- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4oveka ot va6iq klas pu6at
vsi4ki!!!ot 28 4oveka vsi4ki pu6at! v moq klas nqma 4ovek koito sum vijdala da ne pu6i!!!ima tezi deto ne pu6at 4ak tolkova mnogo moje 2 3 cigari na den no pak pu6at! a ima tezi deto na den napravo pu6at 1,2 kutii!!az za sajelenie pu6a okolo kutiq na den!!i nay-gadnoto e 4e ne moga da gi spra!!!
zatvori o4ite...pomisli za men,pomisli kak se 4uvstva6e kogato be6e s men...sega otvori o4ite i ako pak 6te iska6 da go zatvori6 za da misli6 za men...togava si zgre6il...
ами то в 4асовете не дават дасе пуши(все още) а и рядко влизам в клас и не ги познавам вси4ките си съу4еници, ама в интернет-залата пушим СИ4КИ!!!
![]()
Mi otmoq klas serioznite pu6a4i sa malko!Okolo 5 4oveka i to pove4eto mom4eta!Tea det pu6at po hiji i po kuponi sa mn pove4e-Okolo 15tina!![]()
celiq klas sme 25 choveka,ot tqh 17 pushat
Ot nashiq klas pushat samo momicheta ni.
Nie sme klas ot 23,15 ot koito sme momicheta.
9 momicheta pushat.Po princip vsichki ni znaqt, no nikoi ne pushi pred roditelite si... zashtoo ni e neudobno..
Хммм..ние сме 30 човека,нито едно момиче не пуши,само две са дърпали по веднъж-дваж(ние сме 12 гърлс някъде).От момчетата доста пушат,около 10,ама само 4-5 редовно.Един,Емил,пропуши някъде края на 1ви клас,тъжна картинка![]()
26 40veka klas sme-24 momi4eta i 2 mom4eta
pu6at tutun 8 4oveka, treva 6 40veka![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
okolo 15 ot 28...(stava duma za 10 klas) a ina4e za roditeli ddz
65% si priznavat,..20% se kriqt....i 15% ne py6at....
5-6 момци само от клас 26 души, 1 не е пристрастенсамо на 2ма родителите знаят
Ooo..V moq klas ima 25 4oveka..10 ot koito sa zubari,a 5 sa si osnovali klub "ne pu6a,ne piq,ne u4a"Ostanaloto e 4ista matematika:25-(10+5)=10..10 4oveka,ot koito 3-ma pu6at samo po kuponi..demek 7...No nali znaete:az ne pu6a
...xaxa..dobre de-ot utre ne pu6a
..oo..awe samo podurjam ogun4eto
![]()
emi v nashiq klas sme 25 choveka i pushat samo 3ma slava bogu![]()
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
hahaha emi nie sme 26 pone 23 ot tqh pu6at i na 12/13 roditeli te im znaqt
smetni za kakvo govorime![]()
![]()
Ot moq klas okolo 60-70% sa pu6a4ite, kato na 1/2 pone tehnite znaqt. A ima i takiva deto pu6at i to ne samo obiknovenni cigarki![]()
![]()
mnogo!!!ot 23 4oveka 5 ne pu6at
Незнам дали знаят родителите им но пушат почти всички
v na6ia klas pu6im okolo 5 4oveka...a za koi znaqt i za koi ne znaqt tehnite ve4e nz...na6te znaqt i di daat pari za cigari taka e po dobre ot kolkoto da se krie 4ovek
PoNqKoGa SeDq I sI mIsLq,DrUg PuT pRoStO sI sEDq!))_Me4y PuH_
da ne sum gi broila be![]()
ot moia klas pu6at super malko i za moe u4udvane samo momi4eta-ei momi4eta vzemete se v race kvi sa teia raboti
OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE
mi te sa 3-roditelite im ne znaqt,razbira se,ina4e pove4eto sa probvali![]()
ama ne mi haresva-ni6to osobeno
hah pri nas sme samo dvaisetinaama nie sme mn munichki oshte da pushim
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
никой не пуши
и тфа може само да ме радва![]()
от моя сме само 3 и на трите бащите подозират ма нещат да ни кажатискат да ни хванат в крачка и да ни потрошат
![]()