- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- kolko 4oveka ot va6iq klas pu6at
само една съученичка пуши и техните знаят. аз си консумирам Крум - наще знаят и нищо не ми казват \/ \
/ \
/
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
emi si4ki bez 2ma trima pu6exa i ot na6iq klas i vklu4itelno i az pu6ex.sega poslednata godina bqx v 112stoqn zaimov 8klas,bqx,mnogo gotini bqxa si4ki,ot klasa mi krisi,vik4o,sestrata na vik4o e tq e po malko no ni6to tq se kazva KARO,ot biv6iq 7A klas,RENI,DIDI,LETI,ALEN I DRUGITE.ot na6iq klas mal4o,kris,gari,i drugite. =D>
heh ami ot moq klas 97% nqkade sme pu6a4i![]()
90% ot klasa pushta ili pone za tqh znam che pushat dr nai veroqtno se kriqt
Неподходящ размер на снимка в подпис!
нито един 99% съм сигурен че никой от класа непуши![]()
нали сме си спортисчета![]()
Okolo 9 4oveka dokolkoto az znam![]()
Ебаси... да ти кажа ли еми ... абсолютно всички само аз не!
За тех аз бях (по тази тема) най-големата загубенячка, а те за мен двойни тапаци
!
А сега в новия клас ще видиме к'ви 'звезди' са се нареди ли...
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
ЦЕНЗУРА!!!
.: machoka :.
от нашия клас пушат 4 или 5 моми4ета и техните май не знаят...аз съм от талантите дето ги отказаха(бахти скъпотията ве4е брат4е)а пък мом4етата са толкова спарени 4е...пият топло мляко жместо цигари
NE e ne6tastno momi4eto zagubilo liubovta na edin glupak!ne6tasten e glupaka zagubil vuzmojnostta da stane 4ovek!!...
останали са сигурно 5-6 НЕпушачи в класа ми...на повече от 50% от пушачите родителите им знаят...аз..аз се старая да пуша по малко
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!
От 21 души 10 пушат, което пак е пного като се има в предвид че някои са толкова сдухани че дори не си ги представям с цигара.![]()
Ми горе долу кам 13 човека и на половината техните знаят че пушат![]()
Ами почти всички пушат и на повечето родителите им знаят![]()
Колкото повече се разширява кръга от знанията ни,токова повече расте и повърхността на тъмнината около него.
По-лесно ще е, ако се казва колко НЕ пушат5...
Тая информация просто сивото ми в-во не я побира.Първоначално написано от nikol_pcd
Еми де ши ги знам. Почти всичките са пушачи - пълни непукисти. На почти всичките родителите им знаят. Това е.![]()
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Миналата година бяха само 3ма, сега станаха 5-6 (е, от 26 човека клас е добре горе-долу...)На 4ма човека знаят техните, че пушат.
само 1
Единственото нещо, което можеш да направиш с добрия съвет, е да го предадеш нататък.
На теб самия никога не ти върши работа.
mi sega 6te vidim ama kat znam novoto pokolenie nqma da sa malko![]()
i az sega shte vidq tezi v noviq mi klas... inache v stariq imashe nqkolko individa,koito pusheha....
ами ние сме 26 човека и пушат 13 сега сме щяли да имаме 3-ма нови и не ги знам при тях кво ще е положението а от пушачите само на две момичета техните знаят че пушат
Има две непреодолими трагедии в живота: едната е да загубиш копнежа на сърцето си, а другата да си го възвърнеш!
Am ot moq klas nqma 4ovek koito da ne pushi i roditelite im znaqt
4e pushatine4e vsme 29 4oveka
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
KLASA MI E OT 30 4OVEKA A PU6AT 15![]()
miscellaneous_370.gif
пушат 4-5 човека.не знаят техните, сигурен съм.
Xax ot moq klas sym samo az...