- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЕВСКИ- ЦСКА
Симпатизирам на ЦСКА. Сега те са най-добрия отбор в БГ!!!
LEVSKI
LEVSKI
LEVSKI
LEVSKI
LEVSKI
Mislq 4e e qsn0 za k0i sym![]()
Koe e estestvenoto?CSKA sa mn po-qki!!!Първоначално написано от pain
*nikoga ne se celuvai pred vrata,za6toto lubovta e slqpa,no sasedite ne sa*
CSka
за тези, които разправят, че жените не разбират от футбол, мога да вметна, че прителката ми от училище, освен във всичко друго, е и страхотен спец във футбола![]()
така че - тихо.
бг футбол?!? хахаха ...
за мен има два отбора - милан и барса.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
хубаво, че мислиш така, няма да те разубеждавам. но тук темата е Левски или ЦСКА. без другите. защото всеки може да каже някой друг добър отбор - този, чиито привърженици пеят "никога няма да си самотен", този, който има 9 европейски титли и така нататък. но нека сега се съсредоточим върху Левски и ЦСКА. аз за пореден път ще кажа за кои съм - ЛЕВСКИПървоначално написано от пор
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
Ехе... ами Сърца Червени...кво друго да кажа :>>
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Левски![]()
![]()
![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
ЛЕВСКИ
RnB IS THE BEST MUSIC!!!
Само ЦСК оле, друкете на колене!Първоначално написано от S8K
![]()
Само ЦСКА
Cherveni svine!Tova e za cesekarite!Първоначално написано от 4ervena_roza
Samo LEVSKI!
Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.
а начина, по който наричаш стадиона ни какво говори за твоята интелигентност, бе галош тъп? аз не съм ограничен като тебе да съдя за интелигентността само по отбора, който даден човек подкрепя. (между другото пробвай да ми познаеш IQ-то, ако знаеш какво е това), но начина, по който ти, уаф баф и кой още беше наричате Герена не ми говори за това да сте Айнщайновци.Първоначално написано от exploitedteen
после последва следното:а защо си мислиш, глупако, че можеш да си наричаш отборчето с имато на българската армия??? едва ли можеш да отговориш на този въпрос, затова няма да го пояснявам повече. но ти, глупецо, спри да повтаряш каквото чуеш. щото си жалък.не мога да ди изкривя езика и да го нарека с името на апостола
ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милионите звезди, стига ти да погледнеш звездите, за да бъдеш щастлив. мислиш си "моето цвете е там някъде"
малкият принц
ne gledam machove no - cska
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
да, много забавна ти е иронията. лелееее, колко си забавен. не мисля, че по форумите трябва да показвам колко съм умен или пък от това, което пиша да се вадят кардинални изводи за интелекта ми. ако ти мислиш така - добре. но аз не и затова минавам на следващата тема.Първоначално написано от exploitedteen
а тя е за песните на двата отбора. феновете на Левски повтарят ли през 10 минути синьо говедо? за твое сведение колкото обиждат от Левски толкова и от ЦСКА. даже май вие имате повече. но стига толкова коментар на това безпочвено обвинение. да минем към следващото. а именно че на "Георги Аспарухов" викате там как беше. гледам едно гей отпреде. то сигурно е откакто ти си бил там. как може един индивид да развали така името на цял един стадион. нямам думи...
а отборче, наричано с инициалите ЦСКА (централен спортен клуб на армията, ако не знаеш какво означава) което да няма общо с армията ми прозвуча толкова смешно, че май няма смисъл да спор с теб. пък и е много различно един отбор да е на армията и да му викат "армейците, да. тогава какво да ти говоря за името на Левски???
малкият принц
виж кво exploitedteen, предлагам ти мир. не ми се спори сега на тема Левски-ЦСКА. просто няма смисъл. спорове такива колкото искаш. а на мен не ми се участва в нов такъв. наистина няма смисъл.
малкият принц
ето така трябва да се прави. разбирателство между агитките. все пак това е преди всичко игра. трябва да носи удоволствие.
малкият принц
stih4eto e dobro :PПървоначално написано от mary_jane_666
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
да, сещам се за какво става въпрос. тези неща и мен ме дразнят. в интерес на истината аз преди не бях голям фен на Левски, даже май не бях за никой. но това, което ме накара да стана левскар бяха "феновете" на ЦСКА. звучи странно, но е така. това беше на европейските мачове на Левски преди години. тогава фенове на ЦСКА слагаха шалчета на противниковия отбор и сядаха редом до тях в сектора за гости. това май е равносилно на това, което са направили левскарите. и двете неща са много гадни.общо взето дебили както ти каза.Първоначално написано от exploitedteen
малкият принц