- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Moderated: Вие шмъркали ли сте някакви такива глупости?
да 6маркал сам пико много яко отка4ам и ме освежава става6 4исто нов!супер е но да не се прекалява!!!
Samo amfeti.Ili ne - wsy6nost wednuj se opitah da smurkam strit na prah valerian ama ne se polu4i.
![]()
What you do that's nothing new
It's all been said and done
You can do whatever you want
If it's what you call fun
You can hang around with all you pals
Drink 'til you are beat
Dirty looks to all you pass
Walking down the street
хахах...вие не сте добре...аз съм шмъркала само емфие, ванилия (много е яко счупваш се да кихаш
) и амфетки...
![]()
хаха и спепчеПървоначално написано от Nicy
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Вие по добре шмъркайте амфетамини или кокаин, сигурна съм че макар и пристрастяващи все пак са много по безвредни от ПРАХ ЗА ПРАНЕ дето има вътре разни химии ..Първоначално написано от sisa_pisa
междудругото на мене амфетамините ми бият на прах за пране хахах обаче само дето после не спя 3 дена и не ям нищо, карам на орбит и кола и се чувствам супер свеж и чист и много добре общо взето
хохо много боклуци съм изшмъркал като малко по-малък, но само ми потичаше кръв, ама иначе за майтап става
shmurkam koka(ne mn 4esto,samo kato hodq na diskoteka ili kupon)su6to taka sum shmurkala amfeti(koito napravo te sasipvat ot vsqkade)piko i extazy
[quote="Анонимко"]Вие по добре шмъркайте амфетамини или кокаин, сигурна съм че макар и пристрастяващи все пак са много по безвредни от ПРАХ ЗА ПРАНЕ дето има вътре разни химии ..[/Първоначално написано от sisa_pisa
abe ti normalna li si??![]()
parvo 4e razlikata mejdu koka i amfeti e
![]()
![]()
ot zemqta do nebeto,vtoro moga da ti kaja 4e amfetite sa TO4NO HIMIQ i ni6to drugo
ееее тва с прах за пране не съм го проала туй ше е мощната бруталня..иначе съм смъркала..ванилиика,чубриц ,червен пипер..степ4е...ооо и кора от дърво...простотии...
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Първоначално написано от sisa_pisa
Не знам дали темата е тъпа, но ти определено не си от умните. Това е не просто да изпростееш, това е да нямаш елементарно чувство за самосъхранение. И не звучи тъпо, а отвратително, което не би трябвало да го гледаш като някоя похвала колко сте готини, че да се подложите на това... А смеенето - нормално е да сте се смеели една на друга, та вие сте изглеждали като пълни дебилиНе те познавам и не ми пука особено за теб, но направо не вярвам, че човек, направил такава гадост, изобщо си го казва. Би трябвало да се срамуваш от детинското си поведение
![]()
Vaiiii mata eii, kakto i da e.
Edinstvenoto neshto koeto sym smyrkala e amfeti.
Moje da ne e hubu ama pone ne shmyrkam nqkvi launarii deto izooobshto ne sa napraweni za takoaa neshto.
A we q se opraite malko we horica [-o<
Мдам.Захар на прах,чай,ванилии и такива боклуци.
Тез амфети са най-големите лайна от всичко ахахаха освен от жълтото![]()
яжте олипсиасхах асдиухсауидхас уид
semplo...
амии ванилия хаха като малка![]()
Tva s vaniliite,praha,step4etata i drugite gluposti da ne go spomenavate pred hora 6toto 6te vi razberat vsa6tnost kolko ste elementarni i naivni.Vsa6tnost vseki sam si re6ava az sno6ti izqdoh 2 zvezdi(Za vas tapaci tova e ekstazi) i najulih polovin kantar imfeti i samo az si znam kakvo mi e bilo!No osyznavam 4e ne e redno da se pravi 4esto i ne go pravq,ob6to vzeto MARA RULEZZZZZZZZZПървоначално написано от Beyonce
prah za prane?ujas...ama koi kvoto iska da si pravi
ina4e sum probvala Sedatif(tva e s recepta,ne se i nadqvaite) , Belergamin i Leksotan , Diazepam , Etil hlorat , amfeti iiii (liubimoto) emfie..
..tva poslednoto v daskalo prez mejdu4asiqta,ama togava be6e s kompaniq...a sega sami4ka v unito
(i ne pove4e ot 9puti pro tag,4e 6te vi subirat posle!
Snuff..dieses tabakerzeugnis kann ihre gesundheit schadigen und macht abhangig...bullshit!![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
q sum shmurkal bel prax
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!