- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- СЕКСА В УЧИЛИЩЕ!!!!!
Az pyk 6te kaja 4e sam po sebe si seksa ne e koi znae kakvo(10 minuti ne pove4e)....Ama pone kenefite v moito daskalo sa super a i se zaklu4vat....Nai-qkoto ot vsi4ko e 4e ne znae6 v koi moment moje da te hvanat i naprejenieto e na 100 %....Ama za syvet mojete da si izvikate nqkoi priqtel da pazi vratata i da kazva koga e svobodno, 4e pri nas doide 4ista4kata da mie ne6to, ama nali myjkata toaletna i priqtelq mi kaza Zaeto, ama tq se vyrtq naokolo i sled 5 min pak doide i toi pak zaeto i golqm spek,ama dobre 4e be6e edin priqtel 4e ni osvedomi kogato tq si trygna....![]()
![]()
![]()
za.... samo 4e ne mislq 4e e ne6to koi znae kvo...stiga da ne wi hvaanat
PS:ama are da ne e w kenefa
PS2:ako e grupov nai ok
Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!
Така....първо се научи да пишеш и тогава пиши в форум!!!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
А по темата-не е за предпочитане!Мръсни и гнусни тоалетни...
Тъпи ученици и даскали дето те изпортват ако те видят.....И безброй подигравки.
Не мисля,че някога бих го направила,а тези,които го правят-е,така са решили няма да им се бъркаме я... \/ \
/ \
/
ми наще кенефи са яки що пък не.![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Ами ако изглеждаш така, като на аватара той всеки би си помислил че си изнасилена, още повече в лице.Първоначално написано от sineoka_kukla
Би била голяма тръпка да го направиш в кенефите. Всичко се случва мн яко ще е.... само тря има навити пухчета за да стане работата...
Кви работи имало- хората правят секс по училищата, лелеле... В нас, в тях, на плажа, в Морската/в храсти до алеята баш/- навсякъде има тръпка и може да те хванат...ама на даскало...Тва вече е прекалено екстремно ве, аз гледах само да напусна сградата на всяка цена и да си гледам кефа
Е хубаво, кат ги влече хората...Ама после да не се налага да откриват забавачка в някой кабинет- "За родители от 8-10 клас, половин такса"
![]()
daaaam pravila sum
S gadjeto mi se bqxme 6mygnali vuv fiz salona za edna ve4er..ima s4ypen djam i nie izpolzvaxme tova za da se navrem ve4erta i iz4eznem rano sytrinta
ne be6e znae kakvo....daje na nego izdvam my stana za6toto ne siax da si svalq drexite..golqm stydtaa smex si be6e..tam tumno i na 3-iq put yseti kude da vkara
![]()
Xaxaxa sigurno 6e ima trypka...
nemi zvuchi nikak dobre: zashtoto ima mn gnusni kenefi a i ako te vidi nqkoi nqma da e dobre oshte puk ako e nqkoi uchitel, a che ima trapka IMA![]()
![]()
Не съм, но:
В тоалетна - не!
На нестандартно място, където има опция да ви хванат - опделено.Би ми вдигнало адреналина, а класната стая е едно от тези местенца![]()
![]()
...