроТо ПреОDКрИХ .. ЛъЖиТе иМ Do ЕдNиЧка ПрОсТиХ .. и LюБоВтА Sи ПаК иМ DаРиХ ..
Ебаси темата,заклевам се.Сигурно ще има и тема "А по колко цигари пушат?" Пффф...
Много са.
2-ма или 3-ма![]()
7 човека знам със сигурност, просто изцепките на класа сме ние, но аз вече не го правяНа всичките родителите им знаят, а на някой чак ицигари им купуват!
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!