- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Бой с възглавници
За тва си доведи приятелчетаПървоначално написано от BABY_SEXY_GIRL
![]()
искам да се похваля че първата среща беше проведена макар и в доста по-скромен от очаквания състав.Не ме заключиха и недоволни май останаха само 2 баби дето попринцип са си недоволни.Надявам се, че ще ви видя следващия път.За повече информация- http://skbv.hit.bg
тва е баси якотоПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
![]()
Ейййй супер добра идея! Много ме кефи...разнообразие и фън!Със сигурност ще дойда, и може някой френд да зема с мене, ама така и на разбрах...ТАМ ЛИ ДАВАТ ВЪЗГЛАВНИЦИ ИЛИ САМ СИ НОСИШ?
![]()
По въпроса с възглавниците- pathetic бих казал...
hihi WILD_BOY tam 6te sam![]()
[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc
Пак питам, ние ли носим възглавница или там ни дават ?![]()
Ти трябва да си носиш..Вземи си от ония големите и пухкавките ..Като удариш някой и ша го събориш за отрицателно времеПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
haha g0lemi idi0ti 0ba4e ... gledah vy p0 BTV :P
I daje na6ti bqha s mene i vikat 6t0 ne napravite i v stz ne6t0 tak0fa ... :P
Е щом е така, ще си зема една дето сваля на място от един път...все едно размахвам торба с камъни!Първоначално написано от DeSsi
![]()
![]()
Ти ще ходиш ли ?![]()
е хайде де няма нужда да стигаме до ексцесии.Ще се радвам да видя повече хора този пътвключително и wild boy.
Що се отнася до репортажа-направо се напиках от смях.Нарекли са ме "мистериозния организатор".Да бяха попитали кой е организатори и нямаше да съм толкова мистериозен![]()
p4elata_brumze,ne e nujno da se ubivame de..
ne nosi takava gadna vuzglavnica![]()
ina4e az mislq da namina6te vzema i vra4ka,za ima kogo da mlatq
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
i az mnogo obicham ama ot posledniq pyt nqmam mnodo dobri spomeni .. padnah i imashe loshi posledstviq![]()
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
Ахахаха мен идеята супер много ме кефи. Ае, кой ще ходиш още да си спретнем тъкмо една среща преди това?
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Ебаси тъпотията!Бой с възглавници??Къв бой е тва...Първоначално написано от WILD__BOY
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
Hahahha! Basi izrodskoto!
Ediniq pi4 ot snimkite ot minali boeve go poznavam!!! Xixixix! Sa 6e go bazikam cql jivot! Ina4e ideqta me kefi (: Nenormalno e (:
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
а кой точно познаваш?Първоначално написано от Sinister_Doll
Искаш да ме набиеш с възглавницата ли ?Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
Аз съм от друг град и няма да дойда![]()
haha zaslujava6 si 1 b0i :P Ai v stz da pravim eee sam0 az li sym navita ?Първоначално написано от DeSsi
днес е четвъртък, утре е боят в 20:00 малко време остава, са ще навивам класа ми. моят съвет е и вие да направите същото.който ще ходи нека си каже, примерно да си направим срещичка и да идем, а не само да пишем че ще идем. кой е с мен? примерно може на ндк да се събереме някъде и с трамвай 1ца за няколко спирки, ако доиде контола => бой с възглавници. е ко ще кажете?
Ако не се напия с калса, ще ви дойда на посещение... хм.. трябва да си взема възглавница![]()
Don't hate me, I'm just blind.
Незнам дали ще ходя сам или не, още не мога да кажа със сигурност, но съм там 100%!![]()
--
май си носиш...Първоначално написано от p4elata_brumze
аре в 7.15 на спирката на 6-тицата![]()
чакам там който доде за да сме заедно и особено теб бръмзе![]()