- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4oveka ot va6iq klas pu6at
ami az sum 8 klas i ot 29 4oveka v klas pu6a6 27,a dr 2-ma sa prili4ni,a puk ima nekoi ot moq klas kadeto pu6a6 treva az i 2 moi sau4eni4ki.I cqloto daskalo znae daje i roditelite ni ama se pravat na druj mi 6apkata![]()
![]()
Az sega sam osmi klas i u4a v elitno u4ili6te i zatova moje bi samo trima 4oveka pu6at, ina4e ne se samnqvam 4e dale4 po-golqm 6te6e da e broqt..![]()
Вярвам в нещо
Сляпо се надявам
Чувствам сякаш падам, полудявам
от сенки и от светлина
изплува този образ непознат
Сякаш някой движи моята ръкa
..
Ot 21 - 9 cigari , a otdelno stavame poveche i s pushachite na treva .. kato tezi 9 si pushim i dvete ... drugite sa bonusNe znam na kolko znaiat roditelite ... ne sa mn
![]()
And I don`t want to but I will if I`ve got to ...
половината клас (ние сме 26)
От моя клас, в който сме 25 човека, 13 пушат редовно, а аз преди пушех, но сега чат пат или иначе казано само като има повод, или като ми се припуши, а това общо взето се случва веднъж седмичноЗа тези от класа ми си нямам и идея дали техните знаят, 4е пафкат, а колкото до мен - нашите знаят, 4е преди съм пушила, но напоследък не ги държа в те4ение
![]()
Обичай ближния и ближи обичания!
Най-много 7 човека..
Повечето се крият.. Мисля,че само нашите знаят..![]()
mi mai sa dosta , kam 10 4oveka , ot koito 5 zakoravqli pu6a4iama i da im govori6 ne staaaaaa
![]()
ТОЧНО 10!
EMI OT 10 DU6I 8 PU6AT TAKA4E SAMI SI NAPRAVET IZVODA![]()
Polwinta![]()
Изморен съм да бъда, какъвто ти искаш да бъда чувствайки се толкова обезверен под повърхността. Не знам какво очакваш от мен. Тласкаш по принуда аз вървя по твоите стъпки.Всяка стъпка, която направя е поредна грешка за теб...
5 от 25 аз съм 1 от тях
skate or die
ride and fly
fuck you haters
long live skaters
.. TO ako hip hop-a nee
ima li za kvo da se jivee !?
Не правя статистика колко човека пушат редовно, нито колко препалват от време на време. Аз не пуша, но мисля, че около 4ма човека пушат, което е учудващо!![]()
Ami puk ot moq klas pushim 17 choveka nqkude,ako ne se luja,hahh,inache nashte znaqt che pusha...maikami ne e mnogo ocharovana ot tova,no...
![]()
Onzi Koity Nqma Kakvo Da Gybi,Moje Da Specheli Vsichko!,A Chyvek Bez Chustva Ne Moje Da Byde Naranen!!!
Ние сме 29 човека. 1 си пуши сериозно..всми по 1 и повече кутия на ден и не ще да ги откаже..сигурно е почнал от 11годишен да пуши..![]()
Иначе е само той...но подозирам 2-3ма други.
ei q kaji kude u4i6Първоначално написано от Eleonora
![]()
ooo maiko az si mislq za koz...xaxaxaПървоначално написано от ResTarT
a ina4e ot moq klas det sme okolo 27-28 4oveka pu6at-emi primerno 20 i nqkolko....emi to normalno..koi li ne pu6il...
![]()
Странно,но 1 !!!!!! И това не съм аз \/
Животът е като лодка в открито море,гадно ти е,нп не можеш да слезеш
еми 1/2 ... а ние сме 26 Човека ...![]()
27 сме... около 5-6 пушат... и още около 4-5 пафкат, но за да се правят на 'яки в класа'горките...
Значи около 1/3 са пушачите![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."