.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Фен Аватара на UnBornKb
    Град
    Ямбол

Не е ли странно?

Преди 10 дни ми свърши менструалния цикъл. Но странното е че днес отново ми дойде...и сега се притеснявам да не би да ми има нещо ... Моля помогнете ако знаете нещо по въпроса
    At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!

Голям фен
    Град
    eDno maLko gRadcHe
    I na men mi se e sluchvalo edin pyt i doktora kaza che moje ot promena na klimata ot nastinka ot kup takiva raboti i mi kaza da si zema vitamini takiva deto se raztravqt vav voda seshtash li se? Ne se seshtam kak se kazvaha ama otivash v aptekata i si kupuvash vitamini ot teq deto se raztvarqt vav voda kato upsarina takiva. Uff nogu obyrkano abe nadqvam se che si me razbrala

Аз те обичам.
    За тебе може би съм аз дете,
    но детската обич е чиста
    и тя с детето расте !!!

Guest

Re: Не е ли странно?

Цитирай Първоначално написано от UnBornKb
    Преди 10 дни ми свърши менструалния цикъл. Но странното е че днес отново ми дойде...и сега се притеснявам да не би да ми има нещо ... Моля помогнете ако знаете нещо по въпроса
    Sestra mi imashe takova otidi na lekar zashtoto moje da e seriozno neq q pratiha na fizioterapiq (ne e strashno majat te s edni kremche deto struva 4 i 50 i ti slagat kolan kato q ot WS teleshop) no ne se znae ot kakvo moje da ti e takache po dobre idi na lekar

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си