.

Виж резултатите на анкетата: Добро дете ли сте... Спазвате ли законите?

Гласували
71. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Естествено, не ставай смешен... Играя само по правилата.

1 1,41%
  • Абе случва се да заобиколя някое и друго(крайно тъпо) правило...

32 45,07%
  • Мда, редовно си го тъпча закона...

9 12,68%
  • Ами,,, Като изляза от затвора, ще ти кажа, тука малко трудно се нарушава.

0 0%
  • Закон? :-0 Кво беше тва...

7 9,86%
  • Аз ПИША ЗАКОНИТЕ!...АЗ СЪМ ЗАКОНА! Мухаха, подчинете ми се...

10 14,08%
  • ЪЪЪ...

12 16,90%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Tyler D.
    технически по закон, съм съучаствал в 2 или 3 убийства, даже едното може да се води и непредумишлено... демек да ме вкарат в затвора за поне ам... до живот,
    Според мен "непредумишлено" означава, че не си имал намерението да извършиш престъплението - тоест станало е случайно, по някакво стечение на обстоятелствата. В такъв случай наказанието би трябвало да е доста по-меко
    Животът е прекрасен

Повече от фен
    Град
    по пътя към сърцето Ти
    е точно, както виждаш си пиша във форум, ходя на даскало, живея си живота
    А иначе случая беше малко по-сложен и затова... но не ми се говори за това. Миналото си е минало. Аз съм си бил невинен до доказване на противното...
    Don't hate me, I'm just blind.

Повече от фен
    Град
    sOmEwErE iN mY dReAmS

naughty,naughty girls & boys
    аз пък съм си ангелче...играя си по правилата..не винаги съм съгласна с някои норми..но ги изпълнявам въпреки това... Нали за това са законите,да се изпълняват!?Не са ми навредили кой знае коко,че да ги нарушавам!

Повече от фен
    Град
    sofiq,ama Varna mi e liubima i tam si hodq prez vakanziite
    Mi zakonite sa suzdadeni za da se nary6avat taka 4e...

Спирали са ме веднъж куките за превишена скорост (10 km/h над позволеното), но като цяло съм добро дете.

ne priznavam..

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Системно нарушавам закони!

Има няко,които са много тъпи, иначе по-сериозните ги спазвам...примерно винаги си хвърлям боклука в кошчето...ВИНАГИ!

това не е закон, а възпитание...
    който си хвърля боклука на земята и т.н. е просто пещерняк и т.н. (да не се впускам в подробности)
    хахахахаххахх
    За това преди няколко години( 2-3 ) един френд си хвърли опаковката на сандвича на някаква зелена площ ( в някакъв парк) после земи тая глоба...
    Има го като закон, но е малко известен и почти никой не го спазва.

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Не съм разбрал...сега кат' го прочетох пак верно имаш това предвид!

Според мен, такъв закон е създаден, за да се наложи навика на хората да си хвърлят боклука в кошчето, ама никакъв ефект няма...или поне аз не го виждам.

Guest
    exploitedteen, благодаря ти за изчерпателния отговор. Виждам донякъде логика в думите ти и те разбирам. И аз вече не мога да понасям почти всички хора, и както преди се се стремях да съм примерен и blah-blah вече се обявих срещу всички малоумни хора без значение от раса пол, възраст и т.н. Такива дебилни същества не биха могли да измислят по-добра система, закони или каквото и да било. Но определено не мисля че използването на първична сила е начинът за постигане на целите, поне аз не прибягвам до нея.

Фен
    Град
    Grenland
    Нарушавам ест.Нос съм чупила два пъти на един тъпанар,а в даскалото редовно нарушенияааааа!

ми законите които нарушавам за мен специално са супер глупаво написани и безмислени-да зелени са!не смятам че преча на някои освен на себе ситаи 4е не смятам че нарушавам някаф тъп закон
    Истинската любов е като вярата в призраците:всеки говори за тях,но малцина са ги виждали!Има един единствен вид любов,но с хиляди различни копия!Човек всякога се учи от онзи,когото обича!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си