- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- нещо странно...като люспа
абе от 2-3 дена ми се появи нещо на кожичката на пениса.червено е,прилича адски много на люспа от фъстък и не се маха...
какво е това и опасно ли е?
около 5Х5 мм. е засега
Mai e sifilis!HODI NA LEKAR DA SE PREGLEDA6!
опасно ли е?
Както го описваш има 2 варианта: или да е розов лишей или да е хематомче. За да ти кайа за какво става въпрос прати една снимка.
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
eheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee kva snimka weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeebasiiiiiiiiiii PERVERZNIKA we ...
E ako moje sam da se diagnosticira - neka da go napravi .
Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts
ще можеш ли да ми кажеш симптомите и за лишея и за хематомчето плс! опасни ли са? и ще се махне ли?
Лишеите са по-често безсимптомни, особено в тази област, а ако има симптоми то те са свързани по-скоро с лющете не кожата, промяна в епитела рядко сърбеж. Хематомчето е спукан кръвоносен съд, който може да се получи и при по-сериозни "игрички" с пениса. Двете състояния нямат нищо общо и затова ми е трудно да преценя за какво говориш.
а мога ли да мастурбирам при тези положения?
Абе пич, стига си ни губил времето!
Сега иска да мастурбира нашият...
Отивай при личния!
Ти си знаеш, какво правиш!
ми просто искам да видя какво ще ме посъветвате. този форум е за това. иначе много лесно-отивай на лекар. нали?![]()
Както вече казах зависи какво е!
Докато не изясниш въпроса - ограничи маструбирането.
Не ме издразни това, че питаш, а това, че си зле, а искаш да продължиш да си правиш кефа.Първоначално написано от doki_m
Ми, сори пич, но ще ти се налога да се съобразяваш с някои неща.
В случая ще трябва да се съобразяваш със здравословното си състояние.
Ти си знаеш, какво правиш!