- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- за "клонингите"
незнам за вас, ама аз се побърквам
и откачам когато някой прави същите
неща като мен..примерно боядисам се в синьо
и на другия ден айде половината клас
кой в синьо кой в зелено кой в пембено
или както се пише тоя цвят...или споделя
някоя своя идея с приятели и на следващия
ден някой от тях е осъществил мойта си измислица!
ау направо ми иде да се пренеса на необитаем
остров като стане нещо такова!в смисъл окей,
знам че е с къфто се събереш такъф ставаш
ама задължително ли е да се копираме взаимно
и да ходим като нощни шкафчета?
"в стремежа си да бъде различен всеки става като другите" или нещо такова беше...има нещо правилно и тука
ама не живеем в град от клонинги нали така...
кво ше кажете по въпроса само аз ли съм с такива
психични отклонения и не искам никой да има като мойто или има и други откачалки...
tva e hapsoliutno vqrno! stadnoto 4uvstvo rulira![]()
Ne si samo ti,mislq che pri vsichki e taka.I na men mi se e sluchvalo da me kopirvat - kaja neshto i sichki pochvat da go povtarqt..staa duma za nqkyf laf.Mnogo se draznq kato sedna da qm i si pravq neshtu,brat mi idva..vijda kvo qm i vednaga sled tfa i toi si prai syshtoto.Moje da e glupavo spoed vas ama az mnogo se draznq taka..
huh,i pri men ima ne6to takova![]()
moje da sa drebni ne6ta,ama men si me nervqt![]()
primerno zapo4na da govorq po nqkakav si moi na4in,da izpolzvam dadeni laf4eta i do sedmica pone polovinata klas prikazva taka![]()
![]()
ili puk stana fenka(ot 2 godini sam fenka na oFcete![]()
) na ne6to i opaaaaaaa na sledva6tia den nqkolko 4oveka kato men...tupo,ama fakt
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
С каквито се събереш, такива стават![]()
Аз, като едно зряло и отговорно човешко същество, никога няма да призная правото на някой друг да управлява моя избор, какво да вкарвам в тялото си или накъде да отправя своя разум. От кожата навътре всичко е под моя юрисдикция, или не е така?
ami murderdoll ako doidesh v sf kogato shte se domykna shte vidish che i az sym edna ot tezi otkachalki - mrazq nqkoi da ima drehi kato moite - vidq li nqkoi - gorq gi ... mrazq da imat pri4eska kato moqta -za tova si pravq super stranni cvetove i formi ... vidq li nqkoi koito me kopira - poludqvam - otka4am .... !!!]
spox ne si sama ...
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
тва е нещото което мразя най-много от всичко-някой да използва мойте идеи или да се опитва да копира стилът миПървоначално написано от Murderdoll
писнало ми е като се движа по улиците да гледам някви фръцли облечени еднакво...така че не си сама както бях казала и преди тва трябва да основем клубче против КЛОНИНГИТЕ
![]()
![]()
smyrt za plagiatorite![]()
![]()
![]()
![]()
UF KIAK MRZQ TAKIVA HORA...ARE PA DA VZEMAT SAMI DA SI IZMISLQT NE6TO NOVO NE6TO SLADKO OTKOLKOTO DA KOPIRAT...BAHTI DA NE NEKVA PROGRAM V KOMP
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Важно е на кой отива най-много
Em...az mislq 4e ne si samo ti.Navsqkude gi ima takiva.Vednuj az taka v 4as po izobrazitelno si narisuvah BG zname na buzata i po4ti celiq klas naprai taka posle...Ujasno e!
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
За лафчетата, дето ги пускам яко, се нервя щото целия клас почва да ги използва,ама к'во да се прави...И да се нервиш и да не се нервиш се тая...!
![]()
Беееее...тва да ви е проблемът...
Вместо да се чувсташ поласкана,че хората вземат идеи от теб(всякакви)ти се ядосваш...няма смисъл...
Хората сме си такива...нормално е
Вярно,че е кофти както ти описваш,ама се свиква...нямам проблем някой да носи джинси кат мойте...щот знам,че на мен по ми ходят![]()
![]()
Предполагам и на теб
![]()
![]()
Пък...и замисли се...невъзможно е да противодействаш на "клонингите"
\/
Абе незнам, но забележете само ко стана.
Обица на езика
1приятелка>2приятелка>3прия елка>4приятелка>5приятелка> 6приятелка>7приятелка>8прия елка
тва са само от класа ми
Обица на пъпа
аз>1приятелка>2приятелка>3пр иятелка>4приятелка>5приятел ка>6приятелка
Щях да се гръмна. За малко да си сваля обицата...
I'm devil4e!
t'va e gadno ....Първоначално написано от XtazZy
murder ... az v tiq slu4ai s pantalonite mi si gi narqzvam taka che da ne stane za pantalon veche - na vertikalni ili horizontalni reski i posle si go nosqmoje i na lenti4ki dolu
ili pyk si go brodiram
![]()
Admin-Coki:
Снимките в подписа са неподходящи, деактивиране на профила за системно нарушение.
I men me nervira super mn!!! Edna macka za tri meseca, nqkak si uspq da stane edna vtora Martinka... Re6i, 4e e mn fun da slu6a6 metul, are i tq, vupreki, 4e i ideq si nqma za kvo ide re4... Kopira mi stila (ne napulno, nikoy ne e tolko zle kat men), krade mi laf4etata, na4ina na izrazqvane, na4ina na govorene, na4ina na durjane, izrajeniqta... Znam, 4e sum pi4, golqm ( :P ), ama 4ak puk tolkova!?!?! No 4a6ata prelq, kogato i tq si sloji lujica za grivna! Tva si mi e zapazena marka!! Togava q napraih na dve stinki!
Tva e nay- tejkiqt slu4ay, no ima o6te nqkolkoEbati drazne6toto
Nqma nae6to, koeto da me nervira pove4e
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
аахахахахахахахаПървоначално написано от tedo_davis
ооо даа, твойте прически са най-странните във най-странните цветове, които съм виждала![]()
видил ли някой, който го копира.. хахаха и кфо, отиваш в някой друг град и виждаш някъф с прическа като твоята и той те копира, така ли? бухахахахаха![]()
и аз се дразня някой да е като мен, да. обаче ако ме е видял и си е казал "я, тфа ф нея ме кефи, ше стана и аз такъф". ама ако е само случайност и НИКОГА не си виждал тоя човек, нито той теб-ем кфо ся...![]()
ама за едните дрехи... кфо като някой има същата блуза като вас например? баси тъпото мислене, честно...
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
Ами да са живи и здрави клонингите... МИсля си, че това, което съм аз, не може да бъде копирано и имаитирано- всеки човек е уникален... Не мога да разбера маниакалното желание да се обличаш "различно" на някои хора във форума... Не ми пука ако някой има като моите дрехи или като моята прическа- имам достатъчно самочувствие и знам, че съм уникална ако ще и в чувал да се пъхна (и всички да имат същите чували). Пък и в крайна сметка дрехите не са толкова важни...Нито прическите или бижутата...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.