- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4oveka ot va6iq klas pu6at
не съм много сигурна ма пушат някъде около 5-6 човека.
знам само че на едното момиче майка му знаеше за другите родители-и идея си нямам.
mi ot moq klas pu6at okolo 7-8 du6i i samo na6ite znaqt,ama te odavna se primiriha i dori ne govorim za tova,a ponqkoga ako izob6to zasegnat temata e ako primerno kaja "Daite mi pari" i te otgovarqt "za cigari,a? Zabravi,nali polu4ava6 jobni?" ne mi davat pari za cigari,no znaqt,4e pu6a i ve4e ne mi 4etat lekcii.
от нашия клас от 26 човека пушим 14![]()
В моя клас има 22 човека от който 10 пушат.
ot moq klas pu6at 9 4oveka-s men.po4ti na vsi4ki roditelite in znaqt,bez moite samo.e dano i ne dazbedat.
sega obale mislq da gi spiram ot nova godina
dano uspeq toq put za postoqnno,4e nqma da mi e za purvi put
нямам идея......те полувината от тея дето "пушат" само хабят цигарките.....тея дето пушат сериозно са 5-6 + мен max......не повече![]()
"Всички гъби се ядат някой само по веднъж"
Eми ние сме 19 аз и един приятел пушиме ебаси пОУера
Цеко Сифоня е ебати купоня
-> НещастникПървоначално написано от CuST0M1z3
8 човека пушат от моя клас.. От 23ма.. някъде..![]()
Денят настъпва и светлите лъчи
огряват ярко тоя свят огромен,
но аз посрещам изгрева с разплакани очи,
че всичко си остана тъжен спомен.
Сериозните пушачи са 6 от 22 и май на всичките родителите им знаят.
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Вие така си мислите. Не е възможно само 5-6 човека да пушат. От моя клас пушеха поне 2/3. А сега както почват от много рано..
ot moq klas pu6at..to4no 4 4oveka....koeto si e super 6toto v biv6iq be6e celiq klas vklu4itelno i az..no slava bogu ve4e gi otkazah..a za roditelite sam absolutno sigurna 4e ne znaqt
![]()
There is not much you could do or say to phrase me,people think I am a litlle bit crazy I get it from all angels!
13 от 20!Аз не съм от тях![]()
Vsi4ki do edin!![]()
miii kym 5-6 ot klas sys 27 u4enici
Ами 15 от 25 , но незнам на колко от тях родителите им знаят.Предполагам че на повечето.Моите родители поне знаят,не че е много похвално![]()
Ot 18 - 14 4oveka pu6at seriozno cigari, a treva znam da pu6at 4-ma... Pove4eto roditelite im ne gi znaiat![]()
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
ами общо 6 човека - 4 момичета и 2 момчета...а на кои родителите знаят и не знаетя аз незнам...![]()
the problem is that the numbers never descrease...they only increase![]()
"Dead as dead can be" my doctor tells me. But I just can't believe him, never the optimistic one...
ami ot moq klas pu6at redovni4ko 3 4oveka i az s1m sred tqh.nashite znaqt za predi a za sega ne.za drugite ne znaqt tehnite
Ми около 10-12... някой пушат само от време на време![]()
mi 4 5 sa horata koito NE pu6at ot moq klas zna4i 21 22 pu6at![]()
..impossible...
...is nothing...
аз знам само за 2-ма..3-ма + мене![]()
Zna4i nie klasa sme 19 4oveka.Pone 13 pu6at,4e i pove4e.Roditelite im ne znaqt estestveno.Gadnoto e v tova,4e za da si 4ast ot gotinata kompaniq trqbva i ti da pu6i6,da se naliva6 s alkohol v golqmoto,da se pravi6 na q vijte koi sum az i s dve dumi da si golemiq guzar i da ne si ti vsu6tnost.A az naprimer iskam da buda sebe si,a ne da se pravq na kloun,moje bi sled vreme 6te mislq 6to ne sum si izjivqla po razpusnato godinite,no taka mislq v momenta.Za6to horata s po zdrav razum sa na iz4ezvane se pitam.I zakliu4enieto e,4e i az po4nah da pu6a za da ne sum nazad s materiala,a sum o6te na 14.......................
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()