.

Виж резултатите на анкетата: Сексът при тийновете е въпрос на имидж

Гласували
63. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • za

33 52,38%
  • protiv

30 47,62%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Guest
    auu sextreme, ti sigurno ne si puhash dunkite v botushkite
    ili ti gi puhash, oba4e si ISTINSKA GUZARKA, za razlika ot drugite

da eba i 15 godishnata poziorka, kvo li nqma da napishesh samo i samo da se izdignesh v o4ite na drugite

Spored men si e to4no vypros na imidj. Zashto ina4e mom4eta ili momi4eta [nai-ve4e] shte se komplexirat ot tova 4e na po 17-18god [primerno] sa devstveni. Ako ne si pravil/a sex si typ/a i zadrusten/a. 'Kak e vyzmojno na tolkova god oshte da ne si se e.al/a'. Sexyt ne e za gordost i paradirane [za kakvoto go imat pove4eto] a norm sledstvie ot edna vryzka ili prosto 4isto fizi4esko udovolstvie. No za mnogo tova e na4in za izgrajdaneto na imidj...uvi..

kato si na 12 i kato te porqt otvsqkyde mnogo li si porastnal?....
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен
    Град
    B СъРчицеТо Tu :)
    Emi do nqkude smqtam che e taka...no zavisi mn i ot choveka...
    aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
    aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
    MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
    ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !

Фен
    Град
    the heaven
    mn qsno 4e za

Protiw!

Re: Сексът при тийновете е въпрос на имидж

Цитирай Първоначално написано от lina15
    Сексът при тийновете е въпрос на имидж

tva mi e vuprosa
    az pyk ne mislq 4e kato si spal s nqkoi stavash velik . pak tfa da se fukash 4e si spal s nqkoi spored men e mn typa rabota tfa sa si super lichni raboti i ako go praish go praish za da ti haresa ne da se fukash naleo i nadesno

Ами и аз съм на мнение, че сексът в днешно време се счита за нещо, с което да можеш да се изфукаш пред приятелките си, което е направо смешно!
    Това ме навежда на мисълта за една госпожичка от форума, която иска да прави секс само, за да не изостане от приятелките си.
    Просто е адски тъпо! Ти заради кого ще го правиш?! Заради приятелите/приятелките си или заради себе си и човека когото обичаш? Разбира се, ако чакаш рицаря на бял кон ще те сметнат за задръстена. А пък и ако въпроса е да се разгласява на целия свят, че си спал/а с едикой си... ами, че ти съвсем спокойно можеш да излъжеш!
    Има ги всякакви... една от моя клас толкова се беше комплексирала от факта, че на 16 години е девстена, че накрая си легна с първия тъпак, само и само, за да "не изостава".
    А пък какви работи ни разказваше после... малей... смях в залата.
    "Аз само лежах и гледах тавана..."
    То бива бива тъпанарщина, ама чак пък толкова.
    Секса е нещо много интимно между двама души.
    Знак за тяхната любов и не бива да се превръща в достояние на цял Свят.

Guest
    хайде сега! всяко 1 момиче с ръка на сърце да ми каже че ще се чука с някое момче което е "задръстено"(както се изразява днешната нерентабилна младеж)... момчето е секси ... хигиената му е добра... но играе много игри и е с очила...

ТИ БИ ЛИ СЕ ЧАКАЛА С НЕГО?

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хайде сега! всяко 1 момиче с ръка на сърце да ми каже че ще се чука с някое момче което е "задръстено"(както се изразява днешната нерентабилна младеж)... момчето е секси ... хигиената му е добра... но играе много игри и е с очила...

Mi da taka si e...Pove4eto momi4eta biha predpo4eli da pravqt sex s nqkoi po opiten takuv , koito se slavi s tova , 4e e 4ukal mnogo momi4eta i t.n.t i mojebi i te biha iskali da sa mu v spisaka...4esnko kazano kato mi se prai sex i nqmam priqtel hva6tam nqkoi deto mi e stanal simpati4en i ...znaete kvo sledva

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от HeDa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко

Mi da taka si e...Pove4eto momi4eta biha predpo4eli da pravqt sex s nqkoi po opiten takuv , koito se slavi s tova , 4e e 4ukal mnogo momi4eta i t.n.t i mojebi i te biha iskali da sa mu v spisaka...4esnko kazano kato mi se prai sex i nqmam priqtel hva6tam nqkoi deto mi e stanal simpati4en i ...znaete kvo sledva
    По-голямата част от пишещите по темата (включително авторката) не бяхте ли на по 12-13-14-15 години? Точно за вас е темата, вие сте тези тийнове, ако не сте разбрали, де! А колежката Неда, ако не ме лъже паметта е на 13-14, така че някой ще ми каже ли след като прочете мнението й разбра ли за какво говорим?
    Левски шампион але але!

Фен
    Град
    на футболния терен
    az do kolkoto znam teenove ni nari4at sled 15-16 god a takiva pikli na po 12-13 ne sa teenove a sa si de4ica ako 6tat i sas 100 4oveka da se ebyt !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
    Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си