.
Отговор в тема
Страница 8 от 8 ПървиПърви ... 45678
Резултати от 176 до 189 от общо 189

Град
    Stara Zagora
    Az pyk 6te kaja 4e sam po sebe si seksa ne e koi znae kakvo(10 minuti ne pove4e)....Ama pone kenefite v moito daskalo sa super a i se zaklu4vat....Nai-qkoto ot vsi4ko e 4e ne znae6 v koi moment moje da te hvanat i naprejenieto e na 100 %....Ama za syvet mojete da si izvikate nqkoi priqtel da pazi vratata i da kazva koga e svobodno, 4e pri nas doide 4ista4kata da mie ne6to, ama nali myjkata toaletna i priqtelq mi kaza Zaeto, ama tq se vyrtq naokolo i sled 5 min pak doide i toi pak zaeto i golqm spek,ama dobre 4e be6e edin priqtel 4e ni osvedomi kogato tq si trygna....

Фен
    Град
    nai-golqmoto selo-SOFIQ
    za.... samo 4e ne mislq 4e e ne6to koi znae kvo...stiga da ne wi hvaanat
    PS:ama are da ne e w kenefa
    PS2:ako e grupov nai ok
    Гадно е да намериш червей в ябълката, но още по гадно е да намериш половин!

NETMANIA
    Guest

Re: a zasto ne...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    според мен тва е съвсем нормално да правиш секс в училиште
    Така....първо се научи да пишеш и тогава пиши в форум!!!
    А по темата-не е за предпочитане!Мръсни и гнусни тоалетни...
    Тъпи ученици и даскали дето те изпортват ако те видят.....И безброй подигравки.
    Не мисля,че някога бих го направила,а тези,които го правят-е,така са решили няма да им се бъркаме я... \/ \/ \/

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    ми наще кенефи са яки що пък не.
    Let The BEAT Control Your Body

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sineoka_kukla
    Oooo az ne bih riskuvala, 6toto
    1) vsi4ki u4iteli prekaleno mnogo me obi4at i uvajavat iiii ne moga da si predstavq kfo 6te stane ako suvsem slu4aino me vidqt
    2) ako nqkoi u4enik me vidi - cqloto daskalo 6te razbere iiiii koi znae koga 6te sprat da se ebav*at s men!
    V toaletna da go napravim - ne mi se struva mnogo umno!!!

P.P. sq poradi edni nedorazumeniq mnogo hora v daskalo si mislqt 4e sa me iznasilili edni mom4eta :P i ne se 4uvstvam nikak dobre...
    Ами ако изглеждаш така, като на аватара той всеки би си помислил че си изнасилена, още повече в лице.

Би била голяма тръпка да го направиш в кенефите. Всичко се случва мн яко ще е.... само тря има навити пухчета за да стане работата...

Повече от фен
    Кви работи имало- хората правят секс по училищата, лелеле... В нас, в тях, на плажа, в Морската/в храсти до алеята баш/- навсякъде има тръпка и може да те хванат...ама на даскало...Тва вече е прекалено екстремно ве, аз гледах само да напусна сградата на всяка цена и да си гледам кефа Е хубаво, кат ги влече хората...Ама после да не се налага да откриват забавачка в някой кабинет- "За родители от 8-10 клас, половин такса"

ime
    Guest
    daaaam pravila sum
    S gadjeto mi se bqxme 6mygnali vuv fiz salona za edna ve4er..ima s4ypen djam i nie izpolzvaxme tova za da se navrem ve4erta i iz4eznem rano sytrinta
    ne be6e znae kakvo....daje na nego izdvam my stana za6toto ne siax da si svalq drexite..golqm styd taa smex si be6e..tam tumno i na 3-iq put yseti kude da vkara

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Xaxaxa sigurno 6e ima trypka...

tazi ideq mi haresa, samo 4e nqma da stane, s moita o6te ne sme stignali do seks puk kamoli v daskalo, vij s biv6ata ako zkaehme po rano moje6e i da stane primerno v jenskata sublekalniq

....

nemi zvuchi nikak dobre: zashtoto ima mn gnusni kenefi a i ako te vidi nqkoi nqma da e dobre oshte puk ako e nqkoi uchitel, a che ima trapka IMA

Голям фен

Re: ....

Цитирай Първоначално написано от Lud_s_kolelo
    nemi zvuchi nikak dobre: zashtoto ima mn gnusni kenefi a i ako te vidi nqkoi nqma da e dobre oshte puk ako e nqkoi uchitel, a che ima trapka IMA
    Това за кенефите е вярно , но бих рискувал заради тръпката .
    Заслужава си !

*aDDicTeD To КюЧек `n` вОдКа *

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Само орална.

Не съм, но:
    В тоалетна - не!
    На нестандартно място, където има опция да ви хванат - опделено.Би ми вдигнало адреналина, а класната стая е едно от тези местенца
    ...

Фен Аватара на Overwhelming
    Град
    Ни нам....
    Цитирай Първоначално написано от L31h4z
    В тоалетна - не!
    На нестандартно място, където има опция да ви хванат - опделено.Би ми вдигнало адреналина, а класната стая е едно от тези местенца
    ^^ ми и аз така....адреналина rox :P ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си