.
Отговор в тема
Страница 3 от 8 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 189
    Guest

a osven tova...

ako si BUNTAR....t.e...ne robuvach na normi i kanoni..kakvo po hubavo ot edin sex v u4iliste za da pokajech 4e ne ti puka vaobste za sistemata))))

Не съм го правила в училище и не мисля че бих го направила. Има доста по-приятни и удобни места според мен. А и не би ми било приятно ако някой учител или съученик или приятел ме види. Би ми станало доста сконфузно
    Една жена трябва да има четири звяра:
    -норка на раменете
    -ягуар в гаража
    -лъв в леглото
    -магаре да плаща всичко това

Цитирай Първоначално написано от ^ChiKiTa^
    Не съм го правила в училище и не мисля че бих го направила. Има доста по-приятни и удобни места според мен. А и не би ми било приятно ако някой учител или съученик или приятел ме види. Би ми станало доста сконфузно
    em nali za tova stava vapros..4e tam ti se diga adrenlina i 4uvstvoto stava o6te po-prekrasno
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Град
    In^The^Hell
    Ami ne sum go pravila v daskalo,no ne e lo6o kato ideq,hi4 daje
    Rodix se bez da iskam,
    6te umra bez da iskam,
    no 6te jiveq kakto si iskam!!!

Град
    софия
    Цитирай Първоначално написано от HeMuA®
    ми така си е има спекове ама е яко до ся секс не сам правил в у4илище само свирки в кенефа
    Ахахаххахахахахахах Лелеелееллелеле ти си .....
    Евалааатааа ти си ми любимеца.Ти ако не си признаеш какво си правил в кенефа няма кой.Я разкажи сега сподробности на кой си въртял свирки.

Guest

radvam se..

4e ima hora ,koito razbirat za kakvo ide re4...kato hell__girl i SneJna_

нямам нищо против пък и е някак си странно особено ако ни намери некой даскал как се оправяме в кенефа мицерия ама се пак е суууууууууупер весело тъй че съм 100000000000000000000 пъти за секса в даскалоооо

Guest

bravo na te Limonkeee

bravo na LIMONKA za KURAJA!!!

Guest
    Vsi4kite mi fantazii sa tam!

Град
    За какво ви е да знаете от къде съм...:)
    Нашите кенефи са мноо яки...вече са пробвани... Тръпката също е на ниво...абе общо взето мноо е забавно и смятам пак да пробвам...
    Снегът вали,пътеките затрупва и кърши клони с ледени ръце,но една пътека няма да затрупа-от МОЕТО до ТВОЕТО СЪРЦЕ...

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    Loveza NEO,ако знаеш това колкоооо пъти съм си го мислил...............Само немога да разбера,защо всички си го представят в кенефа.Има много по готини и добри места.А аз имам един друг въпрос - кога предпочетате да бъде,ако ви се отвори парашута - посредата на деня докато другите са в час (може и междучасието ама тогава риска е прекалено голям) или следкато си тръгнат всички от даскалото (след часовете)

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Za sex w daskalo i az sym si go mislila mnogo pyti i ne namiram ni6to lo6o.Daje misleh da predloja na edin "priqtel" da se probwameNo ne mislq,4e i trypkata 6te e 4ak tolkowa golqma kolkoto wie si mislite.Razbira se zawisi kyde to4no.Ako e w toaletnite e typo,no za klasnata staq ili nqkoi kabinet mislq,4e 6te e gotino.Ot opit glawa ne boli
    Това,което не ни убива,ни прави по-силни!!!

Guest

za VAS

Г0ст..blagodaria za milite dumi....na tvoia vapros..bih predpo4el prez vreme an niakoi 4as....po goliama trapka ste ima....

a ti Petq_87.....pozdravlenia za kuraja..)))

Бих го направила към края на междучасието, в класната стая, на бюрото на даскалката със симпатичния учител по физика..!!

Guest

uauuu

ETO TOVA E VARHA

Guest

uauuu

ETO TOVA E VARHA

Град
    след завоя, в дясно....
    И аз много пъти съм си го мислила това,за секса в училище .. и имама ОГРОМНО желание да опитам...тръпката ще е велика...винаги ме влекат ей такива шантави неща
    А по кое време....през някой час е сякаш по-безопастно и като за първи опит бих избрала това време...ааа и в кабинета по физика...ммм...тама е най-яко...
    НеЗнаМ каКво ИсКаМ, аМа гО иСкАм ВеДнаГа!!!
    http://www.tgcom.mediaset.it/bin/448.$plit/C_0_articolo_277592_immagine.jpg

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    може в химичната лаборатория, само внимаваите да не бутнете нещо че ще ви се ебе мамата ако нещо гръмне

Guest

hahahahah

4e to..ako go pravi niakoi v LABORATORIA I SABORI NIAKOIA STAKLENIZA...ve4e ste e EKSTRIIM sex)))))

Град
    Sliven
    Би трябвало да е яко

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    we spoerd men 6e e gotino iszivqvane osobeno v kabineta po risuvane na 16-to biv6oto daskalo
    awe ima si trubka a puk s nekva mlada u4itelka ... tova e druga tema
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Град
    Sliven
    О, да с млада учителка...

Guest

axaaaa

s MLADA U4ITELKA....tip stajantka..ste e nai dobre))))

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    a da pitam nqkoi probval li e mlada u4itelka (stajantka)
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

Guest

eeeee

az sam probval..oba4e ne v u4iliste..._)))))

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си