1.Истинско име... - Симона.
2.На колко години сте? - 19.
3.Зодия? - Дева.
4.От къде разбрахте за този форум? - Не помня. Знам го от много одавна, но отскоро прекарвам повече време тук.
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) - Исках нещо с което да се представям навсякъде, а не постоянно да си измислям нови никове. Реших да комбинирам Мони (съкратения вариант на името си) с Монстър (от напитката Монстър Енерджи).
6.Какво е форума за вас? - Място за споделяне и изразяване на мнение.
7.От колко време сте негов член ? - От години (не знам колко), но както написах по горе, отскоро съм активна.
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) - Слушам предимно метъл. Предпочитам групи пред солови изпълнители. Не знам дали имам любими, но напоследък съм се захласнала доста по Менсън.
9.Любима песен/клип? - Ashes Remain - Right Here
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) - Като жанр харесвам хорър и приказно фентъзи. Обичам и филмите на Тим Бъртън. Нямам любим филм, но имам любим сериал - "Зловеща семейна история". Любимия ми актьор пък е Джони Деп.
11.Играете ли игри?(Любима игра?) - Играя една онлайн игра.
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) - Не мога да се сетя.
13.Любим Web Site?(Дайте Link) - Нямам.
14.Каква OS ползвате? - Windows XP
15.Любима програма? - Нямам.
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) - Как какво, компютъп - както за всички хора. Използвам го за забавление и информация.
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) - И двете. Но ако наистина трябва да избирам бих избрала компютър, защото там има и книги. (Вярно, че са електронни и не е същото... но все пак ги има.)
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? - Не мога да кажа. Много е относително защото имам доста объркан график. Понякога седя за 1 час, друг път прекарвам по 5 часа или цял ден.
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) - Рисувам, понякога пиша, търся някакви странни неща в интернет и чета за тях...
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) - Няма как да ме запомните след като ме знаете само като никнейм и аватар. Но повечето хора които са ме виждали на живо ме запомнят с цветната ми коса (сега е лилаво и синьо).
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете. - Какво си пропуснал? - Не знам, защо ме караш да мисля за това?
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка) - Обичай живота, и той ще те обича. (Ще ти пратя и рандом картинка, защото гледам че нещо не ти пращат.)
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.) Мая...мразя го
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят)
3.Зодия? близнаци
4.От къде разбрахте за този форум? от форумите
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) Нищо спесиално, имаше една песен с това заглавие.
6.Какво е форума за вас?Не знам..Нещо интересно
7.От колко време сте негов член ?1 седмица
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?)||поп, кпоп.Много са.
9.Любима песен/клип?Lee Hi-Over
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?)Фантастика.Нямам.
11.Играете ли игри?(Любима игра?) Лига
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link)http://prikachi.com/
13.Любим Web Site?(Дайте Link)нямам
14.Каква OS ползвате?Дъъъ
15.Любима програма?Намам
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?)Геймърско.Игри
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това)и двете
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то?3-4 вечерта
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.)papercraft
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас)Нищо
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете.не се сещам
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка) ежедневие
1.Истинско име...(Само име без фамилия и др.) Фики Стораро
2.На колко години сте?(Дамите може да не отговарят) Добре
3.Зодия? Телец
4.От къде разбрахте за този форум? от Мама
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) от една тъпа песен ;д
6.Какво е форума за вас? ежедневие;понякога забавление;често и ми помага за някои неща
7.От колко време сте негов член ? под аватара пише
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) Ей Фиги Фиги
9.Любима песен/клип? Серебро - Мало тебя за клип; а песни ..о много са.
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) Аштън Кътчър
11.Играете ли игри?(Любима игра?) Hayday
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) http://33.media.tumblr.com/c02563b73...6tafo1_500.gif
13.Любим Web Site?(Дайте Link) нямам любим
14.Каква OS ползвате? в момента на телефона iOS7,компа ми е windows 7 , a таблета Андроид 4.2.4
15.Любима програма? нямам
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) комуникация и информация..и тук таме за филми/сериали
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) ще избера комп.защото и на него чета книги/
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? абс.всеки ден ми е различен.
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) в момента не мога с нищо
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) то с каквото трябва вие сте ме запомнили
21.Задайте си въпрос,който според вас съм пропуснал,и си отговорете. Пръцкате ли тайно? - Не . ( Днес съм много дебилна и въобще не се гордея с това)
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка) http://33.media.tumblr.com/139bd5626...rjc4o1_500.gif http://38.media.tumblr.com/0542f6706...5jzvo1_400.gif
1.Истинско име... Надежда
2.На колко години сте? 16
3.Зодия? Овен
4.От къде разбрахте за този форум? Като по-малка си задавах разни въпроси в Google и така.. 2013 се регистрирах.
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) YOLO - you only live once. И не не съм го написала с мисълта, дай като живеем един живот да се напиваме, друсаме и т.н. Видяла съм колко ценен е животът...Колко бързо можеш да го загубиш...
6.Какво е форума за вас? Място за развлечение.
7.От колко време сте негов член ? Почти две години.
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) Не се ограничавам само с един стил.
9.Любима песен/клип? -
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) Екшън, Романтика, Комедия. "The Godfather'', "Бригада'', "The Vow''
11.Играете ли игри?(Любима игра?) Не.
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) -
13.Любим Web Site?(Дайте Link) -
14.Каква OS ползвате? windows 7
15.Любима програма? -
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) Музика, филми..
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) Книга.
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? Различно.
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) Разхождам се.
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) -
21.Задайте си въпрос,който спред вас съм пропуснал,и си отговорете. -
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка)-
1.Истинско име : Денислав.
2.На колко години сте? : 13
3.Зодия? : Везни.
4.От къде разбрахте за този форум? : От друг форум.
5.Как избрахте ника си?(какво значи той) : Просто ей така не значи нищо.
6.Какво е форума за вас? : Място пълно с загорелтаци.
7.От колко време сте негов член ? : Няколко часа.
8.Каква музика слушате?(Кой ви е любимия изпълнител?) : TRAP, Dubstep, RAP, Hip-Hop.
9.Любима песен/клип? : Нямам.
10.Какви филми харесвате?(Кой ви е любимия актьор/филм?) : Fast and Furious 1/2/3/4/5/6/7
11.Играете ли игри?(Любима игра?) : Counter-strike 1.6
12.Най-бесния Wallpaper/Pic,на който сте попадали?(Дайте Link) : http://orig05.deviantart.net/7e33/f/...ck-d678li8.jpg
13.Любим Web Site?(Дайте Link) : www.facebook.com
14.Каква OS ползвате? : Windows 7.
15.Любима програма? : Photoshop.
16.Какво е PC-то за вас?(За какво най-много го използвате?) : Фейсбук, форуми, и най-вече PHOTOSHOP!
17.Компютъра или книгата?(замислете се над това) : Книгата.
18.По колко часа средно на ден сте пред PC-то? : 7/8ч
19.С какво се развличате от ежедневието? (хоби,спорт и тн.) : Лостове.
20.С какво трябва да ви запомним?(нещо специфично за вас) : Не знам.
21.Задайте си въпрос,който спОред вас съм пропуснал,и си отговорете. : Коя игра най-много мразите? : МАЙНКРАФТ! :@
22.Напишете нещо за спомен.(Ваша мисъл,Мото,Виц...Може и картинка) : Днешните курви са като азбуката. Повечето са съгласни!