.
Отговор в тема
Страница 2 от 8 ПървиПърви 123456 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 189
    Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    pravila sum dosta puti sex v daskaloto mi,v toaletnata,kadeto ne e mnoo qko,ama nai qko si e v staqta(dokuto imate enekuv 4as v druga staq,vzima6 klu4a ot toq v koito e ti i gadjeto ti bqgate ot nqkuv 4as i v staqta)Mnoo e qko samo vednuj ednata 4ista4ka vlezna,6toto se subrahme s gadjeto mi sled 7-q 4as i po4ti da svur6ime i 4ista4kata doide da mete(umrqh ot sram)ama to i jenata se sduha i zatvori vratata

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    голямо диване си била а

Супер фен
    Град
    Не Пиша Вече Ф Тъпия Форум
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    pravila sum dosta puti sex v daskaloto mi,v toaletnata,kadeto ne e mnoo qko,ama nai qko si e v staqta(dokuto imate enekuv 4as v druga staq,vzima6 klu4a ot toq v koito e ti i gadjeto ti bqgate ot nqkuv 4as i v staqta)Mnoo e qko samo vednuj ednata 4ista4ka vlezna,6toto se subrahme s gadjeto mi sled 7-q 4as i po4ti da svur6ime i 4ista4kata doide da mete(umrqh ot sram)ama to i jenata se sduha i zatvori vratata
    супер)разкажи сега и за мармота
    ...Romance Is For The Weak-Minded...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    и един мармот си завира шоколада в гъза.......

Град
    Po priroda ot Venera,no obstoiatelstvata me zavedoha kam Mars
    abe jenskata sablekalnia e nai-udobna za taia cel...
    Da,pravila sam go v daskaloto i na moga da se upla4a...

Фен
    Град
    Nqkade tam.... v syrceto na zaiuu!
    ami v kenefa ne.AmA v klasnata staq 6to da ne.Ili v nqkoq sablekalnq.

MnOgU oBiCHkAm ZaIu!{p}

ami 100% bih poela riska da pravq sex v u4ili6te estestveno ne v kenefa!za da ima o6te po-golqma trapka bih go napravila i v direkciqta(samo 4e tazi me4ta nqma da se sbadbe) az obi4am da poemam riskove

Голям фен
    Супер е!Не съм стигала до същината отпред, но съм правила анален, и орален - и съм давала и получавала!Много ме кефи, защото има тръпка!А и наще кенефи не са толкоз мръсни!Аз напраскак обилно с един прафюм преди да почнем )беше супер!И докато му духах някво момиче влезе - то беше в женската - и ние затихнахме за малко и тя си излезе...ама беше велико
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Повече от фен
    не.супер тъпо е.кенефите са гнусни и плюс тва в междучасиата има много хора там.все пак е пушилня.също няма никой от даскалото ми с който бих искала да праа секс

Повече от фен
    не.супер тъпо е.кенефите са гнусни и плюс тва в междучасиата има много хора там.все пак е пушилня.също няма никой от даскалото ми с който бих искала да праа секс

are stiga be! kva e taa tema? :P
    ne ne bih proso shtot kalsnata shte me ubie ako arzbere ( a ako go napravq v shchoo to she se razbere v tav sma sigurna) pak i uvajavam mn daskali kkato msilq i te mene taka tva she se otrazi zle za mene i z amoia partnior :P vapreki che ako me prishtrakat ludite nqkoi den... koiz nae.... sq mi davash ideq ))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    az искам или в лафката или в дирекцията. други места:
    на портиерката стаичката е доста тясна
    на нулевия етаж, в мойто даскало точно до лафката има едни стълбички и те водят на някво горе долу скрито място
    може и в лекарския кабинет, на зъболекарския стол.....
    ot koe daskalo si ? ? ?

Az bih probval primerno kusno prez denq kato nqma nikoi v u4ilishteto..
    In dreams there are no rules...

Супер фен Аватара на Devilsplaymate
    Град
    Nowhereland
    Въх...в училище ? Блях...
    Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...

Град
    Марсилия
    В кенефа е яко тъпо , но зависи в класната стая е яко особено ако си на зор...знам един случей в кабинета по биология,в складчето по време на час са го правили ...

Guest

i oste nesto....

spored men vsi4ki tuk propuskate fakta 4e tova e samo diskusia..a REAL situaziite sa bezbroi mnogo i vse neo4akvani)))

Guest

RAZO4AROVASTO E)))))

KOGATGO NIAKOE MOMI4E...PREKALENO MNOGO GOVORI....

SEXtreme
    Супер фен

Пуснато на: Сря Ное 16, 2005 9:00 pmhttp://www.teenproblem.net/forumhttp://www.teenproblem.net/forum http://www.teenproblem.net/forumЗаглавие:

Супер е!Не съм стигала до същината отпред, но съм правила анален, и орален - и съм давала и получавала!Много ме кефи, защото има тръпка!А и наще кенефи не са толкоз мръсни!Аз напраскак обилно с един прафюм преди да почнем )беше супер!И докато му духах някво момиче влезе - то беше в женската - и ние затихнахме за малко и тя си излезе...ама беше велико

Цитирай Първоначално написано от baby_fff
    Eii Snejna ti da ne si ot gp4e-to,,i az kato pro4etah temata si pomislih,4e s udovolstvie bih pravila seks tam,6toto sa novi4ki :P
    ot tam sam ako vlezne6 pak v foruma i go vidi6 tvA pi6i edno private message
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от дрЕБОсъчко
    az искам или в лафката или в дирекцията. други места:
    на портиерката стаичката е доста тясна
    на нулевия етаж, в мойто даскало точно до лафката има едни стълбички и те водят на някво горе долу скрито място
    може и в лекарския кабинет, на зъболекарския стол.....
    ot koe daskalo si ? ? ?
    regni се и прати лс. няма да флудя темата, зааради некои си

Guest

ta spored statistikata v EUROuniveritetite ......

SEXA.....v u4ebnite zavedenia e nai goliamata trapka za 57 prozenta))))))T.e.....vseki 6 blizo ot 10 duchi sa go pravili TAKA))))

Guest

ei toia U4ILISTEN SEX...

MNOGO VI IZMA4I MAI...)))))

Re: ta spored statistikata v EUROuniveritetite ......

Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    SEXA.....v u4ebnite zavedenia e nai goliamata trapka za 57 prozenta))))))T.e.....vseki 6 blizo ot 10 duchi sa go pravili TAKA))))
    мДА определено ще има тръпка ...и бих искал да пробвам как е ТАЯ ТРЪПКА

Guest

abe...

siguren sam 4e pone vseki 7 ot 10 TEEN...v BG im se iska toai vid sex.....no 2/3 se sramuvatr dori da go napichat tuk..kamo li da go priznaiat))))

za6to gi e sram da go priznaqt ne e taka..az s mnogo hora sam si govorila i ne me e sram da kaja 4e primerno iskam da pravq sex v toaletnata na u4ili6teto
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си