- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Възможно ли е от тов да ме болят топките !?
Вчера приятелката ми правеше сфирки около час и половина и аз нали свърших ...ала бала..но днес усетих че топките ме болят не много но като ги пипна е неприятно...нещо като болката когато се дършиш мн време и не се празниш после болят гадно топките но в случая е по леко..възможно ли да е от това и дали ще ми мине скоро ?!![]()
da na mnogo mom4eta se slu4va ot mnogo vuzbudai se opravq na drugiq den obiknoveno
use6tam gi leko podpuhnali..no sled 1 4as i 30 min oralna imah 4uvstvoto 4e topkite togava 6tqha da mi se prusnat..v smisal naprejenie ala bala...posle me bolqha 4e vse 1 ne sum se praznil a sum se durvil 2 4asa ... a sega se leko podpuhnali i malko me nabolqvat kato gi pipna..Първоначално написано от Анонимко
![]()
spokoino na moq priqtel se slu4va ponqkoga su6toto
iz4akai trqbva da ti minat
6te iz4akam no kolkoПървоначално написано от Анонимко
![]()
ahahrazli4no e predpolagam
GL
zna4i vika6 6te minat..no gore dolu za kolko vremeПървоначално написано от Анонимко
![]()
за 2 часа и 3 секунди мислиш ли че някой може да ти каже точно колко време...виж ако те болят много време отиди на лекар !Първоначално написано от Анонимко
mn mrazq kato 4uq dumata lekarПървоначално написано от ех...
bafti umiram ot ujas ina4e na kuv lekar ?
![]()
orolog
trqbvat mi i napravlenie nali..to na vseki razli4no minavat predpolagam..na 1 sa po 4uvstvitelni ot na drugi i taka..