- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Няма за какво да живея
porednata ebavka...![]()
![]()
Ако е в моите ръце, то е мое
Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
Ако строя нещо, то всички части са мои.
Ако изглежда като мое, значи е мое.
Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.
ами самоубииството не е решение на нещата...така на никои не помагаш....този "твой доведен баща" не ти е никакъв за да те бие бъзпитава или нещо...следващия път му кажи :"Какъв си ми ти на мене за да ми налагаш контрол" ? Що се отнася за маика ти тя все пак тряя да разбере че не може така и евентуално да се промени към по добро ...Съчувствам ти искрено![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
А спрете се с тези американщини бе !Първоначално написано от gia_bs
It's OK ... Everything will be allright...
Да бе да...
Направо полудявам някой као се опитва да ме утешава с такива изрази !
Относно този 19 годишния нещасник !
Как може тоя шибаняк да те контролира и бие !?
Какъв е този бе !
Та той е колкото тебе голям !
Ако съм на твое място бих го шчупил от бой докато спи !
Ше го бутна през терасата ако трябва !
Никой няма право да живее живота ти вместо теб !
Покажи му че не е нещо повече от теб !
Изравни го със земята !
Опитай се да разбереш майка ти...
Самата ти предполагам знаеш като се влюбиш какво става...
Ако мога да ти помгна с нещо или поне да ти дам идея как да сма4ка6 онзи лиглио ме потърси в скайпа ...
Nick : Svin4y
BTW: Не си струва заради другите да страдаш !
Покажи на света и на хората около теб че и ти си човек , че и ти имаш право на живот !![]()
milo momi4e hedei da misli6 za takiva ne6ta. ako ima6 vazmojnost otidi da jvee6 pri hqkoq baba. hvani se nan rabota za da moje6 6togode da si nezvisima ot maika si za pari. :P
Що ве ?! Тегли си ножа бе ! Кво ти пука за нашето мнение ? Да не мислиш, че ако наистина си щял да го направиш, щеше да пишеш тука ? Пф лапешки историй !
АБЕ ХОРА, БИВА ЛИ ТАКА...ОПЛАКВАТЕ НЕЩО, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ. ПОСЛЕ ПРИВЛИЧАТЕ ВНИМАНИЕ И ПОСЛЕ ПАК С ГЛУПОСТИТЕ ЗА САМОУБИЙСТВО. ЖИВОТА НЕ Е ЛЕК, НЯМА ДА БЪДЕ И НИКОЙ НЕ Е КАЗВАЛ ЧЕ ЩЕ Е. ТОЙ СЕ ЖИВЕЕ ДО КРАЯ!!!Първоначално написано от Анонимко
Първоначално написано от Анонимко
Има за какво да живееш,просто не го осъзнаваш в момента.Дръж се,Живота е пред теб.
"Живота е стремеж,а не смисъл"
мога само това да ти кажа , а и искам да знаеш че И ТОвА ЩЕ МИНЕаз също имам проблеми с родителите си
даже бих казала много по-големи от твоя,но не се предаваи все пак живота е пред теб не бързаи да го напускаш все някаде има някои на които му пука за теб плс не се отчаваи
![]()
![]()
- Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера
...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...