- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- А сега си признайте...(тва е разпит) :)))
Естествено, не ставай смешен... Играя само по правилата.
Абе случва се да заобиколя някое и друго(крайно тъпо) правило...
Мда, редовно си го тъпча закона...
Ами,,, Като изляза от затвора, ще ти кажа, тука малко трудно се нарушава.
Закон? :-0 Кво беше тва...
Аз ПИША ЗАКОНИТЕ!...АЗ СЪМ ЗАКОНА! Мухаха, подчинете ми се...
ЪЪЪ...
Според мен "непредумишлено" означава, че не си имал намерението да извършиш престъплението - тоест станало е случайно, по някакво стечение на обстоятелствата. В такъв случай наказанието би трябвало да е доста по-мекоПървоначално написано от Tyler D.
Животът е прекрасен
е точно, както виждаш си пиша във форум, ходя на даскало, живея си живота![]()
А иначе случая беше малко по-сложен и затова... но не ми се говори за това. Миналото си е минало. Аз съм си бил невинен до доказване на противното...
Don't hate me, I'm just blind.
![]()
![]()
![]()
naughty,naughty girls & boys![]()
![]()
аз пък съм си ангелче...играя си по правилата..не винаги съм съгласна с някои норми..но ги изпълнявам въпреки това...Нали за това са законите,да се изпълняват!?Не са ми навредили кой знае коко,че да ги нарушавам!
Mi zakonite sa suzdadeni za da se nary6avat taka 4e...![]()
Спирали са ме веднъж куките за превишена скорост (10 km/h над позволеното), но като цяло съм добро дете.
ne priznavam..
хахахахаххаххПървоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
За това преди няколко години( 2-3 ) един френд си хвърли опаковката на сандвича на някаква зелена площ ( в някакъв парк) после земи тая глоба...![]()
Има го като закон, но е малко известен и почти никой не го спазва.
Не съм разбрал...сега кат' го прочетох пак верно имаш това предвид!![]()
Според мен, такъв закон е създаден, за да се наложи навика на хората да си хвърлят боклука в кошчето, ама никакъв ефект няма...или поне аз не го виждам.![]()
exploitedteen, благодаря ти за изчерпателния отговор. Виждам донякъде логика в думите ти и те разбирам. И аз вече не мога да понасям почти всички хора, и както преди се се стремях да съм примерен и blah-blah вече се обявих срещу всички малоумни хора без значение от раса пол, възраст и т.н. Такива дебилни същества не биха могли да измислят по-добра система, закони или каквото и да било. Но определено не мисля че използването на първична сила е начинът за постигане на целите, поне аз не прибягвам до нея.
Нарушавам ест.Нос съм чупила два пъти на един тъпанар,а в даскалото редовно нарушенияааааа!![]()
ми законите които нарушавам за мен специално са супер глупаво написани и безмислени-да зелени са!не смятам че преча на някои освен на себе ситаи 4е не смятам че нарушавам някаф тъп закон
Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!