- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За момчета: Трябва ли момчетата да се бръснат под мишниците?
Не разбирам защо питаш момчетата,ти да не си гей,че да искаш да се харесаш на тях(не се обиждай)?Аз съм момиче и мисля,че е направо задължително,въпрос на елементарна хигиена!![]()
грешка
Супер нехигиенично е, аз съм момче и го правя, и съм съгласен с adizitk1 - елементарна хигиена е това.
А и освен това живеем в 21 век - има толкова много методи за обезкосмяване, това е един от най-елементарните (имам предвид самобръсначка)
Не знам какво би го бъркало човек да отдели поне 1 минута през ден дори под душа.
И това е тъпа тема![]()
предпочитам да се бръснат под мищниците... може на друго място да не се, но там.. имам го като изискване!
По-хигиенично е, защо да се дискриминираме :P
Ние го правим за вас, а вие също може да се потрудите малко, но не депресиращо много дене е приятно момчето да е по- гладко от тамата (за дамата де)
Аз не съм пич, но като мацка на пича казвам, че не ми е приятно като си вдигне ръката да има цяла гора!![]()
♥ ♥ ♥
Spored men e jelatelno da go pravqt pone tam...Mnogo poveche se vdigat v ochite na nas,momichetata![]()
..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...
Според мен е по-хубаво , когато нямат косми там . Все пак като се изпотят и в случай , че не познават дядо Дезодорант ....![]()
![]()
Ще смърдят .
![]()
Е , той е задължителен , но все пак се съмнявам всеки да има възможност да се изкъпе веднага щом се изпоти . Дезодорантът е временно решение , но хигиената е най-важна .Първоначално написано от BallFace
![]()