- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ИЗРОДИ!!!!!
Големи
Бързо на гилотината!
Куршум в десятката!
Нека мрът в чалга!!!!
Вие сте големи изроди ве!!!Как може да желаете смъртта на човек ,само защото не го харесвате?Ебахти простите смотани изроди!!!!!Първоначално написано от wicked.witch
A ve ei koi obijda nai golemiq pi4 na zemqta ? tva e azis azis ! samo azis ! daa vie mu zavijdate 6toto ne ste kato nego nqmate darba! VIE NQMATE DANNI ! A TOI IMA ! tai e kvo prai zavista deiba maa mu ... 4e i mi vika smyrt za azis .. a e eii pi6leme ti mai si se rodil s gre6na predstava za jvitoa egati mu6muroka ...
Ami smurt i za LiNkiN4eToПървоначално написано от LiNkiN4eTo
-pone tebe te poznavam!!!!!!!
He he he eh!Pozdravi!(Tova e sam 6egi4ka)
...ili ne e?!?!?!
Gre6ka!Nai glgolemiq pi4 opredeleno eПървоначално написано от Love_Azis
Mitio Pishtova!
azis trebe da go fane nqkoi i da go ebe do smurt !Първоначално написано от LiNkiN4eTo
![]()
![]()
![]()
Az ne mu jelaq smurtta.Nikoga ne sum pojelavala smurt dori na takiva kudeto gi mrazq!Първоначално написано от LiNkiN4eTo
A puk i kakvo mu e na Azis?!Mnogo si gotin daje i pesnite mu sa super qki!![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Da vi go nataralqnkam!!!
SMURT ZA AZIS!!!
...Obrazno kazano...
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
ае мрете в чалга и тва е
Pi4, ne "obratno", a "obrazno"... :PПървоначално написано от TheNightRider
Ina4e, Linkin4eto, merci podobno... I vse pak, kak moje6 da jelae6 smurt, na 4ovek kogoto ne poznava6, samo za6toto ne go haresva6???Tova e nemoralno i nepristoyno!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Shto nqma otgovor " se mi e taq " ( prez k*ra mi e )
Поради несериозния характер на темата и преварнала се в чат,тя ще бъде заключена!
Благодаря за вниманието!