.
Отговор в тема
Страница 6 от 8 ПървиПърви ... 2345678 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 189
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от dj_tigrica
    ami da probvala sam trapkata e naistina jestoka v salona po fizi4esko..s edin pi4 ot gorniq klas..golqm sladur vsi4ki si padaha po nego.ama ne im se otvori parafuta a na men e kak .......napravih me go i be6e jestoko....prepora4vam vi da go probvata super e.....
    brei brei brei...razkaji pove4e za TOVA de))))

Голям фен Аватара на lina15
    Град
    София
    ami az sum go pravila i v staroto mi dasaklo i v novoto.Klu4a vinagi e v men.V staqtami v dasaklo,i v staroto mi daskalo sum go pravila mai 6-7 puti v toaletnite.Mnoo e qko

Фен
    Град
    Канзас сити
    Ne sam probvala v daskalo,no pri parva vazmojnost bih opitala

Нещата не винаги са такива, каквито изглеждат!

Цитирай Първоначално написано от lina15
    ami az sum go pravila i v staroto mi dasaklo i v novoto.Klu4a vinagi e v men.V staqtami v dasaklo,i v staroto mi daskalo sum go pravila mai 6-7 puti v toaletnite.Mnoo e qko
    Какво? Правила си го в тоалетните? Там където се носят миризми и стените са оцапани с фекалии? Това наистина ли
    го казваш? Много ми падаш в очите! Нямаш ли уважение към себе си? Разбирам да го си го направила в гимнастическия салон, кабинета по химия (примерно) места, които биха били по-удобни и възбуждащи, но това да го направиш в тоалетните...Боже опази!
    Fuck is good,fuck is funny,a lot of people fuck for money .If you think the fuck is funny,fuck yourself and save your money.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от dataworm
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    Какво? Правила си го в тоалетните? Там където се носят миризми и стените са оцапани с фекалии? Това наистина ли
    го казваш? Много ми падаш в очите! Нямаш ли уважение към себе си? Разбирам да го си го направила в гимнастическия салон, кабинета по химия (примерно) места, които биха били по-удобни и възбуждащи, но това да го направиш в тоалетните...Боже опази!
    abe ne sam siguren 4e v kabineta po himia e po uda4no ot toaletnite napr..)))

Guest

a i....

dotuk razvivate malko fantaziite si..vsi4ko se varti okolo...toaletnite(((((((

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    има голяма..... особено в кенефа на 2рия етаж при кислол-а .
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

{P}evanescence{P}
    Guest
    ami da probvala sam trapkata e naistina jestoka v salona po fizi4esko..s edin pi4 ot gorniq klas..golqm sladur vsi4ki si padaha po nego.ama ne im se otvori parafuta a na men e kak .......napravih me go i be6e jestoko....prepora4vam vi da go probvata super e.....
    e ne te li beshe strah da ne doide nqkoi i da vi hvanat i az iskam da prbvam no me e strah nqkoi da ne doide

Цитирай Първоначално написано от {P}evanescence{P}
    e ne te li beshe strah da ne doide nqkoi i da vi hvanat i az iskam da prbvam no me e strah nqkoi da ne doide

ne se pritesnqvah za6oto
    1vo-vsi4ki bqha navan da pokrivat normativi..az gi bqh pokrila
    2ro-imahme g-ja koqto be6e mn pe4ena i nqma6e da kaje ni6o
    3to-poznavah direktorkata....i...
    pravi si izvodi...probvai...mn e qko..a pak i trapkata e prosto ubiec....
    nali znaete 4e v jivota ima mnogo predizvikatelstva ami to4no zaradi tova moje da se jivee da izpita6 vsi4ki udovolstviq i predizvikatelstva.

Повече от фен
    V u4ili6tniq kenef-ne,sigurno e otvratitelno,no na nqkoe po-4isto mqsto moje,sigurno e adski vyzbujda6to da ne te hvane nqkoi

Guest
    Цитирай Първоначално написано от {P}evanescence{P}
    LELE LELE..ama kolko sme aktivni.....oba4e za sajalenie samo v saita))))

ne se pritesnqvah za6oto
    1vo-vsi4ki bqha navan da pokrivat normativi..az gi bqh pokrila
    2ro-imahme g-ja koqto be6e mn pe4ena i nqma6e da kaje ni6o
    3to-poznavah direktorkata....i...
    pravi si izvodi...probvai...mn e qko..a pak i trapkata e prosto ubiec....

Повече от фен
    Leee i moite daskali ni6to da en kazvat i da poznavah direktorkata,ne u kenefa 6te go praa a i na biuroto na klasnata staq!

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Guest
    Цитирай Първоначално написано от ^Kiss_of_the_Sun^f
    Leee i moite daskali ni6to da en kazvat i da poznavah direktorkata,ne u kenefa 6te go praa a i na biuroto na klasnata staq!
    BI LI IZIASNILA....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    BI LI IZIASNILA....
    NE.....za svedenie sam iznasilvana

[b][i]Les larmes qu'on s'efforce de cacher sont toujours les plus sinc

Guest
    ооо вие сте зле уе.... ние редовно праим секс в даскалото.. учителите изобщо са балами и кат свърши часа се запилеват некаде, не си заключват стаите ауе мани мани... та последния път спретнахме яка оргия в стаята по химия.. 5 момчета и 6 момичета...почти не оставаме без секс.. ако не в даскалото то ше е на некой таван ай адиос...

Аз съм правил секс в даскало,доста пъти,но яко беше на масата в учителската стая.Ся ми остава зам. дирекцията и дирекцията

qkooo

6tooo we horaaaa.... PRAVETE SEX , v u4ilishte , vyv vkushti , na peikata , v asansiora, kade mooje , vajnoto e rabota da se vyrshi ... az iskam da pravq sex s edna macka ot moq klas v kabineta po literatura , na biuroto na u4itelkata i da gledat vsi4ki , celiq klas , cqloto daskalo , celiq svqt ..... nali she sym chukal nai-qkata macka na sveta , kvo mi puka ! puk i trypkata she e qka ... ot vsqkade , kakto i da go gledash she e gotino i FUN,,,,
    I'm cute guy :P

Винаги е тръпка когато едновременно ти е супер яко и се страхужа6 някой даскал да не те засе4е не сам го правила ина4и(на6то даскалу не стаа мн за такиа ралти)
    Ти казваш ми,че ме обичаш,но нима е възможно това във вярност до гроб да се вричаш на една единсвтена жена!

Фен
    Град
    The spiritual black dimensions
    Даскалото ми е една голяма кочина.Никога не бих правила секс вътре.
    I am da gangsta necr0 kvlt Santa Claus!

www.thecursedpentagram.tk METAL FORUM

Guest

xe xe xeeeee

Цитирай Първоначално написано от skyline_207
    Аз съм правил секс в даскало,доста пъти,но яко беше на масата в учителската стая.Ся ми остава зам. дирекцията и дирекцията
    A pokriva))))

Град
    Sofia grad
    :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Loveza NEO
    BI LI IZIASNILA....
    NE.....za svedenie sam iznasilvana
    e

Tova naistina e otvratitelno...a i predpolagam mnogo bolezneno nai-ve4e psihi4eski za TEB!Takiva IZRODi...deto praviat podobni nesta ako mi padnat ste gi LIN4UVAM...sobstvenora4no!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sunny_smile_
    trapkata e golqma pravilasam go na mn otkrito mqsto
    bqh 2 smqna i sled 8-miq 4as(19:30-dosta tamno) zad daskaloto na edna peika kato se ima v predvid 4e na 50 metauma u4enici e nikoi ne ni vidq
    Stigna li do kraia)))0

) hihi ami da dosta dobro predlojenie.
    bqhme s priqtelq mi v klasnata ni staq skoro samichki trqbvashe da chakame edin uchitel... i mi mina prez uma ) no edva li bih se prestrashila ...
    vypreki che si imame kliuch za staqta i tq si e samo na nashiq klas... no ako se poqvi nqkoq chistachka i opita da otkliuchi i neuspee.. i povika nqkoj da izkyrti vratata... nqma da e priqtna trypkata da nahylta chichkoto ot parnoto vytre ..
    ama pyk veroqtnostta da nahulta maj e po-malka ot tazi da ne se poqvi...

Град
    Sofia grad
    stignahme i o6te kak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си