- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- ЛЕКСИКОН за недоспали ....
1. ReNi
2.Na 14
3.StReleC
4.Ot eDna moq pRiqTeLka
5.EmI Po PrIncIp poVe4et0 mI pRiqTeli mI kaZvat "Rensi" i otTam Re6ih dA e r3ns1`[baby]
6.EMi mqSt0, kuDeTo m0Ga DA NaMeRq ne6t0 p0-nov0, RazLi4n0, inTeREsn0 i p0leZn0
7.eMi Ot SkoRo, nZ to4no dnI![]()
8.Obi4aM VsqKaKva MuZika, beZ Nar0Dna, MeTuL i 0peRa...LuBiMiTE mi IzpuLniteLi sa mn0g0...![]()
9.LuBiMiTe mi PeSni Sa Stra6No Mnog0 v RazLi4Ni sTil0vE, edNa Ot Tqh e AneLiQ-Vsi4Ko Vodi kum teB.mp3,sa6t0 taKa i AcTiv-ViCez.mp3 suPeRski SA
10.OboJaVam KoMeDiIiTe tUi KaTo ImaM Stra6n0 g0lqMo 4uVstv0 za HuMoRRomaNti4nIte KoMeDii MogaT da Me RazPla4at P0e4e otk0lk0t0 k0gat0 gleDam dRamA
IMaM Mn LuBiMi FiLm4eTa:"MeAn GirLs", "Eurotrip", "Bride AnD PrejUdiCE" i t.n
11.Emi IgrAq DAMn Obi4am "Icy ToWeR" i "DiNeR DusH"
![]()
12.Emi PoPaDaLa Sum Na WaLlPaPeR v KoiTo 4oVeK PraVi _ _ _ s Ku4et0 si
13.http://www.142490.Sladur.com
14.XP-profesional
15.WINAMP
16.MaLe EBaSi RiTuRi4niQ VuPrOsEmi Za MeN Pc-to e Jiv0tA mi...Bez NeG0 NqMa Kv0 da PraVq preZ 50% Ot VreMet0 si
IzPoLzVam g0 za Vsi4k0- 4aT,IgRi,NaMiraNe na VsqKaKva InfoRmaCiq,TurSeNe Na NovI PriqTEli v SaiToveTe za ZapoZnanStvA i T.N.
17.Az BIh Otg0v0rila Taka: I KOMPUTARA I KNIGATA, za6toto VsqKo eDn0 ot DveTE si IMa sv0et0 preDimStv0...![]()
18.Emi poNeJe SuM VtoRa SmqNa Na DaSkal0 KaTo staNa Pc-t0 e PuRvot0 ne6t0,d0 k0et0 se Dok0svaM, sled DAskaLo Su6to tAka....Emi zna4i okolo 10 4aSa
19.Emi s Mn Ne6ta-iZliZam S PriqTeLi,s GaJeTo,4aTq,Rovq se v NeTa,TreNiRam u NaS raZli4Ni taNci nA po-QkitE hit4eta
20.Emi 4e Az Sum Edno MaLko SlaDi4k0 f-4e k0et0 e g0t0v0 na Vsi4k0,za Da PosTigne CelTa si...GolqMa SlaDuraNka suM i sUm Mn LuDa
21.KaKvO HaREsVaTe v EDno MoMi4e/Mom4e? My Otg: XaResVam SlaDur4eTa s 4uvStv0 za HUmoR,InteLeKt,Um, Da ZnaqT kakVo IskaT ot MoMi4eTo do SeBe Si, Da Ne JiVeQt zaRaDi SEX-a, Da ZnaQt kakVo iskAt ot JiVota, Da e GotinKo i SvqStnO i Nai-ve4e DA MojE Da Obi4a iStiNski
22. ViNagi SE CeLi v LUNaTa, TakA Dori I da Ne Q uCeLi6 6te Si SreD zVezDite{}OBI4AM VIIII
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.) -александра
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят)-почти 13
3.Зодия?- скорпион
4.От къде разбрахте за този форум? -от 1 фр
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) -докато гледах задника на единчовек през прозореца![]()
6.Какво е форума за вас? -БОЗА
7.От колко време сте негов член ? от незнам колко
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) green day gorillaz чат пат и prodigy eminem
9.Любима песен/клип? -толкова са мноооооогооооо
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) -ужаси психарщини всякакви
11.Играете ли игри?(Любима игра?) -![]()
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) -моя...някой знаят защо
13.Любим Web Site?(Дайте Link) -неам
14.Каква OS ползвате? -
15.Любима програма? -
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) -нищо не е -само ме разсейва
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) -книга
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то?-много
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.)-дразня хората
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) -физиономийте ми
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете.-?
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка)
СМЪРТ ЗА СМЪРФА,КОЙТО УБИ ГЪЛЪБА![]()
![]()
![]()
1. Desislava
2.na 17
3.ra4e
4.miii...ei taka prosto popadnah na nego
5.haha toi e ot serial4eto po BTV "Dharma i Greg", vse o6te tursq Greg![]()
6.vuv foruma vlizam ot 9 klas i tuk prekarvam golqma 4ast ot vremeto si, ponqkoga e super zabavno, drug put mi e adski tupo i ne vlizam po meseci...
7.ot 2-3 godiniomg kolko mnogo
8.ami slu6am po4ti vsi4ko nai -ve4e pop, dance music, nqkakva po energi4na, mrazq texno..
9.sega na Avril-why
10.komedii ili sulzlivi film4eta; lubim aktior-Josh Hartnet(lele dano ne sum mu sburkala imeto)
11.da online igraq Pool;mnogo me biva ina4e si padam po4ti po vsqkakvi igri4ki![]()
12.eee murzi me sa
13.mnogo sa, i nqmam nai-lubim
14. XP-home; ako pita6 za t'va
15.photoshop
16.za download music,nai-ve4e
17.haha zavisi
18.2-3
19.sportuvam do magazinite-ina4e nai-redovno sum na vuto6a
20.nepredskazuema sum![]()
21.koga ima6 rojden den(za da ti 4estitq specialno)-ooo kolko milona 18.07 AXAXAXXAxaxaxa
22.nikoga, nikoga, nikoga, nikoga ne se otkazvai!!!
Не позволявай на другите да ти казват за какво да мечтаеш!
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.) ....just missing![]()
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят) ....15
3.Зодия? ....скорпион
4.От къде разбрахте за този форум? ....гугъл.ком
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) ...откраднах го от един готик форумпък иначе си правя връзка с една песен на еванесънс
6.Какво е форума за вас? ...страшно неподредено мястомясто за убиване на време :P
7.От колко време сте негов член ? ...знам ли...вижте кога съм се регнала![]()
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) ...от всичко по малко-към 50%метъл,25% чалга и останалото пънкмного весела комбинация
![]()
9.Любима песен/клип? ...песните са адски много,а клиповече...да кажем че не съм по тях
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) ...
11.Играете ли игри?(Любима игра?) ...не,на компа ми имам само некви пасиански,свен и едни бирички(флашче)![]()
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) ...мързи ме![]()
13.Любим Web Site?(Дайте Link) ...гугъл.ком![]()
14.Каква OS ползвате? .../me се опулва като идиот![]()
15.Любима програма? ...уинамп оф корс![]()
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) ...за връзка с приятели/познати+музика
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това)
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? ...зависи...рекорда ми е лятото към 12 часа почти без прекъсване![]()
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) ...излизания предимно,не спортувам и не гледам тв![]()
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) ...адски огромен инат![]()
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете. ...а ся де![]()
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка)...нямам трафик за глупости :P [/quote]
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.) -> Красимир
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят) -> 18
3.Зодия?
4.От къде разбрахте за този форум? -> Хубав въпрос. Май беше случайно...
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) -> любим филм и просто не исках да изпозлвам другият... нещо много детски ми изглежда![]()
6.Какво е форума за вас? -> оу, едно много приятно място, където мога да помагам на много хора по различен начин. Място за развлечение и тн.
7.От колко време сте негов член ? -> еми то си пише, кога съм се регнал. Но го знам от повече....
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) -> Ихааа.... много са.. смисъл всякаква. Предпочитам класика, джаз, рок... ретро, малко метъл, малко хард...
9.Любима песен/клип? -> Tve Verve - Bitter Sweet Symphony
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) -> харесвам комедий и филми, които те карат да се замислиш или такива в които има скрит замисъл и простите/обикновенните/редовните зрители не могат да открият. Любим филм - Fight Club, Matrix 1/2/3, Dragon Ball -/Z/GT (Anime), Ostin Powers 1/2/3, Kill Bil vol.1/2 и много други, за които в момента не се сещам.
11.Играете ли игри?(Любима игра?) -> игри, ми води се че играя... любима игра... хм... много са. Харесвам всякакви игри. Ако говорим за компютърни - Untreal и дам... но мога и много други. Ако говорим за игри като спорт - 3хБ, волейбол, малко футбол, тенис на маса, преди карах колело но ми го откраднаха и сега практикуването му е мааалко трудно![]()
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) -> нямам определен...
13.Любим Web Site?(Дайте Link) ->
14.Каква OS ползвате? -> Така надежният Прозорци ЕксПъ![]()
15.Любима програма? -> В Понеделник - тогава имаме най-интересните предмети.... а иначе mIRC /като програма и кодове, и глупости.../
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) -> еми за чат, писане във форуми, такива работи. Общо взето свързано с писане.... А иначе, много го уважавам, но в същото време няма да имам нищо против, ако го нямах.
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) -> книгата, въпреки че не чета много.
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? -> *смята* Баф мааа.... аз се чудя от къде ме болят очите![]()
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) -> писане във форуми, жалки опити да помагам на хората. Когато помогна на някой, едно ткаова топло чувство ме обзема.
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) -> ами, например че съм безсмъртен...
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете. -> Как си? ; Ми сладък, благодаря че попита? А ти как си?![]()
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка)-> Revenge is a dish best served cold.
Don't hate me, I'm just blind.
1.Daniela
2.15
3.Deva
4.uF mii veche ne pomnq...
5.He3HauKa-> mi neznam
6.Mi kato mi e sku4nu i...
7.maku
8.Tehno,retro,house.trance,i malku chalga :}->Dj Rush ,Dj Balthazar,Dj DobleD,Snap...
9.Dj Rush-I love you ,Snap-color of love,Infernal-form paris to berlin,Preslava-obe6tanie
10.qKi..:}Me4o pyh![]()
11.tC
12uF nZ
13
14 x
15 x
16 Emi kato sam v kashti..... :}
17.Pc-tu
18.mi predi daskalo i vecher predi da izlqza
19emi izlizam s priqteli kafenca au ..:}
20 uF mi...... Rusi4ko i mn mn mn ludu![]()
21 Kfo iskash v momenta nai mnou?-> Da ne hodq na daskalo i da se naspaaa
22.KoiTo e mn Lubopiten barzu umira!I kill you {}
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.) Natali
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят) 16
3.Зодия? Taina :P
4.От къде разбрахте за този форум? Google.com
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) Ubivai me nejno
6.Какво е форума за вас? Interesno mestence
7.От колко време сте негов член ? 1 den
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) Ne mi se izbroqva
9.Любима песен/клип? Killing me softly
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) Komedii
11.Играете ли игри?(Любима игра?) Ne igraq
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) Nqmam![]()
13.Любим Web Site?(Дайте Link) www.flirt4e.com
14.Каква OS ползвате? win 98
15.Любима програма? mIRC hahaha
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) Za 4at
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) Kompa![]()
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? 3
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) Kuponi i tn
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) Ne se se6tam hahaha
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете. Kakvo nai obi4am da pravq - s e x
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка) Fuck u hahaha
1.Истинско име... Анита
2.На колко години сте? А ако дамата е млада - 15
3.Зодия? Козирог
4.От къде разбрахте за този форум? не помня вече
5.Как избрахте ника си? сантра и спенс не ме обичаш вече... сантричка пък така и ми викат
6.Какво е форума за вас? място където си почивам
7.От колко време сте негов член ? от бая време
8.Каква музика слушате? ретро хаус но жсе пак зависи от песните. обичам баладите на металика както и френската музика
9.Любима песен/клип? селин дион - за да ме обичаш още
10.Какви филми харесвате? романтични с хубав краи - Карибски пирати - проклятието на черната перла
11.Играете ли игри? не не си падам много зарибена
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) ...
13.Любим Web Site?(Дайте Link) този е добре направен
/не се подмазвам/
14.Каква OS ползвате? оо нз
15.Любима програма? winamp xex
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) Музика и филми
17.Компютъра или книгата?(рс-то
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? 3 4
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) танци и разходки
20.С какво трябва да ви запомним? мисля нелогично но почти винаги сам на прав път никога не се отказвам
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете. крем карамел или макарони на фурна?
22.Напишете нещо за спомен. Понякога стоя и мисля... друг път само стоя![]()
1.Иван
2.15
3.Близнаци
4.А де кат не помня
5.Ми това е най-добрия отбор в Англия![]()
6.Не знам точно
7.От скоро
8.Предимно всякаквас лек превес на определни изпълнители
9.Bow WoW - Basketball - клип.Savage Garden - To the moon and back - песен.
10.Всякакви гледам
11.Да играяFIFA,PES,NBA,NHL,POP,Black and White
12.Попадал съм на много,но вече не помня от къде
13.Arsenal-Bulgaria
Arsenal Com
14.Windows![]()
15.RivaTuner![]()
16.За игри,музика,филми с две думи нелегалности
17.PC
18.Около 10![]()
19.Със спорт по точно футбол(гледам и залагам)
някой път и играя.
20.Футбол
21.Сладко или Солено ?
22.Човека от селото излиза,но селото от човека - не.
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.)Тони
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят)почти 15
3.Зодия?Лъв
4.От къде разбрахте за този форум?ъъ,не помня
5.Как избрахте ника си?(какво значи той)Най-добрия ми приятел ми вика така .. JoInTcHe от Joint
![]()
6.Какво е форума за вас?
7.От колко време сте негов член ?От скоро
![]()
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?)Метал слушам.Любими изпълнители .. Marilyn Manson, Rammstein,Korn, MurderDolls,SoAd и доста други
9.Любима песен/клип?Офф ама наистина много
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?)Харесвам предимно ужаси.Любими актъори - Justin Pierce и Chad Michael Murray
11.Играете ли игри?(Любима игра?)Не
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link)ъъ ..
13.Любим Web Site?(Дайте Link)http://www.vampirefreaks.com
14.Каква OS ползвате?XP-profesional
15.Любима програма?ъъ
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?)Всичко!
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това)Компа
![]()
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то?4-5,но не толкова през деня колкото през ноща
![]()
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.)Ам постоянно навън с приятели по кафета .. т.н.
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас)Ха!
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете. -----
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка)![]()
И ето ме- разпъната на кръст,
сърце прободено- мъртвец във яма,
показала на самотата среден пръст,
със злобата на мрака честно пряма.
Ехидно смела, в зъби с роза,
а огънят под мен със смях трещи;
хората са свели мисли в поза,
а погледът ми онемял крещи.
Безумна вещица на цветни танци-
проклета да съм в своя вечен прах;
подрънква злобата с оловни ланци,
напук на нея мен не ме страх.
Ела и прегърни ме, влюбена луна!
Вълна- искра, със песен замени ме
и само спомен за любов една-
това съм аз- така ти запомни ме.
I Don't Like The Drugs,But The Drugs Like Me!
Abuse me..use me..pierce me..cut me..kill me..fuck me!Do what do u want,but stay with me!
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.)
Monika
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят)15
3.Зодия?Deva
4.От къде разбрахте за този форум?namerih go slu4aino
5.Как избрахте ника си?(какво значи той)idva ot imeto na pevicata (Ashanti) . Imahme edin kanal s edni priqtelki i bqhme Amerie , lil`kim , ciarra i az bqh Ashanti ma samo Ashanti ne mi haresva6e , za tova Ashantitu . I posle horata me zapomniha taka i taka si ostanah
6.Какво е форума за вас?polezno i zabavno ; obmqna na opit i interesi ; mqsto kudeto moga da si promenq glednata to4ka po nqkoi vyprosi i da promenq i na tezi , koito smqtam 4e gre6at
7.От колко време сте негов член ?ot dnes
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?)Nqmam opredelen liubim izpulnitel ili stil slu6am vsi4ko , koeto mi haresva ot vsqkakvi stilove
9.Любима песен/клип?Mnogo sa mi liubimite pesni i klipove , no mnogo mi haresva na klipa na Queen - I want to break free
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?)Haresva mi mistur i misis Smith , O.C.- kvartalut na bogatite , Malkylm , Priqteli11 i Ot mestopretyplenieto sa serial4etata , koito sledq
haresva mi i Ot liulka do grob , abe mnogo sa
11.Играете ли игри?(Любима игра?)Igraeh predi Heroes lll , sega ne se zanimavam . Samo ponqkoga igraq na edna maloumna igra Chicken Invaders 2 , ujasno prosto e , ma ubiva vremeto
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link)
mmm... ne se se6tam
13.Любим Web Site?(Дайте Link)
14.Каква OS ползвате?Windows XP Professional
15.Любима програма?Photo Shop
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?)Razvle4enie i si vadq doma6nite kaot me myrzi da gi mislq
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това)I dvete , nesravnimi sa spored men
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то?2-3
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.)miii s PC-to , kafenca , priqteli , disko , narodni tanci , systezatelni tanci i tae-bo
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас)Mnogo sym diva i svbodoliubiva , vinagi imam mnenie i go kazvam vypreki vsi4ko , prekaleno direktna sym i mnogo mi znae ustata
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете.ami sega !
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка)Koito grob kopae , grob kopae toi !
haahah 6eguvam se , ami to mi e na podpisa , no pak 6te go napi6a :
"Ne mi puka kakvo HORATA govorqt za men , puka mi SAMO kakvo govorqt za men horata , za koito mi puka !!!" (By MrLover)
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.)emi .. kazvam se Rali
![]()
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят)na 15 i polovina :P
3.Зодия?oFca sum(Oven de
![]()
)
4.От къде разбрахте за този форум?slu4aino turseh ne6to iz google-to i mi popadna saita
![]()
5.Как избрахте ника си?(какво значи той)nicka mi si mi e otpredi da po4na da vlizam tuk .. e kakvo ozna4ava ...
![]()
![]()
6.Какво е форума за вас?emi .. na4in za gubene na vreme
![]()
7.От колко време сте негов член ?ot .. 13.02.2004godina(ako ne se luja
)
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?)slu6am 4erno,dance & tehno
lubim izpulnitel .. mai nqmam
![]()
![]()
9.Любима песен/клип?Santra&Lubo - Bez teb...
![]()
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?)obojavam komediite,ama ot vreme na vreme mi stava ne6to i gledam samo ujasi
![]()
11.Играете ли игри?(Любима игра?)emi ne .. ama ina4e me kefi CS-a
![]()
![]()
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link)oh,ne mi se tursi sa...
![]()
13.Любим Web Site?(Дайте Link)www.teenproblem.net
![]()
![]()
14.Каква OS ползвате?Windows XP Professional
15.Любима програма?neam
![]()
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?)ami .. za men e na4in na jivot.. super mnogo sum se pristrastila kum komputar4eto mi
![]()
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това)a ne moje li i dvete? ednoto NE pre4i na drugoto
![]()
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то?4-5 4asa nqkude ..no tova,kogato se pribiram rano,a kato se pribera po kusno kum 2 4asa
![]()
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.)e pa izlizam s friends.. s gadjeto.. taka se razvli4am az :P
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас)ami .. s tova,4e se opitvam da ne sam kato pove4eto .. (razbiraite go,kakto iskate
)
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете.si4ko si pital,spox
![]()
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка)fOr tHe wOrLd yOu aRe sOmEoNe,BuT FoR sOmEoNe yOu aRe thE WoRlD
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
1.Petq
1.15
3.Rache
4.Edin priqtel beshe pisal tuk ..i si napraih reg .. i pochnah da pisha razni nesmisleni neshta :P
5.Emi principno neiskah nikoi da znae koq sym .. kogato si praih registraciqta slushah HIM - Wings Of Butterfly .. i takam![]()
6.Emi ot nqkolko dni postoqnno sym tuk .. zaribqvka e![]()
7.Ot okolo sedmica i neshto
8.Ami ... mnogo haresvam NW i Him na NW-Feel For You iii Forever Yours .. kakto i oshte mn drugi .. a na Him - Join me,In Joy And Sorrow, Bury me deep inside in your heart .. i dr.maii .. mnou stanaha
![]()
9.Nemo .. i Wish i had an angel
10.PsihotrilyriZybolekyrqt :P~ izlygahh tfa e mnou brutalen film
11.Mne ni si padam po games
12.Ne e mnogo besen ama mi haresva ---> http://torrent.telecablenet.com/data...ylde%20011.jpg
13. http://www.teenproblem.net :P~
14. a ?
15.Skype
16.Za chat i muzika .. ami nz kvo e za men .. po golqmata chast ot vremeto si prekarvam na nego .. znachi bi trqlo da mi e vajno :P
17.Be .. principno trq da e knigata .. ama koi v dneshno vreme chete ?!
18.Ami .. shest ... plus minus edin .. nqkade tam19.Ahahah s PC-to
20.Emi .. nishtu ni vi trq da me pomnite
21.Ami .. mislq che vsi4ko si popitahte :P
22.Ezika e izvor na nedorozomeniq :P <By Shekspir>
This One Is For You,For You Only For You.. Just Give In To It.. Never Think Again..I Feel For You
![]()
1.Истинско име-Наско
2.На колко години сте-стар съм(16)![]()
3.Зодия- Близнаци
4.От къде разбрахте за този форум- от един друг форум
5.Как избрахте ника си-Моя ник означава безмъртие :P
6.Какво е форума за вас- Форум![]()
7.От колко време сте негов член-две седмици
8.Каква музика слушате- всякаква
9.Много са!
10.Какви филми харесвате?= Любим филм-Never die Alone
11.Играете ли игри?-CS.Menager i dr.
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали- ---
13.Любим Web Site----
14.Каква OS ползвате---
15.Любима програма-BTV!!!
16.Какво е PC-то за вас-Z kakvo li ne!
17.Компютъра или книгата-Mnogo ama mnogo qsno 4e PC to!!!!!
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то-3-4
19.С какво се развличате от ежедневието-Treniram boks igraq basket i dr.
20.С какво трябва да ви запомним- ami neznam vie kajete :P
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете-nqma takuv!
22.Напишете нещо за спомен-Guns don t kill people, people kill people!!
In dreams there are no rules...
Софи
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят) 17
3.Зодия? Близнаци
4.От къде разбрахте за този форум? ами от една приятелка която също влиза тук
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) ами идва от една песен на 2РАС-California love
6.Какво е форума за вас? хм...
7.От колко време сте негов член ? няколко месеца
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?)
ами кажи речи почти всичко без чалга и метъл
9.Любима песен/клип?
амииии...любим клип нямам но ми харесват всички в които има добра хореография
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?)
"От люлка до гроб","Къщата на восъка"(май така се превежда),"Готика" и разни други....
11.Играете ли игри?(Любима игра?)
тц
уф и аз не се сещам ся
ахахах
ми и за тва не се сещам
14.Каква OS ползвате?
Windows XP Professional
15.Любима програма?
Photo Shop и Photo Filter
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?)
ами да си губя времето
сравненията са излишни...и двете си имат своите качества
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? Arrow всеки ден е различно
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.)
ами...ходя на танци,излизам с приятели или с гаджето ми,ям,спя....
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас)
уважавам хора които знаят как се живее...и не обичам комплексарите
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете.
оф...
амииии вижте ми подписа!Тва е!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.) Monika
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят)14
3.Зодия? rak
4.От къде разбрахте за този форум? kakto si cykah iz neta i go namerih
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) ami i az neznam..iskah da se razbira 4e se zanimavam s risuvane(predi vlizah samo kato gost)
6.Какво е форума за вас? razvle4enie
7.От колко време сте негов член ? offf ami neznam
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) pop-folk ANELIAA
9.Любима песен/клип? Vsi4ko vodi kam teb
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) mnogo rqdko gledam filmi,ama ina4e obi4am komedii
11.Играете ли игри?(Любима игра?) da,Theims2Nightlife
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) ne se se6tam
13.Любим Web Site?(Дайте Link) http://www.planeta.tv/forums/index.php?s=896b00a8fa3985efb4324e985a8df6d2&showforum=18
14.Каква OS ползвате?
15.Любима програма? Photoshop
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) ejednevie
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това)mai kompa
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? 5-6
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.)hodq na moderen balet v balet Magiq
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) s tova 4e sam nai-golqmata fenka na Anelia
Celi se vlunata,taka dori i da ne uspee6 vinagi 6te si sred zvezdite!
1.Истинско име. Веси.
2.На колко години сте ? 18.
3.Зодия ? Близнаци.
4.От къде разбрахте за този форум ? Случайно го видях.
5.Как избрахте ника си ? Просто едно хрумване.
6.Какво е форума за вас ? Място където да си убивам времето.
7.От колко време сте негов член ? Одавна.
8.Каква музика слушате ? Hip Hop, Dubstep
9.Любима песен/клип ? G Dogg & Jenny & Imp - Хиляди въпроси, хииляди емоции
10.Какви филми харесвате ? Приключенски,криминални,би ографични,Ема Робъртс, Кирстен Дънс, Семейство Милър
11.Играете ли игри ? Не.
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали ? Пас.
13.Любим Web Site ? www.vbox7.com
14.Каква OS ползвате ? Използвам две.
15.Любима програма ? Нямам.
16.Какво е PC-то за вас ? Място за комуникация главно, гледане на филми и слушане на музика.
17.Компютъра или книгата ? Книга.
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то ? Безброй.
19.С какво се развличате от ежедневието ? Чета книги,слушам музика и гледам филми.
20.С какво трябва да ви запомним ?Че съм трудин характер но с голямо и добродушно сърце. =)
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете . Няма такъв.
22.Напишете нещо за спомен . Във всеки труден момент се крие лъч светлина.
И този ще попълня c:
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.) - Катя. -.-
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят) - ...
3.Зодия? - Дева.
4.От къде разбрахте за този форум? - От един дебил. ;з
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) - Ми тва е "сценичното" ми име. хД
6.Какво е форума за вас? - Нинам.
7.От колко време сте негов член ? - От днес
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) - Рок и метъл основно... ъм, Sleeping With Sirens & Asking Alexandria делят първото място, после следват още много рок групи, но не ми се изброява...
9.Любима песен/клип? - Много са.
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) - Ужаси.
11.Играете ли игри?(Любима игра?) - Не.
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) - Не ми се ровичка.
13.Любим Web Site?(Дайте Link) - http://www.tumblr.com ^-^
14.Каква OS ползвате? - Ко да се...? Ко каза, ко?
15.Любима програма? - Нямам.
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) - Машина. Основно го използвам, за да влизам в тъмблр.
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) - Без да се замисля, ще отговоря КНИГАТА. Вкъщи има стотици книги и всичките до една съм ги изчела.
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? - 2-3
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) - Четене и поезия.
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) - Мазохист съм.
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете. - ...
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка) - "Хората, които разрушават света, са с костюми, а не татуировки" ми харесва, затова реших да го постна. c:
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.) Мария
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят) 17
3.Зодия? Телец
4.От къде разбрахте за този форум? Гугъл
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) Име на група
6.Какво е форума за вас? Не знам ;д
7.От колко време сте негов член ? От скоро
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) Всичко
9.Любима песен/клип? Julia Volkova - I didn't wanna do it
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) South of nowhere; Friends
11.Играете ли игри?(Любима игра?) Streets of rage
13.Любим Web Site?(Дайте Link) Facebook
14.Каква OS ползвате? Windows 7
15.Любима програма? Фотошоп
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) За снимки
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) Компютър
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? Не знам... Не много
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) Пиене в парковете ;д
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) Същото като на минали въпрос ;д
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете. Любими цигари - Кинг ;д
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка) http://i1.ytimg.com/vi/YcQyaZULT4U/hqdefault.jpg
1.Любомир
2.17
3.Водолей
4.Отдавна беше , даже не помня вече
5.И аз не знам как ,означава леден дракон
6.Средство за губене на време
7.Няколко години , но си забравих паролата и трябваше да си направя нов акаунт
8.Почти всякаква като изключим чалга и български рап.
9.http://www.youtube.com/watch?v=DskVK26wmDY
10.Комедии най-много
11.Прекалено много играя- Едни от любимите ми игри са Continenth of the ninth Seal,Cabal,Garry's Mod
12.
13. http://9gag.com/
14.Windows 7
15.Нямам любима програма
16.Най-много го използам като средство за комуникиране с приятели от други градове и за игране на игри.
17.Компютъра
18.7-8
19.Игране на игри , гледане на филми/сериали.
20.Нищо не ми хрумва в момента
21.
22.Ignorance is bliss
Последно редактирано от アイス龍 : 10-27-2013 на 09:29
1. Костадин
2. 16, след 2 месеца на 17
3. Водолей
4. Не помня ;д вероятно съм търсил нещо в google и съм попаднал на тема от форума
5. Ника ми представлява името, с което ме наричат околните (Коцето), долна черта и първите 2 букви от фамилията ми.
6. Забавен, в който можеш да намериш доста хора със сходни интереси и да завържеш приятелства.
7. Преди имах регистрация, която забравиха с тази съм от няколко дена
8. Рок (във всичките му подстилове и разновидности), Метъл (във всичките му подстилове и разновидности), Пънк, Пост-Хардкор, Метълкор, Деткор, и други подобни...абе обобщено - всичко, което е по-хард.
9. Много са любимите ми песни и клипове, затова постнатият клип няма да бъде нещо от сорта на "най-любим" или други. Ето го клипа: http://www.youtube.com/watch?v=Xl1lS6B9pMc
10. Харесвам хоръри, комедии и фентъзита. Любими филми имам много, а за актьор - също са много, но да кажем Алън Рикман или пък Джони Деп.
11. Напоследък не цъкам много, чат пат играя DC Universe Online, когато нямам какво друго да правя.
12. В момента не ми се търси ;д
13. http://www.facebook.com ; http://www.ask.fm ; http://www.9gag.com ; http://www.youtube.com
14. Windows 7
15. Photoshop
16. Използвам го за чат, слушане на музика, мотане в нета, убиване на скуката
17. Всичко зависи от самата книга. Но ако говорим обобщено - книгата.
18. Не съм засичал - има дни, в които съм по 1-2 часа, дни, в които не сядам на него, както и дни, през които съм цял ден пред PC-то
19. Свиря на китара, слушам музика, излизам с приятели, чета книги, гледам филми.
20. Манията ми към шоколада, и с това, че съм способен да изям 21 палачинки на едно ядене.
21. Какъв е идеалът ми за момиче - като начало УМНА, добра, по възможност да не слуша (и дори да мрази) чалга, цветна коса (примерно червено, синьо, зелено, лилаво и т.н.), бих се радвал, ако има пиърсинги или флеш (в границите на нормалното, а не надупчена като член на африканско племе, а флешовете да са най-много 2 - на всяко ухо по един), ако е метълка - още по-добре, да не се държи като кифла/кучка, да бъде възпитана, и да успява да ме кара да се усмихвам винаги, щом я видя - независимо дали на снимка или на живо.
22. Your knife - my back; my gun - your head.
1.Надежда.
2.След 3 месеца и половина правя 15 :d
3.Овен
4.От къде разбрахте за този форум? Случайно попаднах...
5.You Only Live Once, за малкото години, на които съм, разбрах, че наистина е важно да цениш всичко в живота, да живееш така, както на теб ти харесва, а не да слушаш хората. В семейството ми имаше много лоши мигове, изгубих хора, които наистина много обичам и затова разбрах, че не трябва да пестим обичта си към близките. Всяка минута трябва да доказваме колко много държим на тях...
6.Какво е форума за вас? Място, където се разсейвам.
7.От колко време сте негов член ? От август месец.
8.Каква музика слушате? Слушам абсолютно всякаква музика. Имам много любими изпълнители... Scorpions, Madonna, Deep Purple, Europe, Radiorama, Enriqe Iglesias, Shakira, Whitney Houston etc.
9.Любима песен/клип? Страшно много са, но http://www.youtube.com/watch?v=EDwb9jOVRtU , http://www.youtube.com/watch?v=kvDMlk3kSYg , http://www.youtube.com/watch?v=2FgDles4xq8 , http://www.youtube.com/watch?v=xqCKvUSik-I , http://www.youtube.com/watch?v=n4RjJKxsamQb Стига толкова, че се увлякох.
10.Какви филми харесвате? Кръстникът, Чудовищен, Мъж под прицел, коледни, комедии, екшъни... адски много са.. Актьорите също... Ал Пачино, Марлон Брандо, Робърт де Ниро, Дензъл Уошингтън и още мноого.. Страшно много са великите актьоти...
11.Играете ли игри? Амии преди играех някакви ..пълни простотии :д
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) Ох, мързи ме :д
13.Любим Web Site?(Дайте Link) https://www.facebook.com/ , http://www.youtube.com/ , http://www.ask.fm
14.Каква OS ползвате? Windows 7
15.Любима програма? Мм не знам..
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) За чат, слушане на музика, понякога чета книги, търся информация, която ме вълнува и така...
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) Книга!
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? Различно. След училище и тренировка съм доста изморена и понякога сядам за кратко време. Най-много време прекарвам пред компютъра в неделя.
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) Тренирам лека атлетика, обичам да прекарвам, колкото се може повече време с приятели..
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) Че съм зодия инат и обичам да споря, дори и да не съм права. Държа си на моето. "Аз мога."
21.Любимият ми предмет в училище - Български език и литература, и Английски език
22.No pain, no gain.
Александра
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят)
14
3.Зодия?Близнаци.
4.От къде разбрахте за този форум?
Ровех се из интернет и попаднах на форума.
5.Как избрахте ника си?(какво значи той)
Попринцип е взет от песен на Тейлър Суифт-Today was a fairytale.Смесих fairytale и името на любимата ми двойка от един сериал (Chair) и стана chairytale.
6.Какво е форума за вас?
Място за споделяне, място където да изгубиш време, когато ти е скучно или ако се нуждаеш от помощ за нещо.
7.От колко време сте негов член ?
От няколко дена.
Слушам почти всякаква музика (без чалга, рап и други подобни).Любимите ми изпълнители за Lana del Rey и Taylor Swift.
9.Любима песен/клип?
За сега не съм намерила песен, която мога да кажа, че ми е любима.Има такива, които много ми харесват, но нямам любима.
Мисля, че харесвам почти всички жанрове филми, без фантастика, екшън, кримини или научни.Любимите ми филми са Закуска в Тифани и Великият Гетсби (новата версия), а любимата ми актриса а Одри Хепбърн.
11.Играете ли игри?(Любима игра?) Не.
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) За сега не съм попадала.
13.Любим Web Site?(Дайте Link) http://r.search.yahoo.com/_ylt=AwrBT...6G2EAYOhgPTtI-
14.Каква OS ползвате? Не знам какво е.
15.Любима програма? Photoscape
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) Нямам мнение.
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) Книга.
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? Не знам.
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) Социални мрежи, хубава книга, разходка по магазините.
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) С това, че съм си аз.
Любим цвят?Бледо розово.
"Обувките са прозорец към душата на човека"-Моя милост ;*
Алберта
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят)
26
3.Зодия?
Телец
4.От къде разбрахте за този форум?
Мн време
5.Как избрахте ника си?(какво значи той)
thug life
6.Какво е форума за вас?
средство да намирам готварски рецепти
7.От колко време сте негов член ?
Мн
Криско
9.Любима песен/клип?
Видимо Доволни![]()
Titanic, The vampire diaries
11.Играете ли игри?(Любима игра?)
Дота2 и пакман
Дайте дефиниция за бесен, с бяс?
Не казвам
14.Каква OS ползвате?
Линокс
15.Любима програма?
Terminal
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?)
Да слушам на Криско песните
Пц
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то?
22h
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.)
Нямам мисля
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас)
Вие ще си прецените
Любим цвят - нямам
"Ако някой се опитва да те бутне долу, значи той вече е по-долу от теб."![]()