ами...форума е хубав, темите съ6то, но проблема е 4е има много флууд!
мойто предложение е да напраите една тем FREE, в която user-ите да разре6ават проблемите по между си, за да няма флууд по темите!
RnB IS THE BEST MUSIC!!!
a be ni6to ne razbrah,ama sam suglasna
Какви проблеми за разрешаване пък имат юзърите. Нека си пускат лични съобщения и да си разрешават проблемите
така си еПървоначално написано от ^Green_Lady^
аз съм живо доказателство -от флууд спасение няма
Снимката в подписа е прекалено голяма!
При системно неспазване на размерите за големина на снимката в подписа, ще бъда принуден да ти дам бан.
Спасение от флууд ИМА и дълбоко се заблуждавате, ако мислите в обратна посока.
Няма да се толерират просташки теми и изблици на олигофренизъм, няма да се толерира форума да се превръща в чат. Който не е съгласен - бутон Изход.
'Флууд' тема? Не, мерси.. предпочитам да няма никъде.
Сполай ви.
Идеята е много добра, ама важното е дали на практика ще има някакъв успех ?!![]()
![]()
Точно така!АнТо може да го потвърди - когато се карахме с него си постнахме по едно мнение в темата, а след това аз прехвърлих спора на ЛС-та.Няма смисъл от специална тема, в която потребителите могат да флуудят - разберете, флууд не трябва да има; флууд не трябва да е разрешенПървоначално написано от Master_88
![]()
EnjoY the LifE while u still can, 'cause u gonna be DeaD for a very LonG TimE
повярваи няма да стане на практика...сигурна съмПървоначално написано от p4elata_brumze
Има и затова са измислени модераторитеПървоначално написано от Lena
Само да си вършат работата... в случая е нужно премного...
А идеята не я разбрах![]()
No more pain... no more love... no more tears... no more me...
Напълно съм НЕсъгласен ! Флуд по темите ТРЯБВА да има !
хахахаха..... е какво е една тема без флууд ..![]()
хах... мммм идеята да има free е яка ама там д си бъбрим, свободнои да можем да се опознаваме
![]()
![]()
Флудът е забранен по правилата там на форума. Мислиш, че ще направят тема за флуд? ХахАХАХха вярваш ли си наистина???![]()
![]()
![]()
SmiLe ToDaY! TomoRRoW it Will Be WoRsE!
ми...може и да си вярвам!
RnB IS THE BEST MUSIC!!!