.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 60 от общо 60
    Не разбирам защо питаш момчетата,ти да не си гей,че да искаш да се харесаш на тях(не се обиждай)?Аз съм момиче и мисля,че е направо задължително,въпрос на елементарна хигиена!

Град
    София
    грешка

Град
    София
    Супер нехигиенично е, аз съм момче и го правя, и съм съгласен с adizitk1 - елементарна хигиена е това.
    А и освен това живеем в 21 век - има толкова много методи за обезкосмяване, това е един от най-елементарните (имам предвид самобръсначка)
    Не знам какво би го бъркало човек да отдели поне 1 минута през ден дори под душа.
    И това е тъпа тема

предпочитам да се бръснат под мищниците... може на друго място да не се, но там.. имам го като изискване!

Супер фен Аватара на kindergarden
    определено е по-приятно

По-хигиенично е, защо да се дискриминираме :P
    Ние го правим за вас, а вие също може да се потрудите малко, но не депресиращо много де не е приятно момчето да е по- гладко от тамата (за дамата де)

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз не съм пич, но като мацка на пича казвам, че не ми е приятно като си вдигне ръката да има цяла гора!
    ♥ ♥ ♥

Spored men e jelatelno da go pravqt pone tam...Mnogo poveche se vdigat v ochite na nas,momichetata
    ..Има моменти, когато вярваш, че всичко е свършило...Точно тогава започва началото...

Според мен е по-хубаво , когато нямат косми там . Все пак като се изпотят и в случай , че не познават дядо Дезодорант .... Ще смърдят .

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    Според мен е по-хубаво , когато нямат косми там . Все пак като се изпотят и в случай , че не познават дядо Дезорант .... Ще смърдят .
    Предпочитам Чичо Душ
    Е , той е задължителен , но все пак се съмнявам всеки да има възможност да се изкъпе веднага щом се изпоти . Дезодорантът е временно решение , но хигиената е най-важна .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си