- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСА В УЧИЛИЩЕ!!!!!
ako si BUNTAR....t.e...ne robuvach na normi i kanoni..kakvo po hubavo ot edin sex v u4iliste za da pokajech 4e ne ti puka vaobste za sistemata))))![]()
Не съм го правила в училище и не мисля че бих го направила. Има доста по-приятни и удобни места според мен. А и не би ми било приятно ако някой учител или съученик или приятел ме види. Би ми станало доста сконфузно
Една жена трябва да има четири звяра:
-норка на раменете
-ягуар в гаража
-лъв в леглото
-магаре да плаща всичко това
Ami ne sum go pravila v daskalo,no ne e lo6o kato ideq,hi4 daje![]()
Rodix se bez da iskam,
6te umra bez da iskam,
no 6te jiveq kakto si iskam!!!
Ахахаххахахахахахах Лелеелееллелеле ти си .....Първоначално написано от HeMuA®
Евалааатааа ти си ми любимеца.Ти ако не си признаеш какво си правил в кенефа няма кой.Я разкажи сега сподробности на кой си въртял свирки.
4e ima hora ,koito razbirat za kakvo ide re4...kato hell__girl i SneJna_![]()
нямам нищо против пък и е някак си странно особено ако ни намери некой даскал как се оправяме в кенефа мицерия ама се пак е суууууууууупер веселотъй че съм 100000000000000000000 пъти за секса в даскалоооо
bravo na LIMONKA za KURAJA!!!![]()
Vsi4kite mi fantazii sa tam!
Нашите кенефи са мноо яки...вече са пробвани...
Тръпката също е на ниво...абе общо взето мноо е забавно и смятам пак да пробвам...
![]()
Снегът вали,пътеките затрупва и кърши клони с ледени ръце,но една пътека няма да затрупа-от МОЕТО до ТВОЕТО СЪРЦЕ...
Loveza NEO,ако знаеш това колкоооо пъти съм си го мислил...............Само немога да разбера,защо всички си го представят в кенефа.Има много по готини и добри места.А аз имам един друг въпрос - кога предпочетате да бъде,ако ви се отвори парашута - посредата на деня докато другите са в час (може и междучасието ама тогава риска е прекалено голям) или следкато си тръгнат всички от даскалото (след часовете)![]()
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
Za sex w daskalo i az sym si go mislila mnogo pyti i ne namiram ni6to lo6o.Daje misleh da predloja na edin "priqtel" da se probwameNo ne mislq,4e i trypkata 6te e 4ak tolkowa golqma kolkoto wie si mislite.Razbira se zawisi kyde to4no.Ako e w toaletnite e typo,no za klasnata staq ili nqkoi kabinet mislq,4e 6te e gotino.Ot opit glawa ne boli
![]()
Това,което не ни убива,ни прави по-силни!!!
Г0ст..blagodaria za milite dumi....na tvoia vapros..bih predpo4el prez vreme an niakoi 4as....po goliama trapka ste ima....
a ti Petq_87.....pozdravlenia za kuraja..)))![]()
Бих го направила към края на междучасието, в класната стая, на бюрото на даскалката със симпатичния учител по физика..!!
ETO TOVA E VARHA![]()
ETO TOVA E VARHA![]()
И аз много пъти съм си го мислила това,за секса в училище .. и имама ОГРОМНО желание да опитам...тръпката ще е велика...винаги ме влекат ей такива шантави неща![]()
![]()
А по кое време....през някой час е сякаш по-безопастно и като за първи опит бих избрала това време...ааа и в кабинета по физика...ммм...тама е най-яко...
НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg
4e to..ako go pravi niakoi v LABORATORIA I SABORI NIAKOIA STAKLENIZA...ve4e ste e EKSTRIIM sex)))))![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Би трябвало да е яко![]()
we spoerd men 6e e gotino iszivqvane osobeno v kabineta po risuvane na 16-to biv6oto daskalo
awe ima si trubka a puk s nekva mlada u4itelka ... tova e druga tema
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
О, да с млада учителка...![]()
![]()
s MLADA U4ITELKA....tip stajantka..ste e nai dobre))))![]()
a da pitam nqkoi probval li e mlada u4itelka (stajantka)
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
az sam probval..oba4e ne v u4iliste..._)))))