- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4oveka ot va6iq klas pu6at
Първоначално написано от Eleonora
Hmm pri nas e taka 26 4oveka 10 pu6at na 2 ma tehnite znaqt 4e pu6at 12 klas horaPalna prostotiq parvo samo 2 ma pu6at ot 8 klas i na tqh roditelite im znaqt. A mejdo drugoto nemoga da vi razbera kakvo postigate ot tova 4e pu6ite osven 4e har4ite izli6ni pari(A to sega kakto cigarite gi digat) i 2 ro samo si vredite na zdraveto
![]()
I don't thing ! I drink !!!
Litex & Metal Rulz !!!
Верни сме до Гроб!
5 4oveka sa
ot na6iq klas samo edno mom4e i to doide predi 1 mesec v klasa ni,ama nz dali maika mu i ba6ta mu znaqt,no predpolagam 4e ne znaqt
I was lost and I'm still lost...
горе-долу половината клас (27 човека сме)
а иначе.. може би най-много на 3-4-ма родителите знаят
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Ами повече от 10 са и вече се радвам,че аз не съм в тва числоцигарите suxxxxxx
mi ot moq klas pushat po4ti vsi4ki bez 2-3 ma !
По-голямата част пушат.
Can you remember remember my name
As I flow through your life
A thousand oceans I have flown
And cold spirits of ice
All my life
I am the echo of your past
samo trima stred koito i az (za koeto nesajalqvam)
oho pri mene slu4eqt e-kolko ne pu6at, ot 26 4oveka 3ma ne pu6at vsi4ki drugi se trovim![]()
По-добре да си обичан,от колкото да обичаш!
2% от младото поколение не е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 98%, които са опитвали сложи това под подписа си.
9 момичета пушим, като едната от време на време. Имам 4 момчета, ама те спортуват и не пушат, за което шапка им свалям. Родителите...на 2 от момичетата не са ги хващали. Другите сме се се дънили и знаят. Някои си мислят, че са спряли децата им, други, че не са техни цигарите и така...
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
12, а ние сме 22![]()
12 от 26![]()
ot na6iqt klas sme 26
pu6at:
5momi4eta
5mom4eta
В моя клас бяхме 25, 8 момчета и останалото момичета.
Всички момичета пушеха, а момечатата не. направо си бяхме за смях
Emi v moq klas sme 26 4oveka,ot koito pu6ime 13![]()
Feel my pain
За 14 човека съм сигурна че пушат!!!В класа сме общо 22-7 клас съм.От останалите 7 човека съм сигурна, че не пушат 4-най-добрите ми приятелки, а за другите 3-ма......нямам информация!Не знам...аз лично никога не бих пропушила-не съм пробвала и нямам такова намерение!![]()
5 4oveka pu6at ot 27
За 14 човека съм сигурна че пушат!!!В класа сме общо 22-7 клас съм.От останалите 7 човека съм сигурна, че не пушат 4-най-добрите ми приятелки, а за другите 3-ма......нямам информация!Не знам...аз лично никога не бих пропушила-не съм пробвала и нямам такова намерение!
ПС: Ей,Kalsi, тва ми е мн позната история,само дето ние сме 30 в класа.
В нашия клас - около шестима. Само на един родителите знаят, но той е със семейни проблеми и трябва да разпуска някак. Цигарите са сериозен проблем, защото пристрастиш ли се, няма отказване![]()
14 от 25...и само моите родители знаят
If YoU WaNnA Be PiQn,
pIi TeKiLa nE aIrAn
Ot na6iq klas pu6i samo 1 i maika mu znae![]()
От 24 човека-19.Една пуши от време на време,значи 20... Аз не пуша,има ли смисъл?!
От 27 души - около 12-13 и все момичета, като едното уж ги отказва плюс едно момче, което не е "заклет пушач". Сигурно повечето са ги залавяли => знаят, но след това нали оставят едни уговорки, че спират и повечи никакви цигари....