- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4oveka ot va6iq klas pu6at
от 30 човека само 6 редовно други 3 само по купони
az sam 6 klas i ot moia klas pu6at vsi4ki osven nqkoi si tapi zadrastenq4ki.
mi samo az i edno momche ama i dvamata ne ni znaqt
VsIcHk0 IdvA Za Da Si oTiDe I Da oStavI Sp0meN Za ToVa KoeTo NiKoGa NqMa Da Se VuRne..
Първоначално написано от rali4ka91
Уау! Ама ти каза тревата като нещо по-гадно от цигарите, ве?! Много по безвредна и ефикасна е. Мога да ви кажа, че съм пушил цигари 2-3 пъти и ми беше гадно, а от тревата сичко си е идеално. Предпочитам трева пред шибаните цигари...
Класа ми е от 23 човека , от които 4-5 пушат наистина , 6-7 за гъзария един път на 2 седмици лапнат цигара и се мислят за големите пушачи , 2-3 са пушили , но са ги спрели , а останалите -просто не могат да правягт такива неща![]()
Живей с кеф,
защото с кеф си направен !!!
Половината ако не и повече даже!Харабия мн. малко човека не са провалени все още.Аз провалените аз съм начело![]()
![]()
![]()
4 i na nikoi ot tiah ne znaiat roditeliteПървоначално написано от ResTarT
imam edin priqtel na koito maika mu znai4e pu6i i se DROGIRVA i ni6to0 ne mu kazva dori go zavede da mu slagat obeca na ezika i vejdata e kajete mi sa tva maika li e???????![]()
![]()
mi neznam to4nata broika abe nekade okolo 5 4oveka
Към 7-8 а родителите знаят за 3ма-4ма от тях там някъде![]()
emi ot nashiq klas pushata polovinata hora demek nqkude kum 12 4oveka i na 2-ma 3-ma znaqt roditelite im!![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
ot moq klas predimno momi4etata pushat i nqkolko mom4eta,a za roditelite im pove4eto znaqt
DA obi4a6 kogato te obi4at e 4ove6ko!DA mrazi6 kogato te obi4at e jestoko!DA obi4a6 kogato te mrazqt e VELIKO!
всички сме опитвали,но тези,които пушат сериозно са 5
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Те от моя клас пушат само за гъзария...иначе сме 30 и близо 5-6 пушат
![]()
ot 27 ... 8 sa pu6a4i ...koeto w srawnenie s drugite klasove e dosta po malko ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
в началото на годината(понеже бях заек в една гимназия и не се познавахме) бяхме около 5 пушачите...другите нали са офце и нямат акъл - сега сме към 11-12...пък във випуска и изобщо в даскалото се пуши мноо...
ot 26 4oveka pu6at 6-7 ama nz na koi tehnite znaqt i ne me interesuva 4estno kazano![]()
Около 10
20 sme za 3 sum sig. 4e pushat.......... i podozirame oshte tolkova mai nz moje da propuskam nqkoi![]()