.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

световна организация на мосоните! SOS

кой може да ми даде инфо за мосоните или мусоните...незнам как точно се пише. единственото което знам е че това е тайно движение на големите сили в света и в българия е силно разпространено. ако някой има инфо моля да ми даде пример с някой по-известен като личност. има ли нещо конкретно с което се занимават, и защо всичко е успяло да се запази в тайна за разлика от други подобни организации като мафията например, за която всички сме чували.
    моля разровете си, питайте тук и там. много ми е интересно. а ако има някой по-навътре може и да ми пише л.с.
    много благодаря предварително!!!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town

Re: световна организация на мосоните! SOS

Цитирай Първоначално написано от х
    кой може да ми даде инфо за мосоните или мусоните...незнам как точно се пише. единственото което знам е че това е тайно движение на големите сили в света и в българия е силно разпространено. ако някой има инфо моля да ми даде пример с някой по-известен като личност. има ли нещо конкретно с което се занимават, и защо всичко е успяло да се запази в тайна за разлика от други подобни организации като мафията например, за която всички сме чували.
    моля разровете си, питайте тук и там. много ми е интересно. а ако има някой по-навътре може и да ми пише л.с.
    много благодаря предварително!!!
    Книгите мила, книгите. Ако се интересуваш от специализирана информация пиши ЛС да ти пратя някои автори. Иначе сега и да ти кажа Трилатералната комисия, Съвета на 300-те, Римския клуб, а също и, че света се управлява от 3ма, поне това е официално, но не се знае кои са. Смята се според някои, че над тях стой един върховен, но определено не се знае кой е той.
    П.С.> За масони си говорим.
    Левски шампион але але!

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    А ти защо сама не се поразровиш?
    Тайнството на Google не ти е познато, а пък за масони се интересуваш. Пишеш "масони" и ти излизат 10 страници по проблема. А в библиотека ако отидеш, за 2 минути ще ти намерят това, което ти е необходимо.

Мусоните, мило момиче, са вид ветрове. Съмнявам се да имат някаква организация. Вероятно имаш предвид масони. Порови се малко, да не искаш някой да го прави вместо теб?
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    И да търси, и да не търси - няма смисъл! В нета няма да намери кой знае колко пълна информация. Ако иска по-подробна информация - книгите са насреща (а по тази тема аз лично съм чел поне 7-8 книги и определено има още доста). Ако пък търси малко информация, знам ли, може и да намери в нета.
    Левски шампион але але!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си