- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Анкета за момичета: Какво ползвате - превръзки или тампони?
Veche sym oficialno chast ot foruma![]()
a zashto v anketata nqma otgovor i dvete ili zavisi smqnam gi i nqkvi takiva![]()
I LOVE MY SEX
Аз гласувах за превръзките, може да не са много удобни, но се чуствам много по добре с превръзка отколкото с тампон, пробвала съм няколко пъти с тампони но просто не ми понася..![]()
Opredeleno prevrazki.Ot tamponite ima opasnost ot mnogo bolesti.Abe i prevrazkite i tanponite sa gadni.Za6to ne im idva i na majete?
Vypreki che nqkoi kazvat,che tamponite sa vredni,kazvam vi tiq prevryzki shte mi vzemat zdraveto!Ne gi ponasqm-ujasni sa.Mnogo sa neudobni,ako shte i 0.05 mm da sa.Mushi ti se v zadnika,neudobno,napravish nqkolko krachki i izpitvash ujasen diskomfort,da ne govorim,che kato polzvam prevryzki ne moga 2 krachki da napravq,nqmam jelanie da tancuvam ili da sportuvam.Iskam da si sedq nqkyde i da ne useshtam diskomforta.Ujas e,otkakto pochnah da polzvam tamponi,sravnitelno skoro,napravo imam chuvstvoto,che nqmam mesechni nerazpolojeniq.Tolkova e udobno!Vse edno nishto!Estestveno za syjalenie si ima svoite nedostatyci - predizvikva infekcii zaradi bakteriite,koito ostavat v tqloto na jenata,pri nqkoi jeni dori predizvika mn seriozni bolesti.Zatova za syjalenie ogrnichavam upotrebata im.
Estestveno i prevryzkite si imat nedostatyci osven che se chuvstvash kato s pampers-mogat da te protriqt mn gadno,koeto ne si e za podcenqvane-cqlata si zachervena posle v taq oblast.Tva e glavnata prichina,zaradi koqto gi mrazq.
osven tova death whore e prava,kryvta,koqto ostava vyrhu prevryzkata ,koqto ne e popila, po syshtiq gaden nachin moje da ti povliqe i moje da ti dokara bolesti,kakto i tamponite.Za tova - kakvoto i da polzvate,smenqite gi chesto.
Az se opitvam da nosq poveche prevryzki.Otkakto piq protivozachatychni cikylut mi e po-kratyk,za koeto mn se radvam.
С тампон - по-удобно е, а и обичам да има нещо там.![]()
Тампонът не се усеща. Ако го уцещаш, значи трябва да го сложиш по-навътре.Първоначално написано от Сладкишката
Хахаха айде бе...Първоначално написано от CooL^GirL^^^
Ползвам предимно превръзки, рядко тампони. И превръзките са ми удобни.![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Аз и двете ги комбинирам, понеже ако само с тампони, много ме боли в края, ако само с превръзки - много нечистоплътно се усещам. Предимно през нощта с превръзка, а през деня - с тампони. Обаче, ако спя при гаджето, с тампони го карам... Ама понеже ми се струва, че гадните превръзки се вмирисват до сутринта.
Помни, че си уникален!!! Както и всички останали.
Първоначално написано от Bimper-ska
![]()
![]()
![]()
To Be Good Is Not Good Enough,When You Dream Of Being Great!
Първоначално написано от Стеснителната
Мааалко си ограниченичка,а?![]()
по темата---превръзки![]()
Az puk predpo4itam prevruzki...
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
i az tuiПървоначално написано от miloto_girl-4e
The pain is temporary!