- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСА В УЧИЛИЩЕ!!!!!
Не съм пробвал, но бих искал да пробвамСтрува ми се якичко, пък и наще кенефи са мн чисти и лъснати
![]()
обичам дениту ми{}
Minzuhar-e te i nashite toaletni sa dobri,shto ne sme se metnali oshte![]()
![]()
![]()
[[[[[[;
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Първоначално написано от Minzuhar
oi kotioooooo...super she e ,daje imame izbor dali gornite ili dolni kenefi =]]] mechtaaa {}}}}}
da da da da da da!!!eheeeeeee welik si [[[[[; w salona ima bania mania sichko 6....lux,ama ne kato twoia "lux" ;]]]]]]]]]]]]]]
naprawo me trogna [[[[;; kakwo she si igraem w daskalo,utre idfai w nas ;ppp moje i bulduzkata da zemesh za edna generalna repeticia predi sexa w kenefa ;]]]]]]]
никога не бшх пробвала все пак даскалото е място за мъ4ения не за удоволствия.не върви!!!
hahahahha....YESSSS..tove beche mnogo dobre kazano))))Първоначално написано от kristin_
![]()
ami razkaji po podrobno de..nali zatova e taia tema..za obmiana na opitПървоначално написано от sunny_smile_
![]()
Никога не бих правила секс в училище!
Има си време и място за това и не мисля, че точно там му е мястото!
Животът е колело, ако не завъртиш педалите няма да напреднеш!
Заповядайте!!!
takaaa veПървоначално написано от lina15
fen samti vqrvai.i as ne sam prail ma ako mi padne vazmojnost 6i proam
v u-shte imahme svoboden i povecheto ot nashia klas otidoha na kafe,a az i nai-dobrata mi priatelka ostanahme s 3 momcheta v staiata i te sednaha da igraiat svarka i ni predoziha da ni nauchat i kato ni pokazaha kak, predloziha da igraem sas zalozi...na drehi) neznam kak ama ni naviha
)natam nqma da razkazvam..shte kaza samo che nakraia az bqh gola ot krasta nagore a priatelkata mi po danki i sutien a momchetata narochno si svaliha vsichko i iskaha da ni naviat na razni gluposti ama nie s priatelkata mi gi otrqzahme
) no ni obarvaha iako vapreki che ne davahme beshe golqma borba
) beshe hem golqm smqh hem beshe mnogo iako zashtoto ot naprezenie che nqkoi moze da vleze vazbudata beshe troina..No koftito beshe sled edna sedmitca kogato veche celia klas znaeshe..estestveno s moita priatelka otrekohme vsichko i tova ostana bez posledici za nas
![]()
da be da.huboo are razgore6tim se nekade mi predstuy si nekoy daskal vleze 6e q oburkam v klqkaneto.
samo kato si pomislq i .. bi bilo dostaaa qko, samo deto sam v takova smotano daskalo che ot 9 do 12 klas ima nai mn 6-7 qki jenki (s edin aver gi smqtahme) inache bi bilo trapka ... klasnata vliza i na zavarva kak sa praskame na katedrata WAAA: )))
#ArenaClub
Marco Bailey - live @ Time Warp.mp3
ебати якото само дето няма да се намери толкова "смело" момиче![]()
![]()
![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
И кое му е "якото"? Да ви види половината училище и да каже "Йееее, тея са готини, щото правят секс"... Много ли е възбуждащо да си правите свирки по кенефите, от където се носи кофти миризма (макар, че тоалетните в моето даскало са хубави)?
Като се чукате (което малко ме съмнява) под носовете на даскалите какво показвате?![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
На 100% съм съгласен с теб!!!Първоначално написано от Waterhand
California ексибиционизъм (така и не запомних точко как се пишеше а ме мързи да търся) знаеш ли какво е ?
I wake up in the morning and I ask myself
Is life worth living or should I blast myself
ako e istina..zna4i triabva da sajaliavate 4e ne ste stignali dokrai)))Първоначално написано от gostenka
sladka_blondi adski si prava!!!kak puk ne v kenefa (na6iq e pod sekva kritika)v klasna staq e dosta potiska6to 6toto nekoi tupan moe da otvori vratata...taka 4e nai dobre e na drugi po hubavi mesta)
Само това ми остава и вече наистина ще ме изхвърлят=)
секс в училищния кенеф - даа бе да ми смърди и
не разбирам какъв е смисъла да праикаш секс в училище освен да се направиш на дупе!
А ако ще се правиш на дупе направи го в класната стая преди часовете има тръпка и ще те забележат няма как и ще се изгъзариш^^
ама незнам кой би се навил-аз не бих=)
For the prepared soul death is just another adventure...
Никога не бих сторила подобно нещо. Това е ненормално. Абсурд...
аз съм правила секс в училище. даже не веднъш.
бих казала че е невероятно.
направих го с едно мое гадже което много ми се връзваше на гълвотиите тогава
бях последна година и реших че за завършването трябва да направя нещо по интересно и се изчукахме след часовете пред директорсака стая
трябва да ви кажа че рядко преди това съм изпитвала толкова силен и страстен оргазъм.
а преди това в 10ти клас правих секс с един даскал по Информатика в залата с компите. не беше кой знае какво, щото даскала не беше от най опитните но се пак беше екстремно
чу*ала съм се и с един съученик в тоалетните на радятора :ПпП като изключим че много ми ръбеше всичко беше номер 1
аз веднъж реших да прасна една чикийка в училищния кенеф и кат влезнах гледам някво говно размазно на стената... забравих че съм бил надървен![]()
за секс не може да става дума!! преставете си че тя се опре на стената![]()
![]()