- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Кажете някоя нова песен
Нека тука всички да казват някакви нови песни,които са излезнали скоро и наистина са хубави![]()
mi novi,novi.......nz kva muzika slu6a6...to za men novi nqma 6toto dokato se poqvi nqkoq pesen i az vednaga q teglq,slu6am q dva pati i ve4e minava za stara!mi nz men sq me kefqt "love me","twist it","oh","we belong together","don`t cha",no pak ti kazvam za men ne sam novi,a moje bi i za teb ne sa...
Не я знам колко е нова,но е хубава -> Dis L'heure 2 Ragga feat. Toma - Plus Loin
Хехе,верно ква музика слушаш?
Иначе Rammstein - Mann gegen Mann е нова и мен лично много ме радва![]()
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
ще ми дадеш ли линк?Първоначално написано от blizalka
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
gia_bs,ако искаш мога да ти я пратя нa e-maila![]()
Institute - Bullet-Proof Skin
http://store1.data.bg/uefa/mp3/Forei...t-DE-2005-MOD/
Just no comment
blizalka
дааа ще съм ти благодарна ето gia_bs@abv.bg
В ръцете си ме вземаш и усещам
как ти си всичко в моя малък свят,
и как септември-хладен и надменен
не ще ми вземе теб и любовта...
Mc Solaar - Inch'allah.mp3
" Dushata mi ne e pyteka, prez koqto da minesh i da si zaminesh. Dushata mi ne e kamina, na koqto da se stoplish i posle da si zaminesh. Dushata mi e hram - vlezesh li v nego nikoga ne izlizash! "
Morandi-Love mesuper e
ОбИчаМ Те И пАк Ще Те ОбИчаМ СъРцЕтО Ми ВсЕ За ТеБ Ще ТупТи ДоРи И в АдА Да ОтИдА НиКoЙ нЯмА Да Ни РаЗдЕли
Незнам колко е нова,ама и се кефя само заради една фраза за Слави и Азис...ама я дръпнете и я чуйте!
http://store2.data.bg/bercelius/Drug...t%20bradan.mp3
6амара- Гнусния брадан![]()
...баси простотията![]()
Не,че съм му голяма фенка,но тази песен не е лоша -> Sean Paul - Eye Deh A Mi Knee
Песента е от новия Албум.Първоначално написано от Lena_
По-горе съм дал линк към него