.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Ами първия път доколкото си го спомням икарах м/у 10-15 мин. ама то ко да се прай бях си на 14 год. млад и зелен още

bqx na 14 a tq be6e na 18 Vupreki 4e be6e stra6no krasiva be6e o6te devstvena I az bqx 15min pravexme sex i tq se otkaza za6toto q e zabolqlo mnogo
    1viq put ne sum svur6il

Град
    Ловеч
    az o6to ne sam se eb*l(vse pak sam na 14) no sigyrno 6te e kam 2 min maksimym

axx
    Guest
    moito sefte be6e gore-dolu 25 min.

Град
    Sliven
    Максимум да идържите 10 мин. Тея дето е*али по 1-2 часа .... ай ся малко са тея дето ще ви повярват

Фен
    Град
    † In the Heaven with the stupid holy motherfuckers †
    az su6to sam bez opit v taq nasoka ma mislq 4e kat za purvi put e normalno da se ``poizlozi`` 4ovek (ot sorta na 10 min ma nema ni6to sramno sa ot purvi pat polov atlet )no pak nqkoi kat si imat opit s gumeni priqtelki ( az ne sam tam ) moze i pove4e da izdurzat
    † Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.

abe koito govori 4e ne mojelo da e verno tva za 4asovete da pomisli malko. Az parviqt pat kato go pravih beh tolkova mnogo pil 4e za moment se beh usmanil dali vob6te 6te moga da go digna i svar6ih sled 40-50 min. Za tva pomislete malko po si4ki vazmojnosti predi da se iskajete. Ina4e parviqt pat kogato bqh trezven verno si be6e izlagaciq
    Jenite ne sa hora!!! Imam i dokazatesltvo!!! Q kaji 4ovek v jenski rod !?!?! :Pppp bY SaD-MaN

Град
    Shumen
    Това за час и нещо е вярно (можеби). Моят пръв път бях напълно трезвен (аз не пия), започнахме в два и половина и свършихме в четири и пет, направете си математиката. Не че съм си засичал ама стаята беше тъмна и единственото което се виждаше бяха цифрите на електронен часовник.
    Skateboarding is a VIRUS!

Guest
    Некаде 5 мин.

Guest
    П.П При пиене верно мноо трудно се свършва,беха ми въртели свирки некаде час и накрая ми писна и се отказах щото не моех да свърша

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Хех, ами аз да ви кажа...Веднъж имах удоволствието да го направя с девствено момче и издържа към 10-15 минути, други са ми признавали за по 5- 10 минути и те...
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от 4efco
    Максимум да идържите 10 мин. Тея дето е*али по 1-2 часа .... ай ся малко са тея дето ще ви повярват
    абсолютно
    много се смях като гледах как 90% от момчетата първия път им е бил над 1 час
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    Цитирай Първоначално написано от 4efco
    абсолютно
    много се смях като гледах как 90% от момчетата първия път им е бил над 1 час
    Ако щеш се смей ама като нямаш пишка не се обаждай . Повечето мъже имат проблеми с прекалено бързо свършване, ама има някои (като мене) които имат точно обратния проблем, аз почти никога не мога да свърша като кецам, даже презервативите пречат допълнително, просто в един момент хуя ми изтръпва и колко ще продължи акта зависи от това колко ми издържат мускулите на гъза , не знам що е така, предполагам много съм лъскал като малък (па и като голям )

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

дам вярно е... само че на мен първото свършване ми беше свирка така че се получи идеално а после издържах по супер много... в сми колкото си искам
    Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!

Guest
    3 секунди 2 десети 49 стотни 923 хилядни... Едвам го засякох тогава... Пу деба...

Фен Аватара на FaHrEnHeit
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Веднъж го правих с един който разправяше че бил девствен, издържа час и половина ПОНЕ и накрая не успя да свърши щото и двамата бяхме изтръпнали и едвам усещахме къде се намираме .
    Уха и ако това е стеснителна госпожица
    Eventful past is everclear.

Фен
    Град
    lulin
    15 мин прарвия са 60-80 мин

Какви са тия часове, метнтите ей.
    Първия път свирка 5-7 мин, малко след това ибане 5-15 мин.Срам не срам тва е .А за сега няма какво да пиша не е попитано в заглавието на темата.

dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
    dont hate,dont fight just be polite®

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    454654446464 и половина милимунди ..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

na 15 bqh parviq pat 4 pati po 1 min svirka i 5-6 min sex .... tova za men sa palni gluposti che nqkoi parviq pat izdaraj chas dori i poveche ot chas... moe lichno mnenie ...
    crl baby

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от FaHrEnHeit
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Веднъж го правих с един който разправяше че бил девствен, издържа час и половина ПОНЕ и накрая не успя да свърши щото и двамата бяхме изтръпнали и едвам усещахме къде се намираме .
    Уха и ако това е стеснителна госпожица
    Тая не я знаете колко е проста обаче са замина в Египет с нейния Спиридон .

Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
    мерцедеси само, мерцедеси само,
    лъскави и черни нови и модерни,
    мерцедеси мамо мерцедеси мамо.

Град
    sofia
    Момчета аз първия път издържах към 30 минути някаде преди да станат 3 часа:Pxaxa
    zemi go e toia _!_

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NumSkull
    3,47,21 min
    изтърва секундите..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си