.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Gost
    Guest

Инфектиран ли съм ?

Здравейте, приятелката ми преди три седмици забеляза че има засилено "Бяло Течение" генеколожката и каза че това е защото е леко настинала, днес приятелката се обажда и ми казва че генеколожката и е казала че има някаква инфекция и че може и аз да я имам . Според вас опасна ли е тя за мен и за приятелката ми?

az ne mislq taka, prosto poddyrjai dobra li4na higiena
    premature optimisation is the root of all evil
    D.Knuth
    stel4eto e vyrha!!!
    p4elata_brumze e vyrha!!!

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    еми било е преди 3 седмици, нали така? Ако си се къпал нормално през това време, няма никакви проблеми. Но ако забелязваш някакви промени по пениса ти, е хубаво да се консултираш с лекар.
    Don't hate me, I'm just blind.

Голям фен
    Град
    Stara Zagora
    Зависи каква е инфекцията...Ако са гъбички и сте го правили без презерватив е твърде възможно (да не кажа почти сигурно) и ти да си ги прихванал...Да не говорим,че при момчетата няма ясно изразени симптоми при гъбичната инфекция...Най-добре за свое лично успокоение си пусни и ти едни изследвания...

*ThE~WorLd~Is~MinE*

Guest
    Ами както каза приятелката ми щели да ми изпишат някакви лекарста или не знам какво точно...да се доверявам ли без преглед или не ?

Супер фен
    Град
    Sofia
    Ако приятелката ти запо4не да взима лекарства предписани от гинеколожката поради инфекция с определен причинител и ти също ще се наложи да взимаш, но с различна дозировка и след консултация с личния ти лекар.
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Gost
    Guest
    Ок благодаря ви за съветите...

Всичко най-хубаво.

Ne si kazal kakva infekciq!Vsqka infekciq e lo6a!
    Pregledai se i ti!!!!!!!!!

Guest
    В крайна сметка се оказа че няма нищо генеколожката само преувеличавала нещо явно за да и пробута на моята някакви хапчета...в какви дни живеем...

Цитирай Първоначално написано от Gost
    Ок благодаря ви за съветите...

Всичко най-хубаво.
    Цитирай Първоначално написано от Гост
    В крайна сметка се оказа че няма нищо генеколожката само преувеличавала нещо явно за да и пробута на моята някакви хапчета...в какви дни живеем...
    С тези отговори считам темата за приключена!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си