- Форум
- За ТeenProblem.net
- Предложения, похвали, критики и въпроси към сайта и екипа ни
- Проблемация с изход-а от юзъра
За втори път имам такъв проблем - не мога да си изляза от юзъра. И искам да помоля да ми бъде изтрит тоя юзър и ако може да ми се върне стария, демек devil4e.
hitro predlojenie do adminite li4no ot men...spec za tazi userka...moje da prehvyrlite postovete na mad-devil na devil4e da delnete mad-devil i da i vyrnete devil4e...kakvo po-hubavo?li4no 6te vi dam MySQL zaqvkite, ako re6ite da go napravite
est ako i tq iska de
![]()
Само да знаете, че си имам кириличка, 'ма ме мръзи да сменям, че да драскам у форумъ!
DarthRevan, хахахаххах. Не ми трябват мненията бе, искам си юзъра. Всички ме знаят с него и искам да ми го върнат. Ако ще всички мнения да ми изтрият. Но ако не щат ще се регна пак![]()
Е, то чарът на Девилчето се губи, ако му се изтрият всички мнения - стар юзър с малко мненияПървоначално написано от DarthRevan
![]()
Това, което искаш, е да ти махнат банна - надявам се да ти го върнат скоро!Защо те баннаха, всъщностБанна трябва да бъде забранен за полезните юзъри
![]()
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Абе, мене мненията не ме интересуват. А и аз нямам бан, просто ми е сменен пасса от Цоки. А защо... Само той си знае!Първоначално написано от morsmordre
Ае, плс, върнете ми юзъра...![]()
Първоначално написано от MAD-DEVIL
Aaaaa, Taka e яко SHITЗащо не му пратиш ЛС, може би не иска да отговори тук
Или вече си пробвала
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
Хаххахаха... не е удачно, щото го бях напсувала и по ирк и във форума :PПървоначално написано от morsmordre