.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    porednata ebavka...
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен
    ами самоубииството не е решение на нещата...така на никои не помагаш....този "твой доведен баща" не ти е никакъв за да те бие бъзпитава или нещо...следващия път му кажи :"Какъв си ми ти на мене за да ми налагаш контрол" ? Що се отнася за маика ти тя все пак тряя да разбере че не може така и евентуално да се промени към по добро ...Съчувствам ти искрено

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gia_bs
    " дръж се, всичко ще се оправи "
    А спрете се с тези американщини бе !
    It's OK ... Everything will be allright...
    Да бе да...
    Направо полудявам някой као се опитва да ме утешава с такива изрази !
    Относно този 19 годишния нещасник !
    Как може тоя шибаняк да те контролира и бие !?
    Какъв е този бе !
    Та той е колкото тебе голям !
    Ако съм на твое място бих го шчупил от бой докато спи !
    Ше го бутна през терасата ако трябва !
    Никой няма право да живее живота ти вместо теб !
    Покажи му че не е нещо повече от теб !
    Изравни го със земята !
    Опитай се да разбереш майка ти...
    Самата ти предполагам знаеш като се влюбиш какво става...
    Ако мога да ти помгна с нещо или поне да ти дам идея как да сма4ка6 онзи лиглио ме потърси в скайпа ...
    Nick : Svin4y
    BTW: Не си струва заради другите да страдаш !
    Покажи на света и на хората около теб че и ти си човек , че и ти имаш право на живот !

noi
    Guest
    milo momi4e hedei da misli6 za takiva ne6ta. ako ima6 vazmojnost otidi da jvee6 pri hqkoq baba. hvani se nan rabota za da moje6 6togode da si nezvisima ot maika si za pari. :P

Guest
    Що ве ?! Тегли си ножа бе ! Кво ти пука за нашето мнение ? Да не мислиш, че ако наистина си щял да го направиш, щеше да пишеш тука ? Пф лапешки историй !

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Що ве ?! Тегли си ножа бе ! Кво ти пука за нашето мнение ? Да не мислиш, че ако наистина си щял да го направиш, щеше да пишеш тука ? Пф лапешки историй !
    АБЕ ХОРА, БИВА ЛИ ТАКА...ОПЛАКВАТЕ НЕЩО, КОЕТО МОЖЕТЕ ДА ПРОМЕНИТЕ. ПОСЛЕ ПРИВЛИЧАТЕ ВНИМАНИЕ И ПОСЛЕ ПАК С ГЛУПОСТИТЕ ЗА САМОУБИЙСТВО. ЖИВОТА НЕ Е ЛЕК, НЯМА ДА БЪДЕ И НИКОЙ НЕ Е КАЗВАЛ ЧЕ ЩЕ Е. ТОЙ СЕ ЖИВЕЕ ДО КРАЯ!!!

Guest

Re: Няма за какво да живея

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Трудно ми е и не знам как да започна,но само тук мога да кажа кфото ми е на душата,без да се притеснявам...И така-вече съм на 15,знам че на тази възраст е нормално да се чувстваш депресиран,но аз не издържам вече.Родителите ми са разведени,живея с майка си.Намерила си е гадже,който може да ми е брат (19г.)Той отдавна е станал много по важен за нея от мен,изживява се като мой баща,опитва се да ме възпитава,да ми се налага,понякога ме бие,а на майка ми не й пука!Същия този човек ми забранява да излизам с приятелите си,изпокарах се с тях заради него(те и без друго не бяха много).Това е накратко...чувствам се безсилна и не знам какво да правя.Струва ми се,че на никой не му пука за мен,така или иначе съм си черната офца в семейството.Баща ми едва ли помни,че има дъщеря на другия край на България,отдръпнах се от приятелите си,вече почти съм изгубила всичко,дори майка ми не се интересува от мен.За нея съм дъщеря до толкова,че да ме храни,да ме пере и да ми дава пари.И край...Просто вече няма за какво да живея.Ако скоча от някой блок или нещо такова,едва ли на някой ще липсвам,може би ще направя услуга на повечето хора около мен.Не знам какво да правя,иде ми да потъна в земята.Не искам кой знае какви съвети,просто благодаря,че ме изслушахте.

Има за какво да живееш,просто не го осъзнаваш в момента.Дръж се,Живота е пред теб.

"Живота е стремеж,а не смисъл"
    мога само това да ти кажа , а и искам да знаеш че И ТОвА ЩЕ МИНЕ аз също имам проблеми с родителите си даже бих казала много по-големи от твоя,но не се предаваи все пак живота е пред теб не бързаи да го напускаш все някаде има някои на които му пука за теб плс не се отчаваи
    - Келнер, в супата ми има пирон! - вика недоволен клиент. - Че ти за таз цена перлена огърлица ли искаш да намериш - отговаря келнера

...."Преди ми тежеше, сега вече никак да бъда руган от хора без ум..." ...

Пиши ми !!!!!!!!!!

Офф...
    Audio ergo sum

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си