- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Za momchetata: kolko vreme izdyrjahte pyrviq pyt?
Ами първия път доколкото си го спомням икарах м/у 10-15 мин. ама то ко да се прай бях си на 14 год. млад и зелен още![]()
bqx na 14 a tq be6e na 18 Vupreki 4e be6e stra6no krasiva be6e o6te devstvena I az bqx 15min pravexme sex i tq se otkaza za6toto q e zabolqlo mnogo
1viq put ne sum svur6il
az o6to ne sam se eb*l(vse pak sam na 14) no sigyrno 6te e kam 2 min maksimym
moito sefte be6e gore-dolu 25 min.
Максимум да идържите 10 мин. Тея дето е*али по 1-2 часа .... ай ся малко са тея дето ще ви повярват![]()
az su6to sam bez opit v taq nasoka ma mislq 4e kat za purvi put e normalno da se ``poizlozi`` 4ovek (ot sorta na 10 min ma nema ni6to sramno sa ot purvi pat polov atlet )no pak nqkoi kat si imat opit s gumeni priqtelki ( az ne sam tam ) moze i pove4e da izdurzat![]()
† Lead that kind of life that when you die the devil would ignite you a candle †.
abe koito govori 4e ne mojelo da e verno tva za 4asovete da pomisli malko. Az parviqt pat kato go pravih beh tolkova mnogo pil 4e za moment se beh usmanil dali vob6te 6te moga da go digna i svar6ih sled 40-50 min. Za tva pomislete malko po si4ki vazmojnosti predi da se iskajete. Ina4e parviqt pat kogato bqh trezven verno si be6e izlagaciq
Jenite ne sa hora!!! Imam i dokazatesltvo!!! Q kaji 4ovek v jenski rod !?!?! :Pppp bY SaD-MaN
Това за час и нещо е вярно (можеби). Моят пръв път бях напълно трезвен (аз не пия), започнахме в два и половина и свършихме в четири и пет, направете си математиката. Не че съм си засичал ама стаята беше тъмна и единственото което се виждаше бяха цифрите на електронен часовник.
Skateboarding is a VIRUS!
Некаде 5 мин.![]()
П.П При пиене верно мноо трудно се свършва,беха ми въртели свирки некаде час и накрая ми писна и се отказах щото не моех да свърша
Хех, ами аз да ви кажа...Веднъж имах удоволствието да го направя с девствено момче и издържа към 10-15 минути, други са ми признавали за по 5- 10 минути и те...
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
абсолютноПървоначално написано от 4efco
![]()
много се смях като гледах как 90% от момчетата първия път им е бил над 1 час![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Ако щеш се смей ама като нямаш пишка не се обаждайПървоначално написано от miloto_girl-4e
. Повечето мъже имат проблеми с прекалено бързо свършване, ама има някои (като мене) които имат точно обратния проблем, аз почти никога не мога да свърша като кецам, даже презервативите пречат допълнително, просто в един момент хуя ми изтръпва и колко ще продължи акта зависи от това колко ми издържат мускулите на гъза
, не знам що е така, предполагам много съм лъскал като малък (па и като голям
)
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
дам вярно е... само че на мен първото свършване ми беше свирка така че се получи идеалноа после издържах по супер много... в сми колкото си искам
![]()
Продавам Нокиа 8800 Сироко. Цена 475 лева. Вижте ми сайта!
3 секунди 2 десети 49 стотни 923 хилядни... Едвам го засякох тогава... Пу деба...
Уха и ако това е стеснителна госпожицаПървоначално написано от Стеснителната
![]()
Eventful past is everclear.
7-8 минути !
15 мин прарвия са 60-80 мин
Какви са тия часове, метнтите ей.
Първия път свирка 5-7 мин, малко след това ибане 5-15 мин.Срам не срам тва е.А за сега няма какво да пиша не е попитано в заглавието на темата.
![]()
![]()
![]()
![]()
dokato ima vinska degustaciq shte ima i jiteiska degradaciq®
dont hate,dont fight just be polite®
454654446464 и половина милимунди ..
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
na 15 bqh parviq pat 4 pati po 1 min svirka i 5-6 min sex .... tova za men sa palni gluposti che nqkoi parviq pat izdaraj chas dori i poveche ot chas... moe lichno mnenie ...
crl baby
Тая не я знаете колко е простаПървоначално написано от FaHrEnHeit
обаче са замина в Египет с нейния Спиридон
.
Аз сънувам мамо аз сънувам мамо,
мерцедеси само, мерцедеси само,
лъскави и черни нови и модерни,
мерцедеси мамо мерцедеси мамо.
Момчета аз първия път издържах към 30 минути някаде преди да станат 3 часа:Pxaxa
zemi go e toia _!_
изтърва секундите..Първоначално написано от NumSkull
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !