.
Отговор в тема
Страница 7 от 8 ПървиПърви ... 345678 ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 189
    Повече от фен
    Град
    Варна, България
    Не съм пробвал, но бих искал да пробвам Струва ми се якичко, пък и наще кенефи са мн чисти и лъснати
    обичам дениту ми {}

Голям фен
    Minzuhar-e te i nashite toaletni sa dobri,shto ne sme se metnali oshte

[[[[[[;
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Minzuhar
    Цитирай Първоначално написано от Kianna
    Minzuhar-e te i nashite toaletni sa dobri,shto ne sme se metnali oshte

[[[[[[;
    az tebe chakam da kajesh i mqtame se

oi kotioooooo...super she e ,daje imame izbor dali gornite ili dolni kenefi =]]] mechtaaa {}}}}}

Голям фен
    da da da da da da!!!eheeeeeee welik si [[[[[; w salona ima bania mania sichko 6....lux,ama ne kato twoia "lux" ;]]]]]]]]]]]]]]

Голям фен
    naprawo me trogna [[[[;; kakwo she si igraem w daskalo,utre idfai w nas ;ppp moje i bulduzkata da zemesh za edna generalna repeticia predi sexa w kenefa ;]]]]]]]

Фен
    Град
    sofia
    никога не бшх пробвала все пак даскалото е място за мъ4ения не за удоволствия.не върви!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от kristin_
    никога не бшх пробвала все пак даскалото е място за мъ4ения не за удоволствия.не върви!!!
    hahahahha....YESSSS..tove beche mnogo dobre kazano))))

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sunny_smile_
    stignahme i o6te kak
    ami razkaji po podrobno de..nali zatova e taia tema..za obmiana na opit

Никога не бих правила секс в училище!
    Има си време и място за това и не мисля, че точно там му е мястото!
    Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
    Заповядайте!!!

Фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от lina15
    pravila sum dosta puti sex v daskaloto mi,v toaletnata,kadeto ne e mnoo qko,ama nai qko si e v staqta(dokuto imate enekuv 4as v druga staq,vzima6 klu4a ot toq v koito e ti i gadjeto ti bqgate ot nqkuv 4as i v staqta)Mnoo e qko samo vednuj ednata 4ista4ka vlezna,6toto se subrahme s gadjeto mi sled 7-q 4as i po4ti da svur6ime i 4ista4kata doide da mete(umrqh ot sram)ama to i jenata se sduha i zatvori vratata
    takaaa ve fen samti vqrvai.i as ne sam prail ma ako mi padne vazmojnost 6i proam

gostenka
    Guest

pravila sum go....

v u-shte imahme svoboden i povecheto ot nashia klas otidoha na kafe,a az i nai-dobrata mi priatelka ostanahme s 3 momcheta v staiata i te sednaha da igraiat svarka i ni predoziha da ni nauchat i kato ni pokazaha kak, predloziha da igraem sas zalozi...na drehi ) neznam kak ama ni naviha )natam nqma da razkazvam..shte kaza samo che nakraia az bqh gola ot krasta nagore a priatelkata mi po danki i sutien a momchetata narochno si svaliha vsichko i iskaha da ni naviat na razni gluposti ama nie s priatelkata mi gi otrqzahme ) no ni obarvaha iako vapreki che ne davahme beshe golqma borba ) beshe hem golqm smqh hem beshe mnogo iako zashtoto ot naprezenie che nqkoi moze da vleze vazbudata beshe troina..No koftito beshe sled edna sedmitca kogato veche celia klas znaeshe..estestveno s moita priatelka otrekohme vsichko i tova ostana bez posledici za nas

Фен
    Град
    the heaven
    da be da.huboo are razgore6tim se nekade mi predstuy si nekoy daskal vleze 6e q oburkam v klqkaneto.

samo kato si pomislq i .. bi bilo dostaaa qko, samo deto sam v takova smotano daskalo che ot 9 do 12 klas ima nai mn 6-7 qki jenki (s edin aver gi smqtahme) inache bi bilo trapka ... klasnata vliza i na zavarva kak sa praskame na katedrata WAAA: )))
    #ArenaClub
    Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3

ебати якото само дето няма да се намери толкова "смело" момиче
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Голям фен
    Град
    Стара Загора
    И кое му е "якото"? Да ви види половината училище и да каже "Йееее, тея са готини, щото правят секс"... Много ли е възбуждащо да си правите свирки по кенефите, от където се носи кофти миризма (макар, че тоалетните в моето даскало са хубави)?
    Като се чукате (което малко ме съмнява) под носовете на даскалите какво показвате?
    Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...

Цитирай Първоначално написано от Waterhand
    ебати якото само дето няма да се намери толкова "смело" момиче
    На 100% съм съгласен с теб!!!

Фен Аватара на Г0ст
    Град
    Люлин
    California ексибиционизъм (така и не запомних точко как се пишеше а ме мързи да търся) знаеш ли какво е ?

I wake up in the morning and I ask myself
    Is life worth living or should I blast myself

Guest

Re: pravila sum go....

Цитирай Първоначално написано от gostenka
    v u-shte imahme svoboden i povecheto ot nashia klas otidoha na kafe,a az i nai-dobrata mi priatelka ostanahme s 3 momcheta v staiata i te sednaha da igraiat svarka i ni predoziha da ni nauchat i kato ni pokazaha kak, predloziha da igraem sas zalozi...na drehi ) neznam kak ama ni naviha )natam nqma da razkazvam..shte kaza samo che nakraia az bqh gola ot krasta nagore a priatelkata mi po danki i sutien a momchetata narochno si svaliha vsichko i iskaha da ni naviat na razni gluposti ama nie s priatelkata mi gi otrqzahme ) no ni obarvaha iako vapreki che ne davahme beshe golqma borba ) beshe hem golqm smqh hem beshe mnogo iako zashtoto ot naprezenie che nqkoi moze da vleze vazbudata beshe troina..No koftito beshe sled edna sedmitca kogato veche celia klas znaeshe..estestveno s moita priatelka otrekohme vsichko i tova ostana bez posledici za nas
    ako e istina..zna4i triabva da sajaliavate 4e ne ste stignali dokrai)))

Guest
    sladka_blondi adski si prava!!!kak puk ne v kenefa (na6iq e pod sekva kritika)v klasna staq e dosta potiska6to 6toto nekoi tupan moe da otvori vratata...taka 4e nai dobre e na drugi po hubavi mesta )

Само това ми остава и вече наистина ще ме изхвърлят=)
    секс в училищния кенеф - даа бе да ми смърди и
    не разбирам какъв е смисъла да праикаш секс в училище освен да се направиш на дупе!
    А ако ще се правиш на дупе направи го в класната стая преди часовете има тръпка и ще те забележат няма как и ще се изгъзариш^^
    ама незнам кой би се навил-аз не бих=)

For the prepared soul death is just another adventure...

Никога не бих сторила подобно нещо. Това е ненормално. Абсурд...

Повече от фен Аватара на honey_reflection
    Град
    In the middle of no where.. at the top of heavens floor lol
    mn tapo.. << sex v uchilishte >>
    opredeleno ima po dobri mesta za tova..

F* [ You're nobody until you're talked about. ]

Град
    Търново
    аз съм правила секс в училище. даже не веднъш.
    бих казала че е невероятно.
    направих го с едно мое гадже което много ми се връзваше на гълвотиите тогава
    бях последна година и реших че за завършването трябва да направя нещо по интересно и се изчукахме след часовете пред директорсака стая
    трябва да ви кажа че рядко преди това съм изпитвала толкова силен и страстен оргазъм.
    а преди това в 10ти клас правих секс с един даскал по Информатика в залата с компите. не беше кой знае какво, щото даскала не беше от най опитните но се пак беше екстремно
    чу*ала съм се и с един съученик в тоалетните на радятора :ПпП като изключим че много ми ръбеше всичко беше номер 1

Фен
    Град
    В най - якия град
    Т'ва ще е супер яко... Една от фантазийте ми е да потпра някоя съученичка на бюрото

Guest
    аз веднъж реших да прасна една чикийка в училищния кенеф и кат влезнах гледам някво говно размазно на стената... забравих че съм бил надървен
    за секс не може да става дума!! преставете си че тя се опре на стената

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си